S.O.S Η Κλειώ μέσα στο πετρέλαιο...

:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι εγω να δειτε που την πηρα κα τηλεφωνο να βοηθησω τι ψαρι ειμαι... ου να χαθω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν η Κλειώ όντως μπήκε στην δεξαμενή και ευτυχώς την είχαμε πλυνει πάρα πολύ καλά εχθές και έτσι δεν έγινε τίποτε....
Ευτυχώς έχει τρελή αδυναμία στα ποντικάκια και η Yasmin1gr στην προηγούμενη συνάντηση μου είχε δώσει 2 και έτσι η μικρή σουρλουλού ακολουθώντας το ποντίκι βγήκε έξω ......
την είχε καταβρει μιλάμε με τον ήλιο να χτυπάει και εγώ έξω σε έξαλλη κατάστααση να λέω έλα μωρό εξω ΄έλα στην μαμα....
και βγαίνει και η γειτόνισσα και μου λέει μπήκε κάποιο από τα κορίτσια σου μέσα ,,,,,,
όχι καλέ που να χωρέσουν οι γαιδάρες 12 και 16 μέσα στην δεξαμενη....?
με κοιτάει και τότε ?? η γάτα μου λέω ....Α!! μου κάνει ...
και φεύγει.... τότε μου ήρθε η ιδέα γαι την πλάκα ,,,,,
και έτσι καλό μήνα και καλή πρωταπριλια΄.....:lol::lol::lol:
το σκασμένο με λαχτάρισε πρώί πρωί μόνο φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω ....γιατί είπα να βγάλω την γάτα πρώτα...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άτιμη μικρή Μάγισσα. Καλά που δεν μπήκα πιο μπροστά να πάθω κι εγώ κανένα σοκ στα καλά καθούμενα!!!! Άντε βρε καλό μήνα και του χρόνου!!!!

:P:P:P:P:P:PΟχι πες μου είναι αστείο αυτό;είπα να πάω το γιατρό να μου γράψει τα φάρμακα και να γυρίσω να σε πάρω τηλέφωνο:/::/:Αλλά καλά που είπα να ρίξω μα ματιά μήπως δεν μπορείς να μιλήσεις.:blink::blink::blink::blink::blink:Μας τρέλανες.

Λοιπόν η Κλειώ όντως μπήκε στην δεξαμενή και ευτυχώς την είχαμε πλυνει πάρα πολύ καλά εχθές και έτσι δεν έγινε τίποτε....
Ευτυχώς έχει τρελή αδυναμία στα ποντικάκια και η Yasmin1gr στην προηγούμενη συνάντηση μου είχε δώσει 2 και έτσι η μικρή σουρλουλού ακολουθώντας το ποντίκι βγήκε έξω ......
την είχε καταβρει μιλάμε με τον ήλιο να χτυπάει και εγώ έξω σε έξαλλη κατάστααση να λέω έλα μωρό εξω ΄έλα στην μαμα....
και βγαίνει και η γειτόνισσα και μου λέει μπήκε κάποιο από τα κορίτσια σου μέσα ,,,,,,
όχι καλέ που να χωρέσουν οι γαιδάρες 12 και 16 μέσα στην δεξαμενη....?
με κοιτάει και τότε ?? η γάτα μου λέω ....Α!! μου κάνει ...
και φεύγει.... τότε μου ήρθε η ιδέα γαι την πλάκα ,,,,,
και έτσι καλό μήνα και καλή πρωταπριλια΄.....:lol::lol::lol:
το σκασμένο με λαχτάρισε πρώί πρωί μόνο φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω ....γιατί είπα να βγάλω την γάτα πρώτα...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
φτου σου!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back