JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:14 Ο JohnDVM έγραψε: #61 20-02-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα.... Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... Μπηκαμε στην ανοιξη φαινεται για τα καλα Λοιπον κουνελακι απο οτι φαινεται ο φιλος σου εχει καποιες ασχημες προηγουμενες εμπειριες, θα πρεπει να εχεις υπομονη και σιγα σιγα να του δειξεις οτι αυτα που αυτος θεωρει ελαττωματα ειναι προτερηματα για σενα (γυναικειο μυαλο εχεις θα βρεις τον τροπο) καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:40 Η ruko έγραψε: #62 20-02-09 18:40 Δυο άσχετες παρατηρήσεις: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως στεναχωρηθηκα...νεα κοπελα ειναι το κουνελακι...να μας κανει παραπονα οτι η νεολαια των αντρων βρακωνεται μετα το σεξ? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, καταπληκτικό ρήμα το "βρακώνομαι"! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... Α ρε, κουνελάκι... Μακάρι να μπορούσε να τα διαβάσει αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #63 20-02-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καλα μπροστα του δεν γελασε καμια νομιζω. εγω σε μια αναλογη περιπτωση ειχα και τυψεις. δεν ηξερα πως να το χειριστω Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν ηξερες να το χειριστεις και εγω που καθε λιγο και λιγακι τον ακουμπαγα στον ωμο και του ελεγα κατσε καλαπιο σιγα,πιο δεξια-αριστερα,πιο κατι τελωσπαντωνπαρατριχα να του φτιαξω και χαρτη προσανατολισμου στο σωμα μπου(βεβαια αυτα συνεβαιναν οταν ακομα ημουν ελευθερη,μην παρεξηγηθουμε κιολας)αν και στον αντρα μου παρεδωσα και μερικα μαθηματα........για να γλυτωσω την ταλαιπωρια κατασκευης χαρτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η ria23 έγραψε: #64 20-02-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα.... Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... εμενα απο την αλλη ο αντρας μου εχει κοιλιτσα μολις παω λιγο να την πιασω μονο χαστουκια που δεν τρωω ..τι κουλο ειναι και αυτο????? και αυτο γινεται συνεχεια καθεται στον υπολογιστη και εκει που τρωει πχ..πεφτει ενα ψιχουλακι..παω να το παρω και αμεσως ασε κατω την κοιλιτσα μου..για κατσε εσυ γιατι να πιανεις την δικια μου?????..και μετα σε καμια συζητηση με αλλους αρχιζουν η κοιλια ειναι σεξι και προσδιδει γοητεια και βλακειες....ρωτα και μενα σπιτι που αμα παω να την πιασω τις τρωω κομπλεξικοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η Ceres Victoria: #65 20-02-09 21:05 τελικα πολλοι ειναι αυτοι με το κομπλεξ της κοιλιας. Μου ειχε τυχει και μενα ενας τετοιος που δεν ηθελε να πειραζω την κοιλια του. Σιγα την κοιλια δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:13 Ο sapostol1: #66 20-02-09 21:13 Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η kounelaki: #67 20-02-09 21:22 Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα.... Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... Μπηκαμε στην ανοιξη φαινεται για τα καλα Λοιπον κουνελακι απο οτι φαινεται ο φιλος σου εχει καποιες ασχημες προηγουμενες εμπειριες, θα πρεπει να εχεις υπομονη και σιγα σιγα να του δειξεις οτι αυτα που αυτος θεωρει ελαττωματα ειναι προτερηματα για σενα (γυναικειο μυαλο εχεις θα βρεις τον τροπο) καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:40 Η ruko έγραψε: #62 20-02-09 18:40 Δυο άσχετες παρατηρήσεις: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως στεναχωρηθηκα...νεα κοπελα ειναι το κουνελακι...να μας κανει παραπονα οτι η νεολαια των αντρων βρακωνεται μετα το σεξ? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, καταπληκτικό ρήμα το "βρακώνομαι"! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... Α ρε, κουνελάκι... Μακάρι να μπορούσε να τα διαβάσει αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #63 20-02-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καλα μπροστα του δεν γελασε καμια νομιζω. εγω σε μια αναλογη περιπτωση ειχα και τυψεις. δεν ηξερα πως να το χειριστω Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν ηξερες να το χειριστεις και εγω που καθε λιγο και λιγακι τον ακουμπαγα στον ωμο και του ελεγα κατσε καλαπιο σιγα,πιο δεξια-αριστερα,πιο κατι τελωσπαντωνπαρατριχα να του φτιαξω και χαρτη προσανατολισμου στο σωμα μπου(βεβαια αυτα συνεβαιναν οταν ακομα ημουν ελευθερη,μην παρεξηγηθουμε κιολας)αν και στον αντρα μου παρεδωσα και μερικα μαθηματα........για να γλυτωσω την ταλαιπωρια κατασκευης χαρτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η ria23 έγραψε: #64 20-02-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα.... Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... εμενα απο την αλλη ο αντρας μου εχει κοιλιτσα μολις παω λιγο να την πιασω μονο χαστουκια που δεν τρωω ..τι κουλο ειναι και αυτο????? και αυτο γινεται συνεχεια καθεται στον υπολογιστη και εκει που τρωει πχ..πεφτει ενα ψιχουλακι..παω να το παρω και αμεσως ασε κατω την κοιλιτσα μου..για κατσε εσυ γιατι να πιανεις την δικια μου?????..και μετα σε καμια συζητηση με αλλους αρχιζουν η κοιλια ειναι σεξι και προσδιδει γοητεια και βλακειες....ρωτα και μενα σπιτι που αμα παω να την πιασω τις τρωω κομπλεξικοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η Ceres Victoria: #65 20-02-09 21:05 τελικα πολλοι ειναι αυτοι με το κομπλεξ της κοιλιας. Μου ειχε τυχει και μενα ενας τετοιος που δεν ηθελε να πειραζω την κοιλια του. Σιγα την κοιλια δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:13 Ο sapostol1: #66 20-02-09 21:13 Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η kounelaki: #67 20-02-09 21:22 Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυο άσχετες παρατηρήσεις: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως στεναχωρηθηκα...νεα κοπελα ειναι το κουνελακι...να μας κανει παραπονα οτι η νεολαια των αντρων βρακωνεται μετα το σεξ? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, καταπληκτικό ρήμα το "βρακώνομαι"! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... Α ρε, κουνελάκι... Μακάρι να μπορούσε να τα διαβάσει αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #63 20-02-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καλα μπροστα του δεν γελασε καμια νομιζω. εγω σε μια αναλογη περιπτωση ειχα και τυψεις. δεν ηξερα πως να το χειριστω Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν ηξερες να το χειριστεις και εγω που καθε λιγο και λιγακι τον ακουμπαγα στον ωμο και του ελεγα κατσε καλαπιο σιγα,πιο δεξια-αριστερα,πιο κατι τελωσπαντωνπαρατριχα να του φτιαξω και χαρτη προσανατολισμου στο σωμα μπου(βεβαια αυτα συνεβαιναν οταν ακομα ημουν ελευθερη,μην παρεξηγηθουμε κιολας)αν και στον αντρα μου παρεδωσα και μερικα μαθηματα........για να γλυτωσω την ταλαιπωρια κατασκευης χαρτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η ria23 έγραψε: #64 20-02-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα.... Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... εμενα απο την αλλη ο αντρας μου εχει κοιλιτσα μολις παω λιγο να την πιασω μονο χαστουκια που δεν τρωω ..τι κουλο ειναι και αυτο????? και αυτο γινεται συνεχεια καθεται στον υπολογιστη και εκει που τρωει πχ..πεφτει ενα ψιχουλακι..παω να το παρω και αμεσως ασε κατω την κοιλιτσα μου..για κατσε εσυ γιατι να πιανεις την δικια μου?????..και μετα σε καμια συζητηση με αλλους αρχιζουν η κοιλια ειναι σεξι και προσδιδει γοητεια και βλακειες....ρωτα και μενα σπιτι που αμα παω να την πιασω τις τρωω κομπλεξικοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η Ceres Victoria: #65 20-02-09 21:05 τελικα πολλοι ειναι αυτοι με το κομπλεξ της κοιλιας. Μου ειχε τυχει και μενα ενας τετοιος που δεν ηθελε να πειραζω την κοιλια του. Σιγα την κοιλια δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:13 Ο sapostol1: #66 20-02-09 21:13 Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η kounelaki: #67 20-02-09 21:22 Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καλα μπροστα του δεν γελασε καμια νομιζω. εγω σε μια αναλογη περιπτωση ειχα και τυψεις. δεν ηξερα πως να το χειριστω Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν ηξερες να το χειριστεις και εγω που καθε λιγο και λιγακι τον ακουμπαγα στον ωμο και του ελεγα κατσε καλαπιο σιγα,πιο δεξια-αριστερα,πιο κατι τελωσπαντωνπαρατριχα να του φτιαξω και χαρτη προσανατολισμου στο σωμα μπου(βεβαια αυτα συνεβαιναν οταν ακομα ημουν ελευθερη,μην παρεξηγηθουμε κιολας)αν και στον αντρα μου παρεδωσα και μερικα μαθηματα........για να γλυτωσω την ταλαιπωρια κατασκευης χαρτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:49 Η ria23 έγραψε: #64 20-02-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα.... Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... εμενα απο την αλλη ο αντρας μου εχει κοιλιτσα μολις παω λιγο να την πιασω μονο χαστουκια που δεν τρωω ..τι κουλο ειναι και αυτο????? και αυτο γινεται συνεχεια καθεται στον υπολογιστη και εκει που τρωει πχ..πεφτει ενα ψιχουλακι..παω να το παρω και αμεσως ασε κατω την κοιλιτσα μου..για κατσε εσυ γιατι να πιανεις την δικια μου?????..και μετα σε καμια συζητηση με αλλους αρχιζουν η κοιλια ειναι σεξι και προσδιδει γοητεια και βλακειες....ρωτα και μενα σπιτι που αμα παω να την πιασω τις τρωω κομπλεξικοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η Ceres Victoria: #65 20-02-09 21:05 τελικα πολλοι ειναι αυτοι με το κομπλεξ της κοιλιας. Μου ειχε τυχει και μενα ενας τετοιος που δεν ηθελε να πειραζω την κοιλια του. Σιγα την κοιλια δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:13 Ο sapostol1: #66 20-02-09 21:13 Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η kounelaki: #67 20-02-09 21:22 Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα.... Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ.... Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον??? Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ.... ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!! Click για ανάπτυξη... εμενα απο την αλλη ο αντρας μου εχει κοιλιτσα μολις παω λιγο να την πιασω μονο χαστουκια που δεν τρωω ..τι κουλο ειναι και αυτο????? και αυτο γινεται συνεχεια καθεται στον υπολογιστη και εκει που τρωει πχ..πεφτει ενα ψιχουλακι..παω να το παρω και αμεσως ασε κατω την κοιλιτσα μου..για κατσε εσυ γιατι να πιανεις την δικια μου?????..και μετα σε καμια συζητηση με αλλους αρχιζουν η κοιλια ειναι σεξι και προσδιδει γοητεια και βλακειες....ρωτα και μενα σπιτι που αμα παω να την πιασω τις τρωω κομπλεξικοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η Ceres Victoria: #65 20-02-09 21:05 τελικα πολλοι ειναι αυτοι με το κομπλεξ της κοιλιας. Μου ειχε τυχει και μενα ενας τετοιος που δεν ηθελε να πειραζω την κοιλια του. Σιγα την κοιλια δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:13 Ο sapostol1: #66 20-02-09 21:13 Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η kounelaki: #67 20-02-09 21:22 Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα πολλοι ειναι αυτοι με το κομπλεξ της κοιλιας. Μου ειχε τυχει και μενα ενας τετοιος που δεν ηθελε να πειραζω την κοιλια του. Σιγα την κοιλια δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:13 Ο sapostol1: #66 20-02-09 21:13 Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η kounelaki: #67 20-02-09 21:22 Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η kounelaki: #67 20-02-09 21:22 Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο! Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Ο sapostol1: #68 20-02-09 21:24 Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Η kounelaki: #69 20-02-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! Click για ανάπτυξη... Κουνελι δεν ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:12 Η Zbeebz έγραψε: #70 20-02-09 23:12 Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει: "Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά". "Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;" Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια! Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η ιβανα έγραψε: #71 20-02-09 23:14 το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:01 Η dafni.ps έγραψε: #72 21-02-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:12 Η Raktia έγραψε: #73 21-02-09 00:12 Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:24 Η dafni.ps έγραψε: #74 21-02-09 00:24 σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:31 Ο sapostol1: #75 21-02-09 00:31 Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχουμε ξεφύγει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:33 Η dafni.ps έγραψε: #76 21-02-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Έχουμε ξεφύγει!!! Click για ανάπτυξη... που το καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:51 Η lilian έγραψε: #77 21-02-09 00:51 Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η ιβανα έγραψε: #78 21-02-09 00:53 που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:58 Η lilian έγραψε: #79 21-02-09 00:58 ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:00 Η dafni.ps έγραψε: #80 21-02-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ Click για ανάπτυξη... ..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.