Sex

Δε μας ζάλισες καθόλου, Βαβελόψαρο, απλώς μάλλον είσαι μικρούλα ακόμα! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μας ζάλισες καθόλου, Βαβελόψαρο, απλώς μάλλον είσαι μικρούλα ακόμα! ;)

Καλά θα επανέλθω σε 5 χρόνια που θα είμαστε συνομήλικοι:P:P:P:redface::redface::redface:! Ιλιγγιώδες το χάσμα...
Κοίτα, εγώ δέχομαι οτι εσείς μπορεί να έχετε δίκιο, εσείς δέχεστε οτι μπορεί να έχω εγώ;;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στη δικη μου περιπτωση παντως αν εγω δεν βελτιωνομουνα ή εβρισκα λαθος συντροφο ή τον ταλαιπωρουσα.
επρεπε να δουλεψω πρωτα με τον εαυτο μου και μετα καποιος αλλος να ανακατευτει.
βεβαια η δικια μου περιπτωση μπορει να ηταν "βαρια" ποιος ξερει??

Βαβελόψαρο, σε πέντε χρόνια μπορεί να αλλάξεις τελείως τον τρόπο που σκέφτεσαι είτε λόγω γεγονότων είτε λόγω "εσωτερικών διεργασιών". Ωστόσο, δεν είπα ότι έχεις άδικο! Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη, η οποία είναι πάντοτε σεβαστή.

στη δικη μου περιπτωση παντως αν εγω δεν βελτιωνομουνα ή εβρισκα λαθος συντροφο ή τον ταλαιπωρουσα.
επρεπε να δουλεψω πρωτα με τον εαυτο μου και μετα καποιος αλλος να ανακατευτει.
βεβαια η δικια μου περιπτωση μπορει να ηταν "βαρια" ποιος ξερει??

Ναι, αλλά τι σε έκανε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου κ στα προβλήματά σου (προς Θεού κ εγώ τα ίδια έκανα - καθόλου βαριά περίπτωση), αν όχι το ερέθισμα από μια άλλη (για κακή ή καλή σου τύχη) αποτυχημένη ή δυσλειτουργική σχέση που σου έδειξε οτι εσύ χρειάζεσαι βελτίωση. Πότε αποφάσισες οτι έχεις θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθείς κ να το επιλύσεις κ με ποιά αφορμή; (Η ερώτηση είναι ρητορική...)
Προσωπικά, όταν γνώρισα τον τωρινό σύντροφό μου (κ δευτερευόντως το συγγραφέα που ανέφερα).

Βαβελόψαρο, σε πέντε χρόνια μπορεί να αλλάξεις τελείως τον τρόπο που σκέφτεσαι είτε λόγω γεγονότων είτε λόγω "εσωτερικών διεργασιών". Ωστόσο, δεν είπα ότι έχεις άδικο! Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη, η οποία είναι πάντοτε σεβαστή.

Εννοείται οτι μπορεί ν'αλλάξω για οποιοδήποτε λόγο...5 χρόνια είναι σεβαστό διάστημα. Παρομοίως κ εσύ ;);)!
Συμφωνούμε να διαφωνούμε μέχρι νεωτέρας :P:P:P !

η αφορμη για να επιλυσω τα θεματα μου ηταν οτι ημουν δυστυχισμενη.
και μονη μου και με παρεα.

η αφορμη για να επιλυσω τα θεματα μου ηταν οτι ημουν δυστυχισμενη.
και μονη μου και με παρεα.

Καταρχήν δε θέλω να αισθανθείς ούτε για μια στιγμή οτι σε περνάω ανάκριση κ να με συγχωρείς αν υπέπεσα σε αδιακρισίες...Απλά παρουσιάζει ενδιαφέρον η κουβέντα κ μ'αρέσει που είμαστε πολιτισμένοι κ έχει ο καθένας την άποψή του..
Έχω την αίσθηση οτι κάθε θετική αλλαγή που πετυχαίνουμε στον εαυτό μας είναι αποτέλεσμα του οτι σε κάποια φάση συνειδητοποιήσαμε τη μιζέρια μας στο εκάστοτε αντίστοιχο θέμα. Αν ερωτικά κ σεξουαλικά δεν είσαι καλά γιατί συνέχεια κάτι φταίει ή κάτι προσπαθείς να καταπιέσεις...θα'ρθει λογικά η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια κ να "επαναστατήσεις" (εδώ δεν υπεισέρχεται η εγκεφαλικότητα δηλαδή;:P). Αν δεν ήθελες να μείνεις ξαφνικά ή να συνεχίσεις να είσαι μόνος, θα το αντιμετώπιζες τελείως διαφορετικά. Μπορεί κ να μην το επέλυες ποτέ. Είμαστε κοινωνικά ζώα, ρε πούτη μου...κι αυτό είναι κ καλό κ κακό. Το σίγουρο είναι πως οι μηχανισμοί μας είναι τέτοιοι που όλα ξεκινούν κ καταλήγουν στην εκπλήρωση της (ψυχολογικής κ βιολογικής) ανάγκης της κοινωνικότητάς μας...Οι περιστάσεις μπορεί να ευνοούν τη μοναχική επίλυση, αλλά η επίλυση δεν ξεκινά ούτε καταλήγει στη μοναχικότητα.

Παρεμπιπτόντως...φοβερή φωτογραφία αυτή που έβαλες στην υπογραφή σου sapostol! Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι!!

Παρεμπιπτόντως...φοβερή φωτογραφία αυτή που έβαλες στην υπογραφή σου sapostol! Πανέμορφος είναι, να τον χαίρεσαι!!

Α... ευχαριστώ! Προχτές τη βγάλαμε αυτή τη photo, την ώρα που προσπαθούσαμε να μάθουμε να φοράμε λουράκι. Ξεκινήσαμε μ'αυτή την κόκκινη κορδελίτσα, η οποία έμεινε στο λαιμό του μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά την έβγαλε μόνος του! Συγγνώμη για το off-topic.

φυσικα η λυση δεν καταληγει στη μοναχικοτητα, αλλα οταν εισαι μονος καταλαβαινεις τι σου συμβαινει καλυτερα.
εγω ειμουν συνεχεια μεσα σε σχεσεις και εμαθα πολυ λιγοτερα απο την εποχη που αποφασισα να ειμαι μονη.
η εσωτερικη αναζητηση χρειαζεται και μοναξια κατα τη γνωμη μου.
οχι οτι δεν το καταφερνεις κ μεσα στη σχεση αλλα η μοναξια βοηθαει.
τελικα βεβαια τον καθε ενα τον βοηθανε αλλα πραγματα.

στο θεμα της εγκεφαλικοτητας νομιζα οτι λεγαμε για το σεξ.
οι γυναικες εγκεφαλικες, οι αντρες μηχανικοι. εκει εγω ειπα οτι τα εχω και τα δυο ταυτοχρονα.

ενοιωσες οτι με ανεκρινες???

"I wrote this record because I was trying to fill the void any way I could... After nothing worked --men, food, incredible Chardonnay, shoes-- there was no anchor to hold on to, the old ways didn't work any more. I realised I'd supressed a lot of sides to myself to be loved and understood by men. I didn't want to play seductive little girl or ballbuster any more. With this record I played all those roles until I got to my heart. To find your fire as man or woman you have to take your torch and go to the shadows."
Tori Amos, about Boys For Pele (1996)

Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν μίλησα για τη "φωτιά". Η Tori είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια/συνθέτις και ο δίσκος για τον οποίο μιλάει έχει λιώσει στο cd player μου, ειδικά στις περιόδους της ζωής μου που ήμουν δυστυχισμένος. Δε θέλησα να το μεταφράσω (αγγλικά ξέρουμε όλοι μας), για να μην το παραφράσω και χαθούμε κάπου στη μετάφραση.

και συνηθως οι σκιες δεν εχουνε παρεα.
μου αρεσε πολυ αυτο που εγραψες (δλδ που αντεγραψες)
εμενα με πετυχε διανα.

Κι εμένα, Βίκυ. Όποτε θέλεις, σου στέλνω το cd. Είναι πολύ πιο όμορφο (και σκληρό και αληθινό) από αυτά που αντέγραψα!

"
Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν μίλησα για τη "φωτιά". Η Tori είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια/συνθέτις και ο δίσκος για τον οποίο μιλάει έχει λιώσει στο cd player μου, ειδικά στις περιόδους της ζωής μου που ήμουν δυστυχισμένος.
μπα εχουν κ οι αντρες συναισθηματα:hmm::hmm::hmm: εγω νομιζω οτι μονο σκεφτονται με το κατω κεφαλι
αστειευομαι βεβαια. απλα για να δειξω οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι με διαφορετικη εκφραση σεξουαλικοτητας ο καθενας.

φυσικα η λυση δεν καταληγει στη μοναχικοτητα, αλλα οταν εισαι μονος καταλαβαινεις τι σου συμβαινει καλυτερα.
εγω ειμουν συνεχεια μεσα σε σχεσεις και εμαθα πολυ λιγοτερα απο την εποχη που αποφασισα να ειμαι μονη.
η εσωτερικη αναζητηση χρειαζεται και μοναξια κατα τη γνωμη μου.
οχι οτι δεν το καταφερνεις κ μεσα στη σχεση αλλα η μοναξια βοηθαει.
τελικα βεβαια τον καθε ενα τον βοηθανε αλλα πραγματα.

στο θεμα της εγκεφαλικοτητας νομιζα οτι λεγαμε για το σεξ.
οι γυναικες εγκεφαλικες, οι αντρες μηχανικοι. εκει εγω ειπα οτι τα εχω και τα δυο ταυτοχρονα.

ενοιωσες οτι με ανεκρινες???

Δε μιλούσα μόνο για το σεξ αλλά κ γενικά για την ερωτικότητα, βασικό κομμάτι της οποίας είναι κ το σεξ. Δεν ένοιωσα οτι σε ανέκρινα, αλλά δεν ήθελα να νοιώσεις ούτε εσύ έτσι, μιας κ ούτε σκοπός μου ήτανε, ούτε με ξέρεις ή σε ξέρω προσωπικά, για να καταλάβεις οτι θέλω να μιλήσω απρόσωπα μέσα από τα δικά σου κ τα δικά μου βιώματα, αφού είμαστε τα "δείγματα" στην εν λόγω έρευνα - συζήτηση. Δεν ξέρω τα όρια σου:redface::redface::redface:. Πωπω, πώς ξεκίνησε κ πώς κατέληξε η συζήτηση;;;:blink::blink::blink:Από προτιμώμενες στάσεις σεξ σε προτιμώμενες στάσεις ζωής;! Κ νομίζω οτι δε διαφωνούμε ακριβώς μεταξύ μας, απλά δίνουμε διαφορετική βαρύτητα στο τι μας βοήθησε τελικά :hmm:, χωρίς να υποτιμούμε η μια τη λύση της άλλης. Μπράβο μας!!!:up::up::up:

Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο, Βίκυ. Το κάτω κεφάλι είναι πιο δυνατό από το πάνω, τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, έχουν και οι άντρες συναισθήματα, ναι. Απλώς επειδή προσπαθούν πολύ συχνά να τα καταπνίξουν, τα κάνουν σκατά...

"I wrote this record because I was trying to fill the void any way I could... After nothing worked --men, food, incredible Chardonnay, shoes-- there was no anchor to hold on to, the old ways didn't work any more. I realised I'd supressed a lot of sides to myself to be loved and understood by men. I didn't want to play seductive little girl or ballbuster any more. With this record I played all those roles until I got to my heart. To find your fire as man or woman you have to take your torch and go to the shadows."
Tori Amos, about Boys For Pele (1996)

Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν μίλησα για τη "φωτιά". Η Tori είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια/συνθέτις και ο δίσκος για τον οποίο μιλάει έχει λιώσει στο cd player μου, ειδικά στις περιόδους της ζωής μου που ήμουν δυστυχισμένος. Δε θέλησα να το μεταφράσω (αγγλικά ξέρουμε όλοι μας), για να μην το παραφράσω και χαθούμε κάπου στη μετάφραση.

"And I need you like the poet needs the pain...."χιχιχιχι...άλλος καλλιτέχνης αυτός...τουτέστιν Bon Jovi

μπραβο μας αλλωστε εχουμε πολυ χρονο μπροστα μας για να πλακωθουμε
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
κανω χιουμορ αλλα τα περισσοτερα θεματα εδω μεσα καταληγουν σε τσακωμους. αφου δεν πρεπει να λεγεται mycat αλλα ξεκατ (απ το ξεκατινιασμα)
μα τι πραμα ειναι αυτο. κ ειμαστε οι περισσοτερες γυναικες. τι εχεις να πεις γι αυτην την εγκεφαλικοτητα ή την ανεγκεφαλικοτητα.
anyway sorry for the off topic

σεξ λοιπον ειναι το θεμα και στασεις γενικως

Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο, Βίκυ. Το κάτω κεφάλι είναι πιο δυνατό από το πάνω, τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, έχουν και οι άντρες συναισθήματα, ναι. Απλώς επειδή προσπαθούν πολύ συχνά να τα καταπνίξουν, τα κάνουν σκατά...

:up::up::up::up::up:
Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back