S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Ακριβώς!
Είχε κυκλοφορήσει τότε.
Τον έχεις τον γατούλη;
Όχι δυστυχώς...:(
Τον πατησε αμάξι γιατί δεν τον είχα στειρώσει και κυνηγούσε μια γατούλα ο ερωτιάρεις...
Δεν πειράζει έχουν περάσει χρόνια απο τότε και ευτυχώς τον βρήκε η γειτόνισσα τον έθαψε και μετά μου το είπε για να μην πάθω σοκ!
Τελικά υπάρχουν καλοί άνθρωποι!!!
Τώρα έχω την Λούσυ μπές στο μύνημα μας να μας δείς (άν θέλεις και αν δεν έχεις μπεί)είναι το "Συμβαίνουν και Θαύματα":)
Είδες όμως που δώσαμε το ίδιο όνομα;:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιμπα....το αγαπημενο μου παιδικο!! Πανω απο 10 φορες το ειδα...;)

Τι κάνει ο μικρός μπαρμπαδέλας (που παρεπιπτοντως ειμαι σιγουρη οτι οταν μεγαλωσει ακομη λίγο θα γίνει ενα κουκλι ζωγραφιστο...) ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ξεφύγαμε απο το θέμα.
Θέλουμε καλες φώτο πολλές πολλές πολλές φωτο:)

Τι έγινε βρε Ζορό....έτσι θα μας αφήσεις????:cry:
Ο λαός απαιτεί νέες φωτογραφίες και συ το παίζεις αδιάφορος????:mad::P

Λέτε να έχει φύγει για διακοπές;;;:hmm:

Λέτε να έχει φύγει για διακοπές;;;:hmm:
Λές να παρεξηγήθηκε που μιλάγαμε για τους Σίμπα;:(

I'm buck!

Bobbie, που καιρός για διακοπές, έχει πέσει τόσο δουλειά που δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς σίγουρα θα υπάρχει λίγος χρόνος να ρίξω καμία ματιά στο θέμα μου στο οποίο με τιμά που ενώ εγώ σας αμελώ εσείς κάθε τόσο ρίχνετε μία ματιά και πάντα εκδηλώνετε το ενδιαφέρων σας για την πορεία του μικρού μασκοφόρου. ο οποίος παρεμπίπτοντος έχει μεγαλώσει υπερβολικά (όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν )και η υγεία του είναι τέλεια. Κάποια στιγμή μόνο την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα προβληματάκι με τον αριστερό μπροστινό ποδαράκι του και δεν μπορούσε να το πατήσει και η διάθεσή του έδειχνε χάλια. Δεν ξεκολλούσε από το κρεβατάκι του. Το πήγα στον γιατρό μου έδωσε ασβέστιο σε υγρό να το βάζω κάθε μέρα με λίγο γαλατάκι, μου έδωσε και μία συμβουλή να το εκθέτω λίγη ώρα την ημέρα στις ακτίνες του ήλιου και τώρα το γατάκι είναι καλύτερα από πριν.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθώ όταν αναφέρεστε σε άλλα γατάκια στο θέμα το οποίο άνοιξα . θα ήμουν το λιγότερο αχάριστος μετά από τόση βοήθεια την οποία με προσφέρατε όλα τα μέλη. Απεναντίας με ευχαριστεί που επισκέπτεστε το θέμα. Μπορείτε να αναφέρεστε σε ότι επιθυμείτε.
Raisa, η επιθυμία σου διαταγή. Το βράδυ θα ανεβάσω φωτογραφίες του μικρού Ζορρό ώστε να διαπιστώσετε και εσείς την εξέλιξή του.
Και πάλι συγνώμη εάν δεν επισκέπτομαι την σελίδα όσο θα έπρεπε.

Και πάλι συγνώμη εάν δεν επισκέπτομαι την σελίδα όσο θα έπρεπε.[/quote]

Για να σε συγχωρεσουμε πρεπει πρωτα να ανεβασεις φωτο του μικρου μασκοφορου για να δουμε και εμεις ποσο μεγαλωσε;):lol:
Χαιρομαι που τωρα ειναι και παλι καλα:D

Όπως σας υποσχέθηκα το απόγευμα, σας παραθέτω μία καινούρια φωτογραφία με μία παλιά στο ίδιο σημείο προκειμένου να γίνει η σύγκριση, και μία ακόμα όπου κάνει τρελά παιχνίδια με το αλουμινόχαρτο. Στην αρχή όταν το πρώτο πάτησε έτρεξε να κρυφτεί από τον θόρυβο που έκανε, μετά όμως του πήρε τον αέρα. Θα ακολουθήσουν και άλλες με την πρώτη ευκαιρία αρκεί να μου πείτε το κόλπο για να τον τραβήξω καμία καλή πόζα. Δεν μπορώ να τον περιμένω και με τις ώρες να στηθεί. Δεν πάω και για το «Pulitzer Prizes».

Συνημμένα

• SP_A0287.jpg
    SP_A0287.jpg
    95,4 KB · Εμφανίσεις: 83
  • SP_A0288.jpg
    SP_A0288.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 77
Όπως σας υποσχέθηκα το απόγευμα, σας παραθέτω μία καινούρια φωτογραφία με μία παλιά στο ίδιο σημείο προκειμένου να γίνει η σύγκριση, και μία ακόμα όπου κάνει τρελά παιχνίδια με το αλουμινόχαρτο. Στην αρχή όταν το πρώτο πάτησε έτρεξε να κρυφτεί από τον θόρυβο που έκανε, μετά όμως του πήρε τον αέρα. Θα ακολουθήσουν και άλλες με την πρώτη ευκαιρία αρκεί να μου πείτε το κόλπο για να τον τραβήξω καμία καλή πόζα. Δεν μπορώ να τον περιμένω και με τις ώρες να στηθεί. Δεν πάω και για το «Pulitzer Prizes».

Αμαν,ζημια!!!!Τρελη μουρη!!!Εχει γινει κοτζαμαν Ζορρακλα!!!
Οσο για τις ποζες καλυτερα να σου πει καποιος αλλος γιατι κι εγω τη Leia τη κυνηγαω γυρω γυρω και παλι βγαινουν ολες κουνημενες.Μονο κοιμισμενη η γλαρωμενη τη βγαζω..

Καλέ, αυτός σε λίγο θα πάει φαντάρος! Να χαρώ μουστάκες και τρεχάλες! Είναι ένας φουτουριστικός ανθυπογατούλης!
Φτου, φτου, να μην τον ματιάσω!!! :D

Χίλια μπράβο Ζορρό:up:
Απίστευτος είναι!!! Κούκλος ζωγραφιστός!
Φίλησέ μου τα άσπρα πατουσάκια και μη χάνεσαι γιατί ανησυχούμε... εντάξει;;; :whistle:

Κουκλάκι είναι ακόμα σε λίγο θα μπεί στην εφηβεία!!!!
Και ένα μυστικό!:happy:
Την επόμενη φορά, τύλιξε το αλούμινόχαρτο και κάντο μπαλίτσα.
Θα παίζει μαζί του ξετρελαμένος!!;):)

Κούκλος ο μπόμπιρας..μη σου πω και καλυτερος απο τον Ζορρο που επαιξε στο star πριν κανα δυο μερες..!!! :cool:

Όσο για το αλουμινόχαρτο..τα λόγια ειναι περιττά..
εδω δεν του ξεφυγε το χελωνακι..αυτό θα αφηνε??:P:lol::lol:

Οσο και να μεγαλωνει η ξεχωριστη του φατσουλα παντα παραμενει εκπληκτικα ομορφη-ασχημη.;):up:
Μονο αυτος εχει αυτην την ιδιεταιροτητα:lol: Ειναι τελειος:up:
Θελουμε και αλλες φωτο;)

Νέες φωτογραφίες

Για ακόμα μία φορά, μας το ζητήσατε, σας το κάναμε. Ο μασκοφόρος σε νέες φωτογραφίες. Δεν είναι βέβαια σε πόζες όπως της moukelis αλλά κάνουμε ότι μπορούμε!

Συνημμένα

• SP_A0382.jpg
    SP_A0382.jpg
    154,6 KB · Εμφανίσεις: 60
  • SP_A0384.jpg
    SP_A0384.jpg
    151,1 KB · Εμφανίσεις: 51
  • SP_A0385.jpg
    SP_A0385.jpg
    161,9 KB · Εμφανίσεις: 55
Για ακόμα μία φορά, μας το ζητήσατε, σας το κάναμε. Ο μασκοφόρος σε νέες φωτογραφίες. Δεν είναι βέβαια σε πόζες όπως της moukelis αλλά κάνουμε ότι μπορούμε!
Είναι κούκλος,και βελτιώθηκες πολύ στις πόζες αγαπητέ!:up:

Καλέ...πώς μεγάλωσε έτσι ο Ζορούλης!!!!!:blink::blink::up::up::up:
Και όσο πάει ομορφαίνει....έτσι?;):D

Kαλέ είναι ένας κούκλος!!!!

Καλε πως μεγαλωσε ο μικρουλης:D Εχει δικιο η Raisa oσo παει και ομορφαινει, ασε που αρχιζει και μοιαζει με γατο;):lol::lol:
Ασειευομαι φυσικα;)ειναι ομορφουλης γατος και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι τα ματακια του.Εχουν τοσο σκουρο χρωμα οπως φαινεται στην φωτο?Λιγο ασυνηθηστο χρωμα για γατα:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back