S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Zoro τι κάνεις;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bravoooo!

Μπράβο σε σένα και στο Ζορρό που τα καταφέρατε! Από εχθές διαβασα όλες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έχετε ανταλλάξει τόσο καιρό για την φροντίδα του Ζορρό... μου έδωσε δύναμη το ότι είδα ότι τα κατάφερες και έχεις σήμερα έναν κούκλο γάτο! εχθές βρήκα και εγώ ένα γατάκι. Πρέπει να είναι 3 ημερών, το βρήκα σε ένα κήπω να κλαίει και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο ξεραμένο πάνω του. Προσπαθώ να το περιθάλψω και εύχομαι να τα καταφέρουμε και εγώ και αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρέα σου εύχομαι και εγώ να τα καταφέρεις. Σου υπενθυμίζω ότι οι λατινικοι χαρακτήρες δεν επιτρέπονται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια και ξαναήρθε στην επιφάνεια το θεματάκι του αγαπημένου μασκοφόρου μετά απο ένα χρόνο περιμένουμε με αγωνία να μας ενημερώσεις για το παιδί σου Ζορροπατέρα.
Χάθηκες και ...θα σε μαλώσουμε:)
Περιμένουμε νεες φωτό και τις εξελίξεις στην συμβίωσή σας

Αχ πολύ συγκινητική η ιστορία του μικρού ζορό.Σήμερα την διάβασα...μπράβο σου που του έσωσες την ζωή.Είχα βρεί κι εγώ πέρυσι στα σκουπίδια μέσα σε μια ναυλον σακούλα από σούπερ μάρκετ, ένα αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο ακόμα και για καλή του τύχη εκείνη την περίοδο θήλαζε μια γατούλα μιας φίλης και το πήγα να το μεγαλώσει με τα δικά της.Τώρα έχει γίνει γάταρος....το πιο τυχερό γατάκι του κόσμου ήταν αυτό !μαζί και το δικό σου βέβαια...Βάλε μας φωτο να τον καμαρώσουμε τώρα..:):):):)

Σε ευχαριστω πολύ Νοτα για τη διόρθωση και για τις ευχές!

:redface::redface: rea2411 και τα....:redface: κεφαλαία δεν τα χρησιμοποιούμε:redface: γλυκιά μου.
Δες το πάνω απο το μήνυμα, οκ?

αααα γκάφα έκανα πάλι...:redface:
θα προσέχω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back