Sex

Μεγάλη κουβέντα ανοίξατε κορίτσια... να μοιραστώ κι εγώ δυο περιστατικά σχετικά με το μέγεθος... τα είχα με κάποιον που όταν ήταν σε στύση ήταν νορμάλ, αλλά όταν δεν ήταν σε στύση ήταν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο (ή μάλλον τ.σο - βάλτε τα δάχτυλα και μετρήστε με το συμπάθειο :redface:) μικρό. Ο καημένος είχε τέτοιο κόμπλεξ με το "πουλάκι" του που δεν τον είχα δει ποτέ γυμνό (και ήμαστε μαζί 2 χρόνια!!).
Και η δεύτερη περίπτωση ήταν το ακριβώς αντίστροφο!! Ήμουν με κάποιον που είχε πολύ μεγάλο (μα τόσο μεγάλο που γι'αυτό τον χώρισα) "πουλάκι" και μια φορά πάει να βάλει το προφυλακτικό και δε μπορούσε να το φορέσει (Σημ. ελπίζω τα πιτσιρίκια του Φόρουμ να κρατήσουν το λόγο τους και να μη ξαναμπούν στο Θέμα). Πάνω στην προσπάθεια λοιπόν τα παίρνει και λέει "Μα καλά, για κούκλες τα φτιάχνουν;" και με πιάνουν εμένα κάτι χάχανα, που τελικά δεν έγινε τίποτα, πήγε και το προφυλακτικό τσάμπα :lol::lol::lol:
Πάντως κι αυτός είχε λίγο κόμπλεξ και δεν ήθελε να κυκλοφορεί γυμνός. Οπότε νομίζω ότι η διάθεση για επίδειξη δεν είναι απαραίτητα ανάλογη με το μέγεθος. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τί μου θύμισες τώρα!Πριν πολλά πολλά χρόνια γνώρισα έναν τύπο πολύ εμφανίσιμο και μετά απο αρκετά ποτά καταλήξαμε σπίτι του.;)Πάνω στο χαμούρεμα βάζω το χέρι μου εκεί κάτω και προσπαθώ να "ανεβάσω" την κατάσταση.Επιασα κάτι που θύμιζε μπαλάκι οπότε λέω θα είναι κανά αρ#$%δι!Εμ που δεν ήταν.Πασπατεύω απο δω πασπατεύω απο εκεί και όταν ολοκληρώθηκε η στύση αυτο που έπιανα ήταν κάτι που θύμιζε κύβο!!:blink:Χοντρό και πολύ μα πάρα πολύ μικρό!!Φρίκαρα!!Προσποιήθηκα ότι με έπιασε το στομάχι μου απο το πολύ ποτό και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!Φυσικά δεν τον ξαναειδα τον τύπο!Λένε ότι το μέγεθος δε μετράει αλλά η δικιά του η περίπτωση ήταν για το ρεκορ γκίνες!Ο πρώτος άνθρωπος με 3 αρ#$δια!!:lol::lol:

εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ομως στο γελιο...................:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:..και μου εχει τυχει παρομοια περιπτωση...οσο το θυμαμαι παλι τρελαινομαι..στα γελια:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα μιλαμε για τρελο γελιο εχω ριξει,ειναι σα να λεμε τι θυμηθηκα τωωωωωωωρα...........και μενα μου ειχε τετοια περιπτωση,μονο που η χαζη εκατσα να δω και το τελος απο το τ.σο μικρο:redface::redface::redface::redface:(και μην ακουτε που λενε πως η ποσοτητα δεν μετραει,αν ξερει ο αλλος να χειριστει το....σπορ του μοντελο.....μικρο μεγαλο δεν παιζει ρολο.......παιζει):lol::lol::lol::lol:

κυρίες μου.. μια ερώτηση που σας αφορά..

πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω την εμμονή μερικών από εσάς με 'naturale look' στυλ 50's στο 'επίμαχο σημείο.. αλήθεια.. ο κόσμος πάει μπροστά ε... :cool:

κυρίες μου.. μια ερώτηση που σας αφορά..

πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω την εμμονή μερικών από εσάς με 'naturale look' στυλ 50's στο 'επίμαχο σημείο.. αλήθεια.. ο κόσμος πάει μπροστά ε... :cool:
μην ξεχνας οτι υπαρχουν πολλα γουστα;) πολλοι προτιμουν τις κοτσιδες:lol::lol::lol:

μην ξεχνας οτι υπαρχουν πολλα γουστα;) πολλοι προτιμουν τις κοτσιδες:lol::lol::lol:

κι αλλοι φαλακρες. :lol::lol:

καλα μιλαμε για τρελο γελιο εχω ριξει,ειναι σα να λεμε τι θυμηθηκα τωωωωωωωρα...........και μενα μου ειχε τετοια περιπτωση,μονο που η χαζη εκατσα να δω και το τελος απο το τ.σο μικρο:redface::redface::redface::redface:(και μην ακουτε που λενε πως η ποσοτητα δεν μετραει,αν ξερει ο αλλος να χειριστει το....σπορ του μοντελο.....μικρο μεγαλο δεν παιζει ρολο.......παιζει):lol::lol::lol::lol:

Γιατί νομίζω ότι τελικά όλες κάτι έχουμε να θυμηθούμε;
Και όσο αστείο και αν φαίνεται τώρα (και πραγματικά έχω λιώσει στο γέλιο τόση ώρα), τότε δεν θυμάμαι να γελούσα τόσο. Όχι μπροστά του τουλάχιστον.

καλα μπροστα του δεν γελασε καμια νομιζω. εγω σε μια αναλογη περιπτωση ειχα και τυψεις. δεν ηξερα πως να το χειριστω:redface:

Αχ κουνελάκι-κουνελάκι..λύσε μου μια απορία:νομίζεις ότι ένα γατοφόρουμ είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες συζητήσεις?:hmm:Σίγουρα και λόγω ηλικίας..δεν είμαι πουριτανή και επιπλέον θεωρώ ότι έχω χιούμορ ως άνθρωπος.Ομως δεν βλέπω την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου θέματος σε ένα γατοφόρουμ.Θα με ενδιέφερε λοιπόν να έχω την άποψή σου οκ?
Αγαπητη μου πιστεψε με ειχα αρκετους ενδιασμους για το αν επρεπε να ανοιξω ενα τετοιο θεμα...Ομως το τολμησα και μπηκα σημερα και ειδα 47απαντησεις!!!Πραγμα που σημαινει οτι παει καλα...Δε νομιζω οτι θα επρεπε να εχει καποια σκοπιμοτητα,ειναι οπως ολα τα "εκτος θεματος" θεματα...Αυτο που ειχα στο μυαλο μου οταν το εγραφα,δεν ηταν οι σαχλαμαριτσες αλλα η ανταλλαγη προβληματων και η ευρεση λυσης...Ποσοι απο μας συζηταμε τους σεξουαλικους προβληματισμους μας στην καθημερινοτητα μας?Ενα φορουμ λοιπον κανει τα πραγματα πιο ευκολα.... Παρολα αυτα αν δε θελετε παω πασο,και μπορειτε να το κλειδωσετε οποτε επιθυμειτε...

αφου το γατοφορουμ εχει ενοτητα γενικης συζητησης κ λεει κιολας συζητηστε εδω οτιδηποτε αλλο εκτος απο γατες, γιατι οχι?:)

οτι θελετε παιδια...Παντως για το θεμα που συζητουσαμε,η απορια μου βασιζοταν στο οτι τις γυναικες τις νοιαζει πως ειναι το μοριο σε κατασταση στυσης,οχι πως ειναι σε χαλαρωση...Γιαυτο και μου φαινεται κουλο το κομπλεξ ορισμενων αντρων...Με το αγορι μου ειμαστε μαζι λιγο καιρο(2εβδομαδες),αλλα στις 394.135.629 φορες που το εχουμε κανει ποτε δεν τον εχω δει γυμνο...Ακομη κ αμεσως μετα το σεξ για να παει στο μπανιο φοραει το εσωρουχο!Και με αυτο κοιμαται...:hmm:Και δεν ειναι πρωτη φορα που συναντω τετοια συμπεριφορα...Μα γιατι τετοια ανασφαλεια? (φυσικα κ δεν του εχω πει τιποτα...ας ευχηθω να μη μπει ποτε στο mycat!:lol:)

ψιτ...ψιτ... φιλε του κουνελακιου, ελα απο εδω που εχω να σου πω κατι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ψιτ...ψιτ... φιλε του κουνελακιου, ελα απο εδω που εχω να σου πω κατι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αααααααααα! σουτ...σουτ....μην ακουσει!!:lol::lol:

