Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=WZfMpoQPh7E
Τον λατρεύω τον Maru !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμένω νέα της Luna και μετά θα κοιτάξω εξωτερικό. Δώρα (συγνώμη που χρησιμοποιώ το όνομα σου και όχι το nick σου
) δεν με ενδιαφέρει αν το γατάκι μπορεί να πάει σε διαγωνισμούς, ούτε με νοιάζου οι γραμμές του, έχω ερωτευτεί το κοντοστρουμπουλο σχήμα του. Πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες και το ενδιαφέρον όλων σας. Αν καταφέρω και αποκτήσω ένα τέτοιο ζουδι είστε όλοι καλεσμένοι για αγκάλιασες και φιλάκια μαζί του… όχι ζουλήγματα είναι αρκετά κοντούλικα και δεν έχουμε περιθώρια κατσιάσματος
.Ειλικρινά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις άμεσα
. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν πειραζει,γι'αυτο ειναι τα ονοματα,για να τα χρησιμοποιουμε.Ακομα κι αν δε σε ενδιαφερουν οι εκθεσεις ή η εκτροφη,φροντισε απλα να παρεις ενα γατακι φροντισμενο,απο ανθρωπους που νοιαζονται,με τα χαρτια του.Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, σε ευχαριστώ πολύ για το site του Maru, πραγματικά αυτό το γατί είναι κορυφή, αν είχα πάθει την πλακά μου πριν τώρα είμαι τρελή και παλαβή.![]()
Περιμένω νέα της Luna και μετά θα κοιτάξω εξωτερικό.
Δώρα (συγνώμη που χρησιμοποιώ το όνομα σου και όχι το nick σου) δεν με ενδιαφέρει αν το γατάκι μπορεί να πάει σε διαγωνισμούς, ούτε με νοιάζου οι γραμμές του, έχω ερωτευτεί το κοντοστρουμπουλο σχήμα του. Πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες και το ενδιαφέρον όλων σας. Αν καταφέρω και αποκτήσω ένα τέτοιο ζουδι είστε όλοι καλεσμένοι για αγκάλιασες και φιλάκια μαζί του… όχι ζουλήγματα είναι αρκετά κοντούλικα και δεν έχουμε περιθώρια κατσιάσματος
.
Ειλικρινά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις άμεσα.
Για να εισαι κι εσυ σιγουρη οτι ειναι υγιες και της φυλης που ψαχνεις,κι οχι οτι καποιος θα βγαλει απλα χαρτζιλικι εις βαρος σου και εις βαρος του μικρου σου.Περιμενουμε νεα σας,και δεν ξεχναμε την προσκληση για ζουληγμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
στο τέλος του μήνα θα περάσω κ για την πληρωμή ξέρεις εσύ
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
(αν κρίνω από τον εαυτό μου
) πάνω στην κρίση δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις (και μη μου πείτε ότι μόνο εγώ είμαι τρελαμένη και όταν βρίσκω ζουζούνι το κατσιάζω στα χάδια και τα φιλιά
) . Πρεπει να αρχισω να ανησυχω γιατρε;;;;

moukelis
Επιφανές μέλος
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πλέον δεν έχω κανένα στο σπίτι, καμιά 10αρια γάτες στη γειτονιά που ταΐζω, και έχω ενημερώσει κάποια μέλη ότι είμαι διαθέσιμη για φιλοξενία σε γατάκια που είναι για υιοθεσία (μέχρι να με χωρίσει ο άνδρας μου
). Το έχω υποσχεθεί, ότι μέχρι να βρω το μωρό που θέλω, θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω τα γατάκια που έχουν ανάγκη. (υπάρχει τελεσίγραφο στο σπίτι ότι αν θέλεις γάτα θα έχεις μονό μια και επειδή και αυτός ενθουσιάστηκε με τη συγκεκριμένη ράτσα είναι η ευκαιρία της ζωής μου

) Μέχρι να τις γνωρίσει, να χαλαρώσει και να δει πως είναι η ζωή με γάτες… πρέπει να είμαι καλή μαζί του
«οι άνδρες είναι σαν τα μωρά»… μετά ξερώ τι θα κάνω... 
moukelis
Επιφανές μέλος

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
… που να ξέρει τι τον περιμένει…
) αν και να πω την αλήθεια τον πάνε οι γάτες… το καλοκαίρι εγώ τάιζα στο εξοχικο μια αδέσποτη (μάλλον είχε μικρά κάπου εκεί) αλλά δεν μπόρεσα να την αγγίξω μέχρι που πλησίασε το μωρό μου (ο άνδρας μου – όχι η γάτα
) να μου κάνει παράπονα ότι ασχολούμαι πολύ μαζί της και αυτή με έχει χ@@νη… τότε η γάτα άρχισε να τρίβεται επάνω του σαν να τον ήξερε χρόνια… παγωτό ο δικός μου … που άρχισε να λιώνει (δεν μπορώ να πω εκπαιδεύεται εύκολα
). Φυσικά η ατάκα ήταν …ότι αυτός είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και φαίνεται για αυτό και τον προτίμησε η γάτα, που να φανταστεί ότι αυτό θέλω και εγώ να νοιώθει ότι αυτός είναι και άλλος όχι …. (γατα – Νικος 1-0) 

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως μπορείς να ψάξεις κ για Βρετανάκι που είναι ίδια με τα φολντ απλά δεν έχουν διπλωμένα αυτάκια, έχω ερωτευτεί το κοντοστρουμπουλο σχήμα του. .
moukelis
Επιφανές μέλος

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
... δεν με νοιαζει ποσες φορες ειναι διπλωμενα αλλα με τρελαινουν, κανουν τα τεραστια ματακια τους να φαινονται ακομα περισσοτερο.... ειναι για δαγκωμα ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α,ευκολος στοχος,θα γινετε γαατοπολυτεκνοι πριν το καταλαβετε.![]()
Εγω το ξερω, αυτος δεν το εχει καταλαβει ακομα

... ευτυχως
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι το αντιθετο απο τις δικες μας τις αυταρες.ναι τα ξερω αλλα τα θελω αυτα τα διπλωμενα αυτακια... δεν με νοιαζει ποσες φορες ειναι διπλωμενα αλλα με τρελαινουν, κανουν τα τεραστια ματακια τους να φαινονται ακομα περισσοτερο.... ειναι για δαγκωμα ...

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
θυμάμαι όταν είχα πάρει την Κάντυ είχα πει ότι θα μείνω στο1 γατάκι για να του προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ αλλά κ για να μην συνωστίζονται κ πολλά γατάκια μέσα στο σπίτι. Ε! λοιπόν ένα χρόνο κράτησα γερά μετά δεν άντεξα πήρα κ το 2ο κ μετά βρήκα κ το 3ο![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εδώ να φανταστείς εγώ είπα θα φιλοξενήσω ένα γατάκι για κάποιες μέρες και τώρα προγραμματίζω 3 για φιλοξενία και ψάχνω να βρω τρόπο αν χρειαστεί και 4ο
, και μέσα σε όλα αυτά και την περίπτωση να βρω το γατάκι που ψάχνω για υιοθεσία, κοιμάμαι και ονειρεύομαι γατάκια (κυριολεκτικά) 

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι το αντιθετο απο τις δικες μας τις αυταρες.![]()
Αυταρες αλλα... τι αυταρες!!! Αν εχω χρονο οταν κατεβω Καρδιτσα, απο ειναι η καταγωγη μου θα σας επισκεφτω και θα σας πως εγω για τις αυταρες σας

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool