Scottish fold

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

catyara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να βρω ένα γατάκι ράτσας Scottish fold:inlove: με κατεβασμένα αυτιά, δεν ξερώ αν υπάρχει εκτροφείο στη Ελλάδα, όσα βρήκα είναι Αμερική ένα Ρωσία, ένα Ισραήλ και ένα Ελβετία αλλά τα χρήματα που ζητάνε με τα μεταφορικά είναι πέρα από τις δυνατότητες μου:/:. Σας παρακαλώ αν γνωρίζεται για κάποιον εκτροφεα στην Ελλάδα βοηθήστε με.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα, θα ήθελα να βρω ένα γατάκι ράτσας Scottish fold:inlove: με κατεβασμένα αυτιά, δεν ξερώ αν υπάρχει εκτροφείο στη Ελλάδα, όσα βρήκα είναι Αμερική ένα Ρωσία, ένα Ισραήλ και ένα Ελβετία αλλά τα χρήματα που ζητάνε με τα μεταφορικά είναι πέρα από τις δυνατότητες μου:/:. Σας παρακαλώ αν γνωρίζεται για κάποιον εκτροφεα στην Ελλάδα βοηθήστε με.
Εκτροφέας δεν υπάρχει στην Ελλάδα αυτής της ράτσας υπάρχει όμως η louna είναι μέλος του φορουμ που έχει γατούλα φολντ οπότε μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της ώστε να κλείσεις από τώρα ένα μωράκι της επόμενης γέννας κ να κάνεις λίγο υπομονή βέβαια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από υπομονή όση χρειαστεί αρκεί να έχει αυτά τα υπέροχα κατεβασμένα αυτάκια. Τα έχω ερωτευτεί:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:.

Υπαρχουν αρκετα εκτροφεια αυτης της φυλης στο Βελγιο και στην Αγγλια,και νομιζω οτι ειδα καποια στην Γερμανια.

Βεβαια και υπαρχουν αρκετα εκτροφεια αλλα η κοπελλα δεν μπορει να διαθεσει τα χρηματα που ζητανε εξω.;):P
Δωρακι υπαρχει περιπτωση (χωρις να δεσμευομαι) να σε ξαναδουμε κατα τον Σεπτεμβρη:hmm:

Δυστυχώς εγώ τα μονά που κατάφερα και βρήκα ήταν αυτά που προανέφερα, αλλά και πάλι προτιμώ να πάρω το γατάκι από κάποιον που ξερώ (έστω και μέσω φόρουμ, είναι καθαρά θέμα εμπιστοσύνης):happy:. Μετά από τον σιαμακο που έχασα:bye: είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο ένα γατάκι (εκτός των Σιάμ:inlove:). Θα στειλω pm στη Luna και ελπιζω να ειμαι στους τυχερους του επομενου ευχαριστου γεγονοτος:redface:.

Υ.Γ. παρεμπιπτόντως moukelis ήμουν στο τσακ να μιλήσω μαζί σου για τον τρουφακο αλλά φοβήθηκα ότι τον ερωτεύτηκα λόγω του Σιμπα (το σιαμ μωρο μου) μου και ίσως δεν θα ήμουν αντικειμενική απέναντι του.

Συγνώμη που ρωτάω κάτι τόσο οδυνηρό αλλά πως έφυγε ο γατούλης από κάποια ασθένεια ή απο γηρατειά;

Απλα νομιζα οτι δεν βολευε λογω εξοδων ταξιδιου,γιατι οι χωρες που ανεφερε ηταν αρκετα μακρια.
Με χαρα να σας δεχτουμε Νεκταρια μου!
Κριμα που εχασες το σιαμεζακι σου,ειναι πολυ ιδιαιτερο το δεσιμο μαζι τους και σε καταλαβαινω...Μακαρι να μην ξαναπερασεις τετοια στενοχωρια.

Τον Σιμπα μου τον έχασα από λάθος του ανθρώπου (και ήταν έμπειρο άτομο με τις γάτες:mad:) που μου τον κράτησε για ένα σαββατοκύριακο (το μοναδικό που δεν τον πείρα μαζί μου) ταξίδευε πάντα μαζί μου, 15 ημέρες το παλέψαμε (εγώ, ο γιατρός και ο Σιμπα) αλλά δυστυχώς κατέληξε. Παραλίγο να χάσω την εξεταστική μου και φυσικά έχασα τη δουλειά μου, γιατί για μέρες δεν μπορούσα να δω κανέναν και να κάνω τίποτα… από τότε είπα δεν θα ξαναδεθώ με άλλο ζωάκι… αλλά το μικρόβιο είναι μικρόβιο και ας ξερώ ότι θα περάσω τα ιδία (αργά η γρήγορα – ελπίζω να είναι πολύ αργά).
Νεκταρία, πραγματικά δεν μπορώ να διαθέσω τα χρήματα που ζητάνε αυτά τα εκτροφεία ούτε φυσικά μπορώ να ταξιδέψω μέχρι εκεί.

Aν δεν μπορει να βοηθησει η Ιωαννα και ενδιαφερεσαι ακομα, Δες λιγο στα βελγικα εκτροφεια και οταν παω τα χρηστουγεννα αφου εχεις συννενοηθει με εκτροφεα μπορω να σου το φερω αρκει να μου δωσεις κλουβι μεταφορας. Εγω πηρα το δικο μου απο κει και οι τιμες θα ελεγα οτι ειναι πιο λογικες σχεση την Γαλλια και αλλες χωρες της ΕΕ. Δες λιγο το σαιτ www.chiens-chats.be και www.eleveurs-on-line.com ειναι σαιτ ευκολα στο χειρισμο τους και ακομα αν δεν ξερεις γαλλικα<

Μολις μπηκα στο 1ο σαιτ που σου ειπα και βρηκα scottish fold χρωμα lilac, chocolat, brown tabby, black smoke αναμεσα 400 και 500 ευρο αναλογα το χρωμα. Το μονο επιπλεον οταν φερνεις γατι απεξω ειναι το εμβολιο λυσσα. Καλη τυχη στο ψαξιμο:)

Πολυ μεγαλο ευχαριστω

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, δε με ενδιαφέρει το χρώμα, όλα είναι υπέροχα, μονο θα προτιμούσα αγοράκι, αν και το κοριτσάκι που επισυνάπτω στην αγγελία από κάτω αν δοθεί στειρωμένο είναι υπέροχο (αν ξέρεις γαλλικά και μπορείς να με διαφωτίσεις) . Δεν καταλαβαίνω τι γράφει ακριβώς η αγγελία, βλέπεις τα γαλλικά μου, είναι χειρότερα από κινεζικά μου:P. Θα ήθελα να ξέρω πως θα επικοινωνήσω με τον εκτροφεα και πως θα ξέρω ότι αυτός είναι σωστός; Αυτή η ράτσα είναι πολύ επικίνδυνη στη λάθος αναπαραγωγή, από τα λίγα που έψαξα δεν πρέπει ποτέ να ζευγαρώσουν δυο γάτες με κατεβασμένα αυτιά και αυτό το φοβάμαι πολύ μιας και τα μωρά με τα κολλητά αυτάκια είναι πιο ακριβά;).
Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη μα τη luna ελπίζω να μην χρειαστεί να σε αγγαρέψω, αλλιώς καλό κουράγιο… :whistle:

https://www.chiens-chats.be/scottish-fold-bleu-ne-le-8-728088_2101.shtml

https://www.chiens-chats.be/bb-scottish-fold-disponible-791852_2101.shtml

Μολις ειδα τις 2 αγγελιες, η 1η λεει οτι γεννηθηκε το απριλιο και ειναι απαρασιτωμενο, εμβολιασμενο και τσιπ αν θυμαμαι καλα, συνηθησμενο στα παιδια. Η 2η αγγελια ειναι πιο ενδιαφερον η πιο χαμηλη τιμη ειναι το αρσενικο το θηληκο ειναι 100 ευρο πανω ειναι εξισου εμβολιασμενα, απαρασιτωμενα κ με πεδιγκρι. Καλη τιμη τα εχουν και κουκλια ειναι. Οταν θες πεσ μου αν θες να στειλω μνμ στα γαλλικα στην εκτροφεα.

Μολις ειδα τις 2 αγγελιες, η 1η λεει οτι γεννηθηκε το απριλιο και ειναι απαρασιτωμενο, εμβολιασμενο και τσιπ αν θυμαμαι καλα, συνηθησμενο στα παιδια. Η 2η αγγελια ειναι πιο ενδιαφερον η πιο χαμηλη τιμη ειναι το αρσενικο το θηληκο ειναι 100 ευρο πανω ειναι εξισου εμβολιασμενα, απαρασιτωμενα κ με πεδιγκρι. Καλη τιμη τα εχουν και κουκλια ειναι. Οταν θες πεσ μου αν θες να στειλω μνμ στα γαλλικα στην εκτροφεα.

Σ’ ευχαριστώ πολύ, αρσενικό με ενδιαφέρει ούτως η άλλως, έστειλα pm στην Ιωαννα (luna) και περιμένω απάντηση. Από αυτό θα εξαρτηθεί τι θα κάνω, με εκτροφεα στο εξωτερικό. Θα σε ενημερώσω μόλις έχω απάντηση.

Και πάλι σε ευχαριστώ

Scottish fold λένε ότι είναι και το πιο διάσημο γατί του YouTube, o Maru, αλλά τα αυτάκια του είναι λίγο σηκωμένα νομίζω, δεν είναι τόσο κάτω..

Υπαρχουν νομιζω τρια,ή τεσσερα "ειδη" σκωτσεζικης,απο εντελως διπλωμενα αυτακια μεχρι σχεδον εντελως σηκωμενα.

Οπως το λες Δωρα, υπαρχουν διαφορες στα αυτια, η πρωτη αγγελια ελεγε πχ διπλοτσακισμενα τα αυτια. Δεν ξερω ομως τι γινεται στις εκθεσεις, ειναι ολα δεκτα η οχι:hmm:

Νομιζω οτι οι σκωτσεζικες ετσι κι αλλιως δε γινονται δεκτες απο τη FIFe,γενικα ως φυλη...Δεν ξερω για την TICA ή αλλες οργανωσεις.

Scottish fold λένε ότι είναι και το πιο διάσημο γατί του YouTube, o Maru, αλλά τα αυτάκια του είναι λίγο σηκωμένα νομίζω, δεν είναι τόσο κάτω..

Θα πρέπει να δεις την cotton το θεϊκό γατάκι, δεν υπάρχει αυτό το πλάσμα:inlove::inlove::inlove::inlove:, έχει ένα βιντεακι (youtube) που είναι ξαπλωμένο ανάσκελα στην αρχή νόμιζα ότι είναι ψεύτικο:redface:.

https://www.youtube.com/watch?v=FO2OUWaB8og
https://www.youtube.com/watch?v=mbaluJdR2Ps

Θα πρέπει να δεις την cotton το θεϊκό γατάκι, δεν υπάρχει αυτό το πλάσμα:inlove::inlove::inlove::inlove:, έχει ένα βιντεακι (youtube) που είναι ξαπλωμένο ανάσκελα στην αρχή νόμιζα ότι είναι ψεύτικο:redface:.

https://www.youtube.com/watch?v=FO2OUWaB8og
https://www.youtube.com/watch?v=mbaluJdR2Ps

Το ξέρω !! :D Είμαι subscribed και στα δυο τα κανάλια !! :D
Αλλά ο Maru δεν παίζεται !! Είναι γάταρος !! Γνήσιος comedian !! :lol:

Το γιαπωνέζικο website του Maru :

https://sisinmaru.blog17.fc2.com/

μου αρέσουν και τα σχολιάκια που γράφει η μαμά του κάτω από τις φωτογραφίες ! έχει πολύ πλάκα !!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back