οτι θελετε παιδια...Παντως για το θεμα που συζητουσαμε,η απορια μου βασιζοταν στο οτι τις γυναικες τις νοιαζει πως ειναι το μοριο σε κατασταση στυσης,οχι πως ειναι σε χαλαρωση...Γιαυτο και μου φαινεται κουλο το κομπλεξ ορισμενων αντρων...Με το αγορι μου ειμαστε μαζι λιγο καιρο(2εβδομαδες),αλλα στις 394.135.629 φορες που το εχουμε κανει ποτε δεν τον εχω δει γυμνο...Ακομη κ αμεσως μετα το σεξ για να παει στο μπανιο φοραει το εσωρουχο!Και με αυτο κοιμαται...:hmm:Και δεν ειναι πρωτη φορα που συναντω τετοια συμπεριφορα...Μα γιατι τετοια ανασφαλεια? (φυσικα κ δεν του εχω πει τιποτα...ας ευχηθω να μη μπει ποτε στο mycat!:lol:)

Αχ! Κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φας... :lol:
Αφού το θέλεις, ζήτα το. Τέτοια κάνετε εσείς οι γυναίκες (δε μιλάτε όταν πρέπει) και μετά ξεσπάτε σε άσχετη στιγμή για ασήμαντη αφορμή και τα λέτε όλα μαζεμένα! Εγώ στη μοναδική περίπτωση που δε θα κυκλοφορούσα γυμνός στο σπίτι της θα ήταν για να μην τη σοκάρω. Μήπως τον έχεις κάνει εσύ να σε ντρέπεται; Εεεε; :redface:

Γιατί είναι κομπλεξάρες του κερατά όλοι τους. Σου λέει, τώρα που τον είδε σε όλο του το μεγαλείο μην τον δει και έτσι που είναι σαν μαραμένη μπάμια και χάσει πάσα ιδέα. Τοσο καταλαβαίνουν τοσο κάνουν.

Γιατί είναι κομπλεξάρες του κερατά όλοι τους. Σου λέει, τώρα που τον είδε σε όλο του το μεγαλείο μην τον δει και έτσι που είναι σαν μαραμένη μπάμια και χάσει πάσα ιδέα. Τοσο καταλαβαίνουν τοσο κάνουν.

καλε μην εισαι τοσο αυστηρη !!!!!!!!!!! :/:

εμεις δεν εχουμε ανασφαλειες σε σχεση με το σωμα μας? ολοι εχουν :P

καλε μην εισαι τοσο αυστηρη !!!!!!!!!!! :/:

εμεις δεν εχουμε ανασφαλειες σε σχεση με το σωμα μας? ολοι εχουν :P

όχι μωρέ δεν είμαι αυστηρή μαζί τους. άλλωστε αν φταίει κάποιος σε αυτή την περίπτωση, είμαστε εμείς που τους έχουμε κάνει έτσι και όχι αυτοί που έχουν γίνει.:hmm:
Νομίζω ότι έμεις τους έχουμε οδηγήσει σε αυτή την ανασφάλεια. Προσπαθώντας να κρύψουμε τα δικά μας ελαττώματα, τους αναγκάσαμε να χάσουν τον αυθορμητισμό τους.
Έτσι λέω εγώ τουλάχιστον.....

εγω παλι - και ειναι η προσωπικη μου αποψη - πιστευω οτι ουτε εμεις φταιμε για τις δικες τους ανασφαλειες, ουτε αυτοι για τις δικες μας. ετσι ημαστε απλα, διποδα με ανασφαλειες και φοβιες.Ανασφαλειες για το αν την ωρα του σεξ θα αρεσουμε στον παρτενερ μας κλπ..λογικο δεν ειναι απο τη μια? για να φτασεις εκει, σ'αρεσει, κ θες να του αρεσεις..:happy::happy:

Αχ! Κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φας... :lol:
Αφού το θέλεις, ζήτα το. Τέτοια κάνετε εσείς οι γυναίκες (δε μιλάτε όταν πρέπει) και μετά ξεσπάτε σε άσχετη στιγμή για ασήμαντη αφορμή και τα λέτε όλα μαζεμένα! Εγώ στη μοναδική περίπτωση που δε θα κυκλοφορούσα γυμνός στο σπίτι της θα ήταν για να μην τη σοκάρω. Μήπως τον έχεις κάνει εσύ να σε ντρέπεται; Εεεε; :redface:
οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα....
Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ....:inlove::inlove::inlove::inlove: Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον???:( Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!:up:Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............:inlove::inlove::inlove:Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ....:inlove: ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back