Sex

Αυτος που εχω δε χωραει σε καροτσακι της λαϊκης...Ο σεβασμος κοριτσια πιστευω οτι πηγαζει απο το χαρακτηρα του ατομου που εχει κανεις απεναντι του.Αν σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου,δεν εχει περιθωρια να μην τον σεβαστει κι ο αλλος.
Σε μια σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων ίσως να είναι κι έτσι..Ομως εγώ μιλάω γενικότερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γενικοτερα το ιδιο συμβαινει.Δεν φλερταρουν το ιδιο μια κοπελα που γενικοτερα φαινεται να κρατιεται στο υψος της,με μια κοπελα που ειναι "σαχλοκωδων".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φλερταρουν και τα σαχλοκοδωνα; :bleh:

Ανοίγεται μεγάλο θέμα τώρα.... Μήπως ο λόγος που αλλιώς φλερτάρεται μια κοπέλα κάπως πιο....... προσεγγίσιμη από μια που στέκεται στο ύψος της, είναι γιατί οι άντρες φοβούνται την απόρριψη από μια "δύσκολη" και προτιμούν κάτι πιο έυκολο;:hmm:

Ανοίγεται μεγάλο θέμα τώρα.... Μήπως ο λόγος που αλλιώς φλερτάρεται μια κοπέλα κάπως πιο....... προσεγγίσιμη από μια που στέκεται στο ύψος της, είναι γιατί οι άντρες φοβούνται την απόρριψη από μια "δύσκολη" και προτιμούν κάτι πιο έυκολο;:hmm:
Νομιζω οτι αλλο ψαχνει καποιος απο μια κοπελα τετοιου ειδους κι αλλο απο μια κοπελα που φαινεται οτι βγηκε απλα για να "ψαρεψει",γι'αυτο τις προσεγγιζουν διαφορετικα.

Νομιζω οτι αλλο ψαχνει καποιος απο μια κοπελα τετοιου ειδους κι αλλο απο μια κοπελα που φαινεται οτι βγηκε απλα για να "ψαρεψει",γι'αυτο τις προσεγγιζουν διαφορετικα.

Δεν νομίζω ότι οι άντρες πλέον είναι διατεθημένοι να προσπαθήσουν για κάτι πολύ. Ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια πρέπει να γίνει σε ένα μπαράκι που έχουν πάει με τον κολλητό τους, ή ακόμα περισσότερο όταν οι πιθανότιτες αποτυχίας ειναι πολλές.
Συμφωνώ ότι άλλο είναι αυτό που ψάχνουν σε αυτή που "ψαρεύει" αλλά δεν νομίζω ότι εχουν προθεση να το παιδέψουν και πολυ με την άλλη.

Και γενικοτερα το ιδιο συμβαινει.Δεν φλερταρουν το ιδιο μια κοπελα που γενικοτερα φαινεται να κρατιεται στο υψος της,με μια κοπελα που ειναι "σαχλοκωδων".
:lol::lol::up:
παντως μου΄χει λειψει εκεινη η ανεμελη εποχη του σαχλοκουδουνισματος:redface::redface:
οσο περισσοτερο μυαλο βαζεις, τοσο πιο πολυ παιδευεσαι...:/:

Μιας και το γυρισατε στο φλερτ και στο "πεσιμο" ποια ειναι η χειροτερη ατακα που σας εχουν πει για να σας γνωρισουν?
Εμενα με ρωτησε καποιος τι ειχα μαγειρεψει εκεινη τη μερα.
Αφου περασε κανα διλεπτο να συνελθω, του απαντησα φασολαδα...γι αυτο κανε πιο περα! :P:P:P

Μιας και το γυρισατε στο φλερτ και στο "πεσιμο" ποια ειναι η χειροτερη ατακα που σας εχουν πει για να σας γνωρισουν?
Εμενα με ρωτησε καποιος τι ειχα μαγειρεψει εκεινη τη μερα.
Αφου περασε κανα διλεπτο να συνελθω, του απαντησα φασολαδα...γι αυτο κανε πιο περα! :P:P:P
:blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol:αυτο εινα ανεκδοτο:up:

Δεν νομίζω ότι οι άντρες πλέον είναι διατεθημένοι να προσπαθήσουν για κάτι πολύ. Ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια πρέπει να γίνει σε ένα μπαράκι που έχουν πάει με τον κολλητό τους, ή ακόμα περισσότερο όταν οι πιθανότιτες αποτυχίας ειναι πολλές.
Συμφωνώ ότι άλλο είναι αυτό που ψάχνουν σε αυτή που "ψαρεύει" αλλά δεν νομίζω ότι εχουν προθεση να το παιδέψουν και πολυ με την άλλη.
Τοτε μαλλον εγω συναντω πολυ διαφορετικους αντρες!:lol:Δεν ξερω,εχω τυχει σε κοσμο που παιδευεται πολυ ακομα κι αν ξερει οτι δε μπορει να γινει τιποτα.Και το εκτιμω αφανταστα,γιατι ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να εκφρασεις συναισθηματα και να ξερεις εκ των προτερων οτι δε μπορει να προχωρησει το θεμα.

:lol::lol::up:
παντως μου΄χει λειψει εκεινη η ανεμελη εποχη του σαχλοκουδουνισματος:redface::redface:
οσο περισσοτερο μυαλο βαζεις, τοσο πιο πολυ παιδευεσαι...:/:
Μπα,εμενα μου φαινεται οτι οσο περισσοτερο μυαλο βαζω τοσο πιο ευκολο μου φαινεται αυτο το παιχνιδι και πιο διασκεδαστικο.Ειναι πιο δυσκολο οταν εισαι μικρη και δεν ξερεις που πατας.;)

:blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol:αυτο εινα ανεκδοτο:up:

Ναι, και δεν τελειωνει εκει... Η ανεγκεφαλη φιλεναδα μου επειδη δεν ηθελε να τον αποπαρουμε τελειως, του επιασε κουβεντα, οχι οτι εγινε κατι, και στο τελος μας ρωτησε τι θα μαγειρευαμε την επομενη μερα... :blink::blink::blink::blink:
Ρεβυθια και φακες με μπροκολο, θες να παμε για καφε? (οχι, δεν το ειπα αλλα παραλιγο...ε, μα!):lol::lol::lol:

Μπα,εμενα μου φαινεται οτι οσο περισσοτερο μυαλο βαζω τοσο πιο ευκολο μου φαινεται αυτο το παιχνιδι και πιο διασκεδαστικο.Ειναι πιο δυσκολο οταν εισαι μικρη και δεν ξερεις που πατας.;)
να εχεις μυαλο, να ξερεις τι θες και να βλεπεις τι κυκλοφορει γυρω σου? :/:
Κοιτα Δωρα...δεν λεω τι προτιμω, φυσικα και προτιμω να ειμαι κατασταλλαγμενη, αλλα εκεινη η εποχη που φορουσαμε ενα τζην κι ενα T shirt και πηγαιναμε στη σχολη κι αναστεναζε το Πολυτεχνειο οταν περνουσαμε απ΄έξω μου΄χει λειψει...τα νιατα κι η ανεμελια ειναι ωραια οπως και να το κανουμε...:)

Ναι, και δεν τελειωνει εκει... Η ανεγκεφαλη φιλεναδα μου επειδη δεν ηθελε να τον αποπαρουμε τελειως, του επιασε κουβεντα, οχι οτι εγινε κατι, και στο τελος μας ρωτησε τι θα μαγειρευαμε την επομενη μερα... :blink::blink::blink::blink:
Ρεβυθια και φακες με μπροκολο, θες να παμε για καφε? (οχι, δεν το ειπα αλλα παραλιγο...ε, μα!):lol::lol::lol:
μωρε μπακαλιαρο σκορδαλια επρεπε να του πεις...κι αν σου΄λεγε μωρο μου ερχομαι για φαγητο αρκει να΄μαι μαζι σου, επρεπε να τον παντρευτεις...:lol:

Τοτε μαλλον εγω συναντω πολυ διαφορετικους αντρες!:lol:Δεν ξερω,εχω τυχει σε κοσμο που παιδευεται πολυ ακομα κι αν ξερει οτι δε μπορει να γινει τιποτα.Και το εκτιμω αφανταστα,γιατι ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να εκφρασεις συναισθηματα και να ξερεις εκ των προτερων οτι δε μπορει να προχωρησει το θεμα.

Που συχνάζεις να πάω κι εγώ;:blink: Ακόμα και σε εμένα βλέπω διοφορά. Όταν ήμουν μικρότερη και δούλευα βράδυ, έβλεπα άλλη συμπεριφορά από τους άντρες απ'ότι τώρα. Μπορεί να είναι και θέμα τύχης, δεν ξέρω.:hmm:

μωρε μπακαλιαρο σκορδαλια επρεπε να του πεις...κι αν σου΄λεγε μωρο μου ερχομαι για φαγητο αρκει να΄μαι μαζι σου, επρεπε να τον παντρευτεις...:lol:

Ε καλα δεν ειμαι και τοσο βρωμιαρα που να θελω ενα αντρα ανθεκτικο στη μποχα... :P:P:P:lol::lol::lol::lol:

να εχεις μυαλο, να ξερεις τι θες και να βλεπεις τι κυκλοφορει γυρω σου? :/:
Κοιτα Δωρα...δεν λεω τι προτιμω, φυσικα και προτιμω να ειμαι κατασταλλαγμενη, αλλα εκεινη η εποχη που φορουσαμε ενα τζην κι ενα T shirt και πηγαιναμε στη σχολη κι αναστεναζε το Πολυτεχνειο οταν περνουσαμε απ΄έξω μου΄χει λειψει...τα νιατα κι η ανεμελια ειναι ωραια οπως και να το κανουμε...:)
Αμα ξερεις τι θες,βλεπεις τι κυκλοφορει γυρω σου με αλλο ματι.Α Γιουλη θα σε μαλωσω.Εγω ακομα φοραω τζιν και Τ-short.Απο το Πολυτεχνειο δεν περναω,και σιγουρα δεν αναστεναζει τοσος κοσμος οσο παλια,αλλα τις εχω τις επιτυχιες μου.;)
Δε νομιζω οτι ειναι θεμα του που συχναζεις,ειναι θεμα του πως φερεσαι.Εχει τυχει το ιδιο ατομο που εμενα μου φερθηκε μια χαρα και ηταν κυριος,να κανει one night stand και να μην τηλεφωνησει καν σε γνωστη μου.:/:

ο επιμένων νικά ..

(μερικές φορές έστω εάν δε γίνεσαι και κολλιτσίδα :lol: )

Καλημερα Κοριτσια και Αγορια,σοβαρο θεμα ανοιξατε πουρνο πουρνο,για το φλερτ και και τις γνωριμιες.Να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους, τωρα πια δεν υπαρχει η εννοια φλερτ οπως την ξεραμε οι περισσοτεροι που στην δεκαετια του 80 ημασταν στην εφηβεια,τοτε σε πλησιαζε ο καθενας και σου αρχιζε κατι με το ρομαντικο κατι με προσεγμενη διαθεση κατι με κομπλιμεντα και σε <<ζαχαρωνε>>δεν περιμενε να κανει την πρωτη κινηση η γυναικα,και το να φτασει κανεις στο τελος.....ηταν μονο οταν υπηρχε διμηνη σχεση τουλαχιστον(και ανω),αλλιως υπηρχε η ρετσινια της ευκολης αν καθοταν νωριτερα,σωστα μεχρι εδω????Τωρα τα πραγματα δυστυχως εχουν αλλαξει,κατι που η γυναικα ειναι πιο ανεξαρτητη,κατι που δεν περιμενει αυτος που<<γουσταρει>>να κανει το πρωτο βημα,ορμαει πρωτη και οποιων παρει ο χαρος.Χαθηκε το αισθημα του κυνηγιου.Απο την αλλη πλευρα ο αντρας κλειστηκε πολυ στο δικο του καβουκι,ποιος ειναι ο λογος?//ισως ο φοβος της απορριψης,ισως κατι αλλο.Δεν υπαρχει πια το φλερτ,εχει καταντησει να πηγαινουν καπου με την προοπτικη θα γινει κατι???αν οχι παω αλλου.Με αυτες τις καταστασεις πως να μην αναρωτηθει κανεις γιατι υπαρχει τοση μοναξια εξω,το που χαθηκανε τα καλα παιδια???Οχι πως δεν υπαρχουν καλοι και απο τις δυο πλευρες απλα αλλαξανε τις προτεραιοτητες του.;););)

αυτός μάλλον για νύφη-νοικοκυρά έψαχνε :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back