luben
Νεοφερμένο μέλος
Η luben αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
02-05-09
11:55
Ηταν σχεδόν ενός ετους. Πρίν ήταν ένας υγιέστατος γατούλης ο πιο τρυφερός και παιχνιδιάρης. Ρωτώντας άλλη κτηνίατρο μου είπε πως επειδή τα συμπτώματα παρουσιάστηκαν 2 εβδομάδες μετά τη στείρωση (δηλαδή αρκετά μετά) είναι λίγες οι πιθανότητες να πήγε κάτι στραβά από αυτό. Βέβαια δε μπορεί να ξέρει κανείς στα σίγουρα.Απέφυγα την αυτοψία γιατί ενιωθα τέτοια λύπη που υπέθεσα πως και να μάθαινα κάτι δεν θα βοηθούσε σε τίποτα.λυπαμε παρα πολυ για τον χαμο του γατουλι σου,να σε ρωτησω κατι που δεν καταλαβα και εχει τη σημασια του.σε τι ηλικια τον στειρωσες? επισης αν καταλαβα καλα,ολα αυτα τα επαθε μετα την στειρωση,ενω πριν ηταν υγιεστατος,δηλαδη δεν ειχε πριν ουρολοιμοξη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
02-05-09
11:56
Μπορειτε να τον βαλετε στη λιστα των προτεινομενων κτηνιατρων στο νημα "Φραψτε εναν καλο κτηνιατρο εδω."καλο ειναι καποιες φορες να αφηνετε να ακουγοντε οι αγανακτησης καποιον φιλοζωων συνανθρωπων μας.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ.( τι να κανουμε ετσι τεΛικα πρεπει να χαρακυηριζουμε καποιους) γιατι ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ καποιους αχρηστους κτηνοι....ατρους που εμπιστευωμαστε και εκεινη δεν κανουν σωστα την δουλεια τους ακουστε και το αντηθετο της ιστοριας πριν 3 χρονια ειχε παθη ενα ακομα απο τα γατια μου ουρολιθιαση ηταν σε τρομερα ασχημη κατασταση οταν πειρα τον γιατρο τηλ.μου απαντησε οτι ειναι εκτος αθηνων και οτι θα γειρνουσε σε 3 ημερες ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΡΔΕΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΒΡΕΧΕ ΤΡΟΜΕΡΑ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΜΟΥ δεν αξηζει ο κτηνιατρος μου αυτος ενα πολυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ? πολυ θα ειθελα να δημοσιευα το ονομα του και τα στηχια του για να το γνωριζη ο κοσμος και να βοηθεισω ετσι αρκετους που εχουν πεση σε λαθος ιατρικα χερια δυστηχος ομως ο κανονισμος δεν το επειτρεπη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο roulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 292 μηνύματα.
02-05-09
12:01
ΘΛΙΨΗ
με μεγαΛη μου θλιψη διαβασα το δυσαρεστο νεο σου δυστηχος αυτην την στιγμη αντιμετοπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα. και ο δικος μου ο γιατρος καθησιχαστηκος ειναι αλλα αν μου πεθανη ο γατος θα τον στηλο στο κατ τον γιατρο το ξερει κιολας γιατι του το εχω πει. οσο για την ευθανασια που εκανε ο αλλος φιλος μας ειναι λαθος υπηρχε και αλλη λυση που το γατι θα ζουσε για παντα και μαλιστα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ εκτος αν δεν στην ειπε ο κτηνιατρος. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ
με μεγαΛη μου θλιψη διαβασα το δυσαρεστο νεο σου δυστηχος αυτην την στιγμη αντιμετοπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα. και ο δικος μου ο γιατρος καθησιχαστηκος ειναι αλλα αν μου πεθανη ο γατος θα τον στηλο στο κατ τον γιατρο το ξερει κιολας γιατι του το εχω πει. οσο για την ευθανασια που εκανε ο αλλος φιλος μας ειναι λαθος υπηρχε και αλλη λυση που το γατι θα ζουσε για παντα και μαλιστα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ εκτος αν δεν στην ειπε ο κτηνιατρος. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ
luben
Νεοφερμένο μέλος
Η luben αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
02-05-09
12:22
Πιστεύω πως το παν είναι να γίνονται κλινικές εξετάσεις. Τα γατάκια όπως και τα μικρά παιδάκια δε μπορούν να σου πουν "πονάω εκεί... νιώθω έτσι...",κάνοντας τη διάγνωση δύσκολη. Να απαιτήσεις εξετάσεις και αν μπορείς να πάρεις και δεύτερη γνώμη. Καμιά φορά λόγω χρημάτων δε το κάνουμε, αλλά αν εμείς πιστεύουμε πως κάτι όντως πάει στραβά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στα λόγια του κτηνιάτρου γιατί κάποιοι αδιαφορούν και άλλοι δε γνωρίζουν.Περαστικά στο γατούλη σου και ελπίζω να πάνε όλα μια χαρά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki