moukelis
Επιφανές μέλος
Κούκλος,κούκλος...Τα ασπρόμαυρα μπορεί να είναι φαγανούτσικά(το -ικά είναι σχήμα λόγου γιατί τρώνε σαν...) αλλά δεν πέρνουν βάρος πολύ πρόσφατα βρήκα κ εγώ ένα στα χρώματα του Ντον Ζόρρο και βλέπω ότι τρώει πιο πολύ κ από μένα αλλά είναι πολύ αδύνατος, Το ίδιο κ ο γάτος των γονιών μου. Οπότε μη φοβάσαι δε θα σου γίνει χονδρόςάλλωστε το μαύρο αδυνατίζει
![]()
Slitherin ακόμα να μας βάλεις φωτογραφίες πιο πρόσφατες του μπέμπη...
Θα τον κρατήσεις τελικά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ψάχνω καλό σπίτι να τον δώσω γιατί είναι πολύ γλυκός κ πολύ παιχνιδιάρης κ τον αγάπησα πολύ. Καινουριες φωτογραφίες είναι δύσκολο γιατί έχω πολλά προβλήματα με τη σύνδεση με πετάει κάθε 2 λεπτα έξω προλαβαίνω ένα ποστ κ με το ζόρι κ μετά κάνω ώρα να ξαναμπω
. Θα προσπαθήσω όμως να ανεβάσω μία φωτογραφίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κρίμα...Είμαι σίγουρη ότι θα τους βρεις το καλύτερο σπιτάκι!Φωτογραφίες όποτε μπορεσεις,θα περιμένουμε.όχι δυστυχώς κινδυνεύει από την Κάντι κ δεν μπορώ να τον κρατήσωψάχνω καλό σπίτι να τον δώσω γιατί είναι πολύ γλυκός κ πολύ παιχνιδιάρης κ τον αγάπησα πολύ. Καινουριες φωτογραφίες είναι δύσκολο γιατί έχω πολλά προβλήματα με τη σύνδεση με πετάει κάθε 2 λεπτα έξω προλαβαίνω ένα ποστ κ με το ζόρι κ μετά κάνω ώρα να ξαναμπω
. Θα προσπαθήσω όμως να ανεβάσω μία φωτογραφία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στο μπόι δεν ξέρω κουμπάρα αλλά στα κιλά πολύ το φοβάμαι καθώς κοντεύει να φάει και μένα. Όσο και ότι και αν του δώσω ποτέ δεν λέει όχι. Και άντε τώρα που είναι στην ανάπτυξη. Τι θα γίνει όταν το φαγητό θα πάψει να γίνετε μπόι, μου λέτε;
Ο μικρουλης μας μασκοφορος οσο παει και ομορφαινει περισσοτερο

Ειδικα η δευτερη φωτο ειναι απιθανη.
Αλλα εμενα η αγαπημενη φωτο του Ζορρο ειναι στη σελιδα 26 αυτου του θεματος ισως (κατα την γνωμη μου παντα) η καλυτερη φωτο του φορουμ 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πιο πολύ μου αρέσει η 3η φωτό, που κοιτάζει ίσα μέσα στον φακό!!! Εξελίσσεται σε γά-τα-ρο!

aretha
Περιβόητο μέλος
Τι μουρίτσα τρελή!!

Να τον χαίρεσαι, είναι απίστευτος φάτσας!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Στο μπόι δεν ξέρω κουμπάρα αλλά στα κιλά πολύ το φοβάμαι καθώς κοντεύει να φάει και μένα. Όσο και ότι και αν του δώσω ποτέ δεν λέει όχι. Και άντε τώρα που είναι στην ανάπτυξη. Τι θα γίνει όταν το φαγητό θα πάψει να γίνετε μπόι, μου λέτε;
Αμάν τι γομάρι είναι τούτο, αυτός όπου να 'ναι θ'αρχίσει να ψάχνει για νύφη

Αλήθεια, θα τον στειρώσεις? Το'χεις σκεφτεί?
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Πάντως εγώ συνέχεια σου ζητάω φώτο!
Και μιας και που το έφερε η κουβέντα, θέλουμε κι' άλλες!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Άλλη μία φωτογραφία ούτως ώστε να διαπιστώνετε την εξέλιξή του. Σε δέκα μέρες συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα και πάμε για το δεύτερο εμβόλιό του!
Τωρα ειδα την καινουρια φωτο.Πολυ εντυπωσιακη η αναπτυξη του.Ειναι τελειος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Στην δευτερη φωτο τα αυτακια του ειναι εκπληκτικα

Αλλα εμενα η αδυναμια μου ειναι η πρωτη αριστερα φωτο,το γκρεμλινακι,
αυτη η φωτο θα περασει στην ιστορια

Desdemona
Διάσημο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool