Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
01-04-08
10:25

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
01-04-08
10:27
Ναι εγω να δειτε που την πηρα κα τηλεφωνο να βοηθησω τι ψαρι ειμαι... ου να χαθω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
01-04-08
10:35
Λοιπόν η Κλειώ όντως μπήκε στην δεξαμενή και ευτυχώς την είχαμε πλυνει πάρα πολύ καλά εχθές και έτσι δεν έγινε τίποτε....
Ευτυχώς έχει τρελή αδυναμία στα ποντικάκια και η Yasmin1gr στην προηγούμενη συνάντηση μου είχε δώσει 2 και έτσι η μικρή σουρλουλού ακολουθώντας το ποντίκι βγήκε έξω ......
την είχε καταβρει μιλάμε με τον ήλιο να χτυπάει και εγώ έξω σε έξαλλη κατάστααση να λέω έλα μωρό εξω ΄έλα στην μαμα....
και βγαίνει και η γειτόνισσα και μου λέει μπήκε κάποιο από τα κορίτσια σου μέσα ,,,,,,
όχι καλέ που να χωρέσουν οι γαιδάρες 12 και 16 μέσα στην δεξαμενη....?
με κοιτάει και τότε ?? η γάτα μου λέω ....Α!! μου κάνει ...
και φεύγει.... τότε μου ήρθε η ιδέα γαι την πλάκα ,,,,,
και έτσι καλό μήνα και καλή πρωταπριλια΄.....

το σκασμένο με λαχτάρισε πρώί πρωί μόνο φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω ....γιατί είπα να βγάλω την γάτα πρώτα...

Ευτυχώς έχει τρελή αδυναμία στα ποντικάκια και η Yasmin1gr στην προηγούμενη συνάντηση μου είχε δώσει 2 και έτσι η μικρή σουρλουλού ακολουθώντας το ποντίκι βγήκε έξω ......
την είχε καταβρει μιλάμε με τον ήλιο να χτυπάει και εγώ έξω σε έξαλλη κατάστααση να λέω έλα μωρό εξω ΄έλα στην μαμα....
και βγαίνει και η γειτόνισσα και μου λέει μπήκε κάποιο από τα κορίτσια σου μέσα ,,,,,,

το σκασμένο με λαχτάρισε πρώί πρωί μόνο φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω ....γιατί είπα να βγάλω την γάτα πρώτα...

jasmine
Δραστήριο μέλος
Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα.
01-04-08
11:10
Άτιμη μικρή Μάγισσα. Καλά που δεν μπήκα πιο μπροστά να πάθω κι εγώ κανένα σοκ στα καλά καθούμενα!!!! Άντε βρε καλό μήνα και του χρόνου!!!!
01-04-08
11:18

Οχι πες μου είναι αστείο αυτό;είπα να πάω το γιατρό να μου γράψει τα φάρμακα και να γυρίσω να σε πάρω τηλέφωνο
Αλλά καλά που είπα να ρίξω μα ματιά μήπως δεν μπορείς να μιλήσεις.

Μας τρέλανες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα.
01-04-08
18:16
φτου σου!!!!!!!!!!!!!Λοιπόν η Κλειώ όντως μπήκε στην δεξαμενή και ευτυχώς την είχαμε πλυνει πάρα πολύ καλά εχθές και έτσι δεν έγινε τίποτε....
το σκασμένο με λαχτάρισε πρώί πρωί μόνο φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω ....γιατί είπα να βγάλω την γάτα πρώτα...![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum