Sex

Εμένα μου αρέσουν οι πιο άγριες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς στο πλαίσιο μιας μόνιμης και "σοβαρής" ("με σκοπό το γάμο") σχέσης, αργά ή γρήγορα, το σεξ φθίνει... Χάνεται το πάθος, γαμώτο και αρχίζουν οι πονοκέφαλοι, οι γκρίνιες και... φαντασιώσεις (οι οποίες σπανιότατα γίνονται πράξη)! Και δυστυχώς θεωρώ ότι σ'αυτό φταίνε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και οι γυναίκες, οι οποίες "δεν μπορούν να τα κάνουν όλα πια! στο κάτω-κάτω, θα τον παντρευτούν αυτόν τον τύπο! Μην τις περάσει και για π*******!"
Δε θέλω να κατηγορηθώ για μισογυνισμό! Ξέρω σίγουρα ότι δεν είμαι μισογύνης, αντιθέτως μάλιστα! Ίσως πάλι να φταίει το ζώδιό μου. :cool: Ωστόσο, τα παραπάνω τα έχω ακούσει από φίλες και τα έχω ζήσει κι εγώ, ως ένα βαθμό. Περιμένω γνώμες και (αναπόφευκτο) κράξιμο. :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα μ'αρεσει στην καρεκλα,Βαβελοψαρο τελικα εχουμε πολλα κοινα!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου αρέσουν οι πιο άγριες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς στο πλαίσιο μιας μόνιμης και "σοβαρής" ("με σκοπό το γάμο") σχέσης, αργά ή γρήγορα, το σεξ φθίνει... Χάνεται το πάθος, γαμώτο και αρχίζουν οι πονοκέφαλοι, οι γκρίνιες και... φαντασιώσεις (οι οποίες σπανιότατα γίνονται πράξη)! Και δυστυχώς θεωρώ ότι σ'αυτό φταίνε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και οι γυναίκες, οι οποίες "δεν μπορούν να τα κάνουν όλα πια! στο κάτω-κάτω, θα τον παντρευτούν αυτόν τον τύπο! Μην τις περάσει και για π*******!"
Δε θέλω να κατηγορηθώ για μισογυνισμό! Ξέρω σίγουρα ότι δεν είμαι μισογύνης, αντιθέτως μάλιστα! Ίσως πάλι να φταίει το ζώδιό μου. :cool: Ωστόσο, τα παραπάνω τα έχω ακούσει από φίλες και τα έχω ζήσει κι εγώ, ως ένα βαθμό. Περιμένω γνώμες και (αναπόφευκτο) κράξιμο. :lol:
Στο πλαισιο μιας μονιμης και σοβαρης σχεσης με σκοπο το γαμο,το σεξ δε φθινει καθολου αν υπαρχει χημεια και ορεξη για πειραματισμο.Εμενα αν ηταν ετσι θα με ειχε περασει προ πολλου για π*****.Δε νομιζω οτι ειναι θεμα αντρα ή γυναικας,απλα αμα γουσταρεις θα συνεχισεις να γουσταρεις και σε ενα και σε δυο και σε τρια χρονια και παει λεγοντας.Στη δικη μας περιπτωση καλυτερο γινεται,γιατι ξερει ο καθενας τα "κουμπια" του αλλου και τι του αρεσει.Οποτε ή εμεις ειμαστε σεξομανεις,ή εσυ μπλεκεις με λαθος κοσμο!:lol::lol::lol:

Ελενα παιδι μου μην κρωζεις και τρομαζεις τον ανθρωπα!:lol:
sapostol1 μην τρομαζεις απο κοντα δεν κρωζει...

δυστυχώς στο πλαίσιο μιας μόνιμης και "σοβαρής" ("με σκοπό το γάμο") σχέσης, αργά ή γρήγορα, το σεξ φθίνει... Χάνεται το πάθος, γαμώτο και αρχίζουν οι πονοκέφαλοι, οι γκρίνιες και... φαντασιώσεις (οι οποίες σπανιότατα γίνονται πράξη)! Και δυστυχώς θεωρώ ότι σ'αυτό φταίνε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και οι γυναίκες, οι οποίες "δεν μπορούν να τα κάνουν όλα πια! στο κάτω-κάτω, θα τον παντρευτούν αυτόν τον τύπο! Μην τις περάσει και για π*******!"

Λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Κυριαρχεί ακόμα η ιδέα της γυναίκας που για να είναι "σωστή" δεν πρέπει ο σύντροφός της να την βλέπει "αλλιώς" στο κρεβάτι. Και δυστυχώς ακόμα πολλές γυναίκες ασπάζονται αυτές τις απόψεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να μην απολαμβάνει το σεξ αν αυτό σημαίνει να αλλάζει και να ξεφεύγει από την καθημερινή τετριμένη εικόνα της.
Η αλήθεια είναι όμως ότι και οι άντρες από πλευράς τους, αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό και ανασφάλεια μια γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει απο τον συντροφό της. Ή μήπως όχι;;;;:mad:

Λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Κυριαρχεί ακόμα η ιδέα της γυναίκας που για να είναι "σωστή" δεν πρέπει ο σύντροφός της να την βλέπει "αλλιώς" στο κρεβάτι. Και δυστυχώς ακόμα πολλές γυναίκες ασπάζονται αυτές τις απόψεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να μην απολαμβάνει το σεξ αν αυτό σημαίνει να αλλάζει και να ξεφεύγει από την καθημερινή τετριμένη εικόνα της.
Η αλήθεια είναι όμως ότι και οι άντρες από πλευράς τους, αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό και ανασφάλεια μια γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει απο τον συντροφό της. Ή μήπως όχι;;;;:mad:

Χαίρομαι που κατάλαβες αυτό που εννοούσα! Όσο για το σκεπτικισμό και την ανασφάλεια που ανέφερες, στην περίπτωση μου δεν ισχύει. Γενικά μιλώντας, νομίζω πως πάλι δεν ισχύει, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι άντρες ψάχνουν ακριβώς αυτό ("μια γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει απο τον συντροφό της")! Και όταν δεν το βρίσκουν, ψάχνουν αλλού (χωρίς απαραίτητα να χωρίσουν από τη μόνιμη σχέση τους και χωρίς η μόνιμη σύντροφος να το καταλάβει καν, πολλές φορές!)... Επίσης θα πρότεινα να μην τα παίρνουμε όλα προσωπικά! Συζήτηση κάνουμε. ;)

εχω αντιμετωπισει κι εγω το προβλημα του πονοκεφαλου. μου το εχουν πει. δεν μπορω εχω πονοκεφαλο. τα πηρα ασχημα
εμενα δεν με απασχολει αν θε με θεωρησει π******να γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο, να με θεωρησει.
απο τοτε που ξεκομπλεξαριστηκα, απολαμβανω τα πραγματα καλυτερα, "δεν ποναει πια το κεφαλι μου" και θεωρω την π*******να τιτλο τιμης.

Μπράβο, Βίκυ! Χαίρομαι που το ακούω αυτό. Γιατί όμως αργούν οι περισσότεροι (γυναίκες/άντρες) να "ξεκομπλαριστούν"; Γιατί πρέπει μια ζωή οι "Άλλοι" (οι "καλοί" και "ηθικοί") να επιβάλλουν τα χρηστά (ή/και "χριστιανικά") ήθη; Περίμενα από τη νέα γενιά (18-25) να κάνει την επανάστασή της γενικά, αλλά (ξανα)κοιμήθηκαν κι αυτοί... Εν αναμονή λοιπόν!

Moukelis μέχρι στιγμής μόνο ίδιο νούμερο παπουτσιών δεν ξέρω αν φοράμε;)! Κατά τα άλλα ταιριάζουμε απόλυτα. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουμε τρόπον τινά φανταστεί κι εσύ κ εγώ, μας βλέπω να το γυρνάμε κ να καταλήγουμε ζευγάρι:lol::lol::lol::lol:!!!

Μπράβο, Βίκυ! Χαίρομαι που το ακούω αυτό. Γιατί όμως αργούν οι περισσότεροι (γυναίκες/άντρες) να "ξεκομπλαριστούν"; Γιατί πρέπει μια ζωή οι "Άλλοι" (οι "καλοί" και "ηθικοί") να επιβάλλουν τα χρηστά (ή/και "χριστιανικά") ήθη; Περίμενα από τη νέα γενιά (18-25) να κάνει την επανάστασή της γενικά, αλλά (ξανα)κοιμήθηκαν κι αυτοί... Εν αναμονή λοιπόν!

Συγγνώμη ρε παιδιά, μην ξεχνάτε οτι η νέα γενιά μεγαλώνει με γονείς κ διαπαιδαγώγηση ολντφάσιονντ κ γκρικ στάιλ. ΣΙγά-σιγά, βέβαια, υπάρχει μια απελευθέρωση, η οποία, όμως, δεν είμαι κ τόσο σίγουρη οτι είναι θετική. Έχετε δει τα 12χρονα με τα στρινγκ, τα ντεκολτέ κ τα βαψίματα μπουζουκλερί τώρα τελευταία; Είναι τραγικό, αντί να ανοίγουν τα μυαλά κ υπάρχει μια σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να χάνεται όλη η παιδική ηλικία. Κ σε κάθε περίπτωση κ εγώ ήμουν πολύ πουριτανή σε πολλά πράγματα κ δεν είναι θέμα ούτε θρησκείας ούτε ηθικότητας...θέμα ανατροφής κατά βάση είναι. Πρέπει να βρεις άνθρωπο να σε ξεκλειδώσει κ να σε αφυπνίσει σεξουαλικά..(Αμάν ρε Δώρα, τα ίδια λέμε συνέχεια δηλαδή; )
Μην περιμένεις μόνο να σου πεταξει τα μάτια έξω ο άλλος...κάνε κ εσύ κάτι να μπει στο δικό σου κλίμα, ε, κ άμα δεν πετύχει, μεταβολή κ γειά σας. Ο χρόνος της μεταβολής κ της προσπάθειας, βέβαια, είναι φυσικά ανάλογος του πόσο τον γουστάρεις τελικά τον άλλο κ τι αντοχές έχεις γενικότερα. But it's as simple as that!

Μιλούσα απελευθέρωση στο μυαλό κυρίως, όχι για string και ξώβυζα (με τα οποία επίσης δεν έχω πρόβλημα μετά τα 16!) :P

Βαβελοψαρο λες;Εμ δεν ηρθες στην Εκθεση να σε γνωρισω απο κοντα να δουμε αν ταιριαζουμε!:lol:
Κι εγω συμφωνω οτι ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης,εμας μεχρι τωρα η μαμα μου δεν ντρεπεται να βγει με το εσωρουχο απο το δωμαατιο για να παει στο μπανιο,ουτε μπροστα στον αδερφο μου που ειναι 20.Μεγαλωσαμε γνωριζοντας το σωμα μας και αγαπωντας το,χωρις να φτανουμε στην υπερβολη της αναγκης να δειξουμε τα "προσοντα" μας με τον τροπο που τα δειχνουν σημερα τα παιδακια.Νομιζω οτι ο υπερβολικος πουριτανισμος φτανει στο αντιθετο ακρο.

Μιλούσα απελευθέρωση στο μυαλό κυρίως, όχι για string και ξώβυζα (με τα οποία επίσης δεν έχω πρόβλημα μετά τα 16!) :P

Καταρχήν σα δε ντρέπεσαι:P:P:P !
Εγώ τα έγραψα όλα χύμα, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα σφαιρικά. Εξάλλου, τουλάχιστον για τα κορίτσια, τα ντυσίματα κ τα βαψίματα είναι ενδεικτικά της έναρξης της εφηβείας κ του οτι κάπου εκεί σταματά η ενασχόληση με τις Μπάρμπι. (Για τους άνδρες αρχίζει τότε:lol::lol::lol::lol:) Κ επειδή το σεξ είναι (πώς να το κάνουμε;!) εγκεφαλικό ζήτημα για τη γυναίκα, όλα έχουν σημασία. Το τι έμαθε, τι άκουσε, που είναι, τι φοράει, τι δε φοράει, τι θα γίνει μετά κλπ κλπ μέχρι να έρθει ο κατάλληλος γκόμενος - φίλος - σύζυγος να ρίξει λίγο φως στην κατάσταση κ να της μάθει να ζητάει κ να διεκδικεί κ εκείνη αυτά που θέλει. Εννοείται οτι δεν είναι ζαβά όλες οι γυναίκες, για τους άνδρες δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γιατί έχω δει ελάχιστες εξαιρέσεις μέχρι σήμερα :lol::lol:, αλλά κατά βάση είμαστε όλοι μέχρι να μάθουμε τι μας γίνεται κ οτι το σεξ δεν είναι ταμπού.

Βαβελοψαρο λες;Εμ δεν ηρθες στην Εκθεση να σε γνωρισω απο κοντα να δουμε αν ταιριαζουμε!:lol:
Κι εγω συμφωνω οτι ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης,εμας μεχρι τωρα η μαμα μου δεν ντρεπεται να βγει με το εσωρουχο απο το δωμαατιο για να παει στο μπανιο,ουτε μπροστα στον αδερφο μου που ειναι 20.Μεγαλωσαμε γνωριζοντας το σωμα μας και αγαπωντας το,χωρις να φτανουμε στην υπερβολη της αναγκης να δειξουμε τα "προσοντα" μας με τον τροπο που τα δειχνουν σημερα τα παιδακια.Νομιζω οτι ο υπερβολικος πουριτανισμος φτανει στο αντιθετο ακρο.

Ήθελα, μωρέ, αλλά είχα μουσαφιριά. Την επόμενη φορά!!! Άμα θες ρώτα τη Γιάννα που έχει πλήρη εικόνα για το ποιόν μου πλέον:lol::lol::lol:!
Εμένα είναι λίγο πιο απελευθερωμένη η μάνα, δεν έχω κ αδελφό, αλλά κ πάλι είχα θέματα με διάφορα πράγματα λόγω του οτι μου δημιουργήθηκαν ταμπού από τον τρόπο, τον τόπο κ την οικογένεια μέσα στα οποία μεγάλωσα.
Τα ξεπέρασα λόγω ενός συντρόφου κ ενός συγγραφέα που ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα στη ζωή μου! Αν δεν είχαν έρθει, δε νομίζω οτι θα ήμουν το ίδιο άτομο στο προκείμενο θέμα.

Αν δε βρούμε τη "φωτιά" μέσα μας, κανένας άλλος δεν μπορεί να μας την ανάψει. Κατά τα άλλα, συμφωνούμε, βαβελόψαρο, σε όλα, εκτός φυσικά από το ότι οι γυναίκες είναι "εγκεφαλικές" στο σεξ. Ο μεγαλύτερος μύθος ever! Και φυσικά, τον διαδίδουν ακατάπαυστα οι γυναίκες (τελευταία τουλάχιστον παραδέχονται την αλήθεια στον εαυτό τους και όταν μιλούν σε φίλες γι'αυτό, ευτυχώς!).

Και κάπου εδώ σταματώ, διότι πόση σοφία να σας προσφέρω ακόμα;! :lol::lol::lol:

Παλι καλα,υπαρχουν παρα πολλες γυναικες που εχουν τοσα ταμπου που δε χαιρονται τιποτα.Εδω θεωρειται ακομη ταμπου η αυτοϊκανοποιηση...:down:

Αν δε βρούμε τη "φωτιά" μέσα μας, κανένας άλλος δεν μπορεί να μας την ανάψει. Κατά τα άλλα, συμφωνούμε, βαβελόψαρο, σε όλα, εκτός φυσικά από το ότι οι γυναίκες είναι "εγκεφαλικές" στο σεξ. Ο μεγαλύτερος μύθος ever! Και φυσικά, τον διαδίδουν ακατάπαυστα οι γυναίκες (τελευταία τουλάχιστον παραδέχονται την αλήθεια στον εαυτό τους και όταν μιλούν σε φίλες γι'αυτό, ευτυχώς!).

Και κάπου εδώ σταματώ, διότι πόση σοφία να σας προσφέρω ακόμα;! :lol::lol::lol:

Ας συμφωνήσουμε οτι θα διαφωνήσουμε....Καθόλου μύθος αγαπητέ....Σε πληροφορώ οτι 1 στις 10 γυναίκες έχει κολπικούς κ κάπου οι μισές κλειτοριδικούς. Οι υπόλοιπες προσποιούνται...κ.ο.κ. Τα θεωρείς όλα αυτά τυχαία ή θέμα απελευθέρωσης; Στην τελική αν δεν ήταν θέμα εγκεφαλικό δε θα ήταν κ θέμα απελευθέρωσης...Απλά, σε μια γυναίκα που είναι ήδη σεξουαλικά ώριμη κ ξέρει τι θέλει κ τι κάνει μπορεί να τα καταφέρει ακόμα κ καταπιέζοντας το εγκεφαλικό κομμάτι. Πόσες δυναμικές κ "απελευθερωμένες" νομίζεις έχουν δονητή κ πόσες έχουν γκόμενο; Τέσπα, άντε πολλά είπα πάλι...ο καθένας έχει τη γνώμη του... όλα καλά :)

παιδια σε μενα η απελευθερωση ηρθε ψαχνωντας μεσα μου εφ' ολης της υλης. οταν αρχισα να λυνω τα ψυχολογικα μου, τα κομπλεξικα μου, τα μοτιβα μου, οταν αρχισα να ανακαλυπτω τις αδυναμιες μου, τοτε ως δια μαγειας λυθηκε το σεξουαλικο μου θεμα.
δε πα να με πιανε ο ενας ή αλλος να μου έκανε ή να του έκανα, να με αγαπούσε ή να τον αγαπουσα, να δοκιμαζα, να να να ...
στη δικη μου περιπτωση απελευθερωση σημαινει εσωτερικη αναζητηση.

ουτε εγω πιστευω οτι οι γυναικες ειναι εγκεφαλικες και οι αντρες ειναι μηχανικοι. μπορω εξισου "μηχανικα" τροπος του λεγειν να κανω σεξ γιατι πια ξερω τι σημαινει και να το απολαυσω ΑΠΟΛΥΤΑ.
απλα το εγκεφαλικο ειναι οτι εγω φτιαχνομαι να μου πει ενας αντρας οτι ειμαι ομορφη, εξυπνη, ξερω εγω τι αλλο με το μπλα μπλα δλδ και ο αντρας με εναν ωραιο κωλο.
αλλα κ εγω φτιαχνομαι μ εναν ωραιο κωλο και ο αντρας φανταζομαι με μια εξυπνη γυναικα.
για μενα υπαρχει μεσα μου και η γυναικα η εγκεφαλικη και ο αντρας ο προστυχος ταυτοχρονα. φανταζομαι οτι ισχυει και στους αντρες αυτο.
ή σε καποιους

Bingo, Βίκυ! Συμφωνώ απολύτως με την προλαλήσασα, σε όλα.

Απλά, μια γυναίκα που είναι ήδη σεξουαλικά ώριμη κ ξέρει τι θέλει κ τι κάνει μπορεί να τα καταφέρει ακόμα κ καταπιέζοντας το εγκεφαλικό κομμάτι.
Παράθεση στα δικά μου λόγια έκανα η ψωνάρα:lol::lol::lol:!
Κ απόλυτα μηχανικά μπορεί να αντιδράσει η γυναίκα, αλλά δεν είθισται...είναι πολύ σπανιότερο απ'όσο έχω δει σε εμένα κ στις δικές μου φίλες. Όχι οτι δε συμβαίνει...
Για τους άνδρες πάει έχω την εντύπωση ανάποδα, είναι κατά βάση μηχανικά κ κατ'εξαίρεση ή πάντως σε πολύ μικρότερο βαθμό εγκεφαλικά τα της σεξουαλικής τους ζωής.

Αφορμή για την εσωτερική αναζήτηση δεν είναι ο προβληματισμός που σου προκαλεί μια διάδραση με τους τρίτους; Αν δε σε έχει προβληματίσει κάτι μέσα σε μια σχέση (όχι απαραίτητα δική σου κ όχι απαραίτητα ερωτική), μπαίνεις στον κόπο να σκεφτείς πού υπήρχε ακριβώς πρόβλημα κ ποιό ήταν αυτό κ γιατί εσύ στη χ περίπτωση αντιδράς με ψ τρόπο; Δεν είπα οτι δε το δουλεύεις κ μόνος σου μετά, αλλά σίγουρα πρέπει να καταλάβεις οτι έχεις κάποιο θέμα πρώτα κ σίγουρα όλα κυλούν πιο γρήγορα κ πιο εύκολα με τον κατάλληλο σύντροφο.

Παιδιά, συγγνώμη αν σας ζάλισα, είμαι λίγο πολυλογού κ έχω πολύ ελεύθερο χρόνο τώρα τελευταία. Φονικός συνδυασμός...:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back