alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω να λεω για ενα φλερτ που θα μεινει στην ιστορια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εστω κι αν δεν νικα φτανοντας στον επιθυμητο στοχο,τουλαχιστον κερδιζει κατι απο τη σχεση που αναπτυσσεται,κι ας μην ειναι ερωτικη.ο επιμένων νικά ..
(μερικές φορές έστω εάν δε γίνεσαι και κολλιτσίδα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σταματά δίπλα μου καγκουράμαξο με τον γνωστό κάγκουρα με γυαλί,μαλλί κτλ.Κατεβαίνει το φιμέ παράθυρο και ξεστομίζει:
"Κούκλα,που πας να σε πάω;" με νόημα.
Έχω το καλύτερο καμουφλάζ,φαίνομαι μικρούλα και χαριτωμένη,και κανεις δεν περιμενει απάντηση σαν αυτή:
"Όχι,εσείς πάτε στο διάολο,και ο δρόμος μου δεν πάει κατα'κει..."
Πολυ το ευχαριστιέμαι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο το καμακιη εποχη του φλερτ και των πρωτων σκιρτηματων, ειναι πραγματικα μια απο τις καλυτερες
ειμαστε πολυ φρεσκες και ακτινοβολουμε...συμφωνειτε? 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλυτερη ατακα σε αστοχο πεσιμο:
Σταματά δίπλα μου καγκουράμαξο με τον γνωστό κάγκουρα με γυαλί,μαλλί κτλ.Κατεβαίνει το φιμέ παράθυρο και ξεστομίζει:
Έχω το καλύτερο καμουφλάζ,φαίνομαι μικρούλα και χαριτωμένη,και κανεις δεν περιμενει απάντηση σαν αυτή:
Πολυ το ευχαριστιέμαι...

εγω δεν θα ημουν τοσο επιθετικη..."στο γκομενο μου" θα λεγα..."ερχεσαι να παρεις ματι?"

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η απάντηση της ήταν: " να σου γνωρίσω τον δικό μου να στον κάνει κι εσένα έτσι;"
κλεινει το παράθυρο και φευγει προς άγνωστη κατευθυνση....
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλυτερη ατακα σε αστοχο πεσιμο:
Πολυ το ευχαριστιέμαι...
Την καλύτερη ατάκα μου την έχει πει γνωστή μου: Σε αντίστοιχη κατάσταση αναμονής στο δρόμο, σταματάει δίπλα της αυτοκίνητο και της λέει: "Μωρό μου τι κ**αρα είναι αυτή;"
Η απάντηση της ήταν: " να σου γνωρίσω τον δικό μου να στον κάνει κι εσένα έτσι;"

Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει!!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος

ερωτας....

καψουρα....

σεβντας....

.........................................................................................................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Την καλύτερη ατάκα μου την έχει πει γνωστή μου: Σε αντίστοιχη κατάσταση αναμονής στο δρόμο, σταματάει δίπλα της αυτοκίνητο και της λέει: "Μωρό μου τι κ**αρα είναι αυτή;"

Fotini
Διάσημο μέλος
Αααχ....φλερτ....ερωτας....
καψουρα....
σεβντας....
.........................................................................................................
Παπαπαπαπα.... το κοπέλι έχει κάνει μεγάλη ζημιά..

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε λογικό στην Κρήτη είναι..εμπνέει και το μέρος και οι άνθρωποι!Παπαπαπαπα.... το κοπέλι έχει κάνει μεγάλη ζημιά..
![]()
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις επέστρεψα από ένα γεύμα με νεαρή φίλη μου -γύρω στα 35 είναι- και της άνοιξα το ίδιο θέμα. Άκουσα λοιπόν πολλά.
Μου λέει ότι αισθάνεται σαν να μου κάνει σεμινάριο γιατί τα πράγματα δεν είναι πια έτσι όπως ήταν στη δική μου γενιά ...τώρα η γυναίκα -λέει-είναι ο κυνηγός, δεν περιμένει τον άνδρα να πάρει πρωτοβουλία, ούτε υπάρχει φλερτ, ματιές και τέτοια. Η κοπέλλα πηγαίνει προς τον άνδρα. Όταν τον πλησιάσει ευθέως τον ρωτάει αν έχει κάτι και αν είν' ελεύθερος γι απόψε ... αν πει ότι απλά θέλει να κάνουν παρέα να μιλήσουν και να περπατήσουν μαζί θα τη θεωρήσουν μάλλον ... γραφική.
Οι άνδρες πάλι περιμένουν και δεν κάνουν το πρώτο βήμα, είναι επιφυλακτικοί. Δε θέλουν δεσμεύσεις. Θέλουν μόνο τη στιγμιαία απόλαυση. Και οι κοπέλλες έχουν προσαρμοστεί σ'αυτό ... ή ίσως και χωρίς να το συνειδητοποιούν το προκαλούν γινόμενες μέρος του προβλήματος ... και πολλά άλλα ...
Ωστόσο, πολλές και πολλοί είναι μόνοι, χωρίς σχέση -μόνο με στιγμιαίες επαφές. Ίσως ούτε και μ' αυτές. Αλλά δεν το λένε γιατί ντρέπονται να το παραδεχτούν.
Έχω γύρω μου κοπέλλες σαν τα κρύα τα νερά, αξιόλογες, ευαίσθητες, έξυπνες ... αλλά μόνες. Έχω γύρω μου και νέους, επίσης αξιόλογους και όμορφους αλλά μόνους. Δεν ξέρω τι τέλος πάντων γίνεται .... Μήπως ήρθε η ώρα για νέου τύπου προξενιά?
Στην εποχή μου είχαμε αποτινάξει και εξορκίσει τα προξενιά, θέλαμε σχέσεις μόνο από έρωτα. Έρωτα-έρωτα και αγάπη. Οι γονείς από πίσω μας όλο είχαν το νου τους στα καλά παιδιά και κορίτσια αλλά εμείς κάναμε τις δικές μας επιλογές.... Ανοίγαμε βίαια τις πόρτες της ζωής ... Δε φανταζόμασταν ποτέ ότι τα παιδιά μας θα κατέληγαν μόνα .... Μήπως τώρα που οι πόρτες είναι ανοιχτές δεν έχει κανείς για τίποτα να παλαίψει?
Σκέφτομαι μήπως πια η πολλή ηλεκτρονική επικοινωνία δεν έχει αφήσει κανένα άλλο περιθώριο ... Νάμαι και γω εδώ να σας γράφω αντί να βρίσκομαι έξω .... κοντά σε κάποιους ....
vickymoon
Διάσημο μέλος
μηπως να τους γνωρισεις μεταξυ τουςΈχω γύρω μου κοπέλλες σαν τα κρύα τα νερά, αξιόλογες, ευαίσθητες, έξυπνες ... αλλά μόνες. Έχω γύρω μου και νέους, επίσης αξιόλογους και όμορφους αλλά μόνους. Δεν ξέρω τι τέλος πάντων γίνεται .... Μήπως ήρθε η ώρα για νέου τύπου προξενιά?

καλο θα τους κανεις.αστειευομαι. δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια τα πραγματα. νομιζω οτι υπαρχει κ το φλερτ κ ο ερωτας.
εμενα μου εχουν τυχει ολα και να με φλερταρουν και να μου την πεφτουν ατσαλα. αντεδρασα αναλογα τη φαση μου κ εγω.
αυτο ομως που παρατηρησα ειναι οτι αναλογα το ποσο ωριμη και συνειδητοποιημενη ημουν ερχοντουσαν κοντα μου αντιστοιχα ατομα.
οσο βελτιωνομουνα τοσο καλυτεροι ηταν αυτοι που με πλησιαζαν.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ πάλι είμαι 101% σίγουρη πως αν η γυναίκα το παίξει κυνηγός αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει. Ή με γκρίνια ή "κερδίζοντας" ως τρόπαιο κάποιον χαλβά...
πεστα χρυσοστομη. αι σιχτιρ, συγχυστηκα, παω γυμναστηριο. παω να παρω ματι ωραια ανδρικα ιδρωμενα κορμια. πιτσιρικια...ραους !

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα Κοριτσια και Αγορια,σοβαρο θεμα ανοιξατε πουρνο πουρνο,για το φλερτ και και τις γνωριμιες.Να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους, τωρα πια δεν υπαρχει η εννοια φλερτ οπως την ξεραμε οι περισσοτεροι που στην δεκαετια του 80 ημασταν στην εφηβεια,τοτε σε πλησιαζε ο καθενας και σου αρχιζε κατι με το ρομαντικο κατι με προσεγμενη διαθεση κατι με κομπλιμεντα και σε <<ζαχαρωνε>>δεν περιμενε να κανει την πρωτη κινηση η γυναικα,και το να φτασει κανεις στο τελος.....ηταν μονο οταν υπηρχε διμηνη σχεση τουλαχιστον(και ανω),αλλιως υπηρχε η ρετσινια της ευκολης αν καθοταν νωριτερα,σωστα μεχρι εδω????Τωρα τα πραγματα δυστυχως εχουν αλλαξει,κατι που η γυναικα ειναι πιο ανεξαρτητη,κατι που δεν περιμενει αυτος που<<γουσταρει>>να κανει το πρωτο βημα,ορμαει πρωτη και οποιων παρει ο χαρος.Χαθηκε το αισθημα του κυνηγιου.Απο την αλλη πλευρα ο αντρας κλειστηκε πολυ στο δικο του καβουκι,ποιος ειναι ο λογος?//ισως ο φοβος της απορριψης,ισως κατι αλλο.Δεν υπαρχει πια το φλερτ,εχει καταντησει να πηγαινουν καπου με την προοπτικη θα γινει κατι???αν οχι παω αλλου.Με αυτες τις καταστασεις πως να μην αναρωτηθει κανεις γιατι υπαρχει τοση μοναξια εξω,το που χαθηκανε τα καλα παιδια???Οχι πως δεν υπαρχουν καλοι και απο τις δυο πλευρες απλα αλλαξανε τις προτεραιοτητες του.![]()
2 μήνες!!!!!

...2 ΜΗΝΕΣ!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι γλυκια μου σου κανει εντυπωση????οι δυο μηνες δεσμου για να συνεβρεθει ερωτικα ενα ζευγαρι ηταν και λιγο διαστημα αν θελεις να ξερεις(οχι γιατι τα κοριτσια δεν θελανε να το γλεντησουν,αλλα αν γινοταν κατι νωριτερα θα την λεγανε και.....πορνη(αντε να το πω κοσμια)η με χειροτερες εκφρασεις)τα κοριτσια που ειναι στην ηλικια μου θα συμφωνησουν μαζι μου.για να μην σου αναφερω πως οταν γυρναγε μια κοπελα αργα στο σπιτι της ολο και καποια <<καλη γειτονισσα>>παρακολουθουσε να δει με ποιον γυρναει ,τι ωρα,με τι αμαξι,για να βγαλει παραρτημα,μου ειχαν τυχει κατι τετοιες ηλιθιες,ασε ιστορις γι'αγριους,τωρα ευτυχως αλλαξαν τα πραγματα2 μήνες!!!!!...2 ΜΗΝΕΣ!!!
![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool