Sex

εμενα παντως δεν μου φαινεσαι καταπιεστικη..φυσιολογικη κοπελα που νοιαζεται για τη σχεση της!! και εγω ευχαριστω για την παρεα!!:happy:
παρεπιπτόντως να σε ενημερώσω οτι θα γίνουν καλλιστεία εδώ στο φόρουμ και έχε το νου σου γιατί το μωρό σου θα είναι στα φαβορί,πρέπει να πάρεις μέρος.Ανοίξαμε και σχετικό θεματάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρεπιπτόντως να σε ενημερώσω οτι θα γίνουν καλλιστεία εδώ στο φόρουμ και έχε το νου σου γιατί το μωρό σου θα είναι στα φαβορί,πρέπει να πάρεις μέρος.Ανοίξαμε και σχετικό θεματάκι

καλημερα!!το μωρο μου στα φαβορι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε!!για πες λεπτομερειες για τα καλλιστεια γιατι δεν εχω ιδεα!

ευχαριστουμε!!για πες λεπτομερειες για τα καλλιστεια γιατι δεν εχω ιδεα!
https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/
εδώ είναι το θέμα:)

Οι περισσότεροι,ιδιαίτερα σε νεότερες ηλικίες,βλέπεις είναι απαραίτητες :| :| :| .Αλλα αν έχεις κοπέλα είναι μάλλον περιττό.
Μπορεί να είναι φυσιολογικό,όσο μπορεί να είναι φυσιολογικό να βλέπεις αποσπασματικά μια ανθρώπινη ύπαρξη ή να βλέπεις να κάνει καποιος κάτι για σένα.Αυτό που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα είναι ότι καταφέρνει να υπερβεί την φύση (υπερφυση) αλλά και μερικές φορές να την υποβιβάσει (παράφυση).

Η αλήθεια είναι ότι για ανθρώπους που είναι σεξουαλικά μόνοι τους χωρίς να είναι δική τους επιλογη είναι μια λυση μαζί με τον αγοραίο έρωτα για να ικανοποιήσουν αυτές τους τις ανάγκες,αν και νομίζω ότι η τσόντες πιο πολύ τυραννούν κάποιον παρά τον ανακουφίζουν.
Επίσης εκτός ότι είναι κάπως προσβλητικό για ένα ζευγάρι να ''φτιάχνεται''με την θέα συνουσίας άλλων είναι και ''δούρειος ίππος'' γιατί μπαίνεις στην διαδικασία της σύγκρισης που μπορεί να αποβεί ολέθρια για την σχέση τους.
Υπάρχει και η προσέγγιση της πλάκας. :P

Οι περισσότεροι,ιδιαίτερα σε νεότερες ηλικίες,βλέπεις είναι απαραίτητες :| :| :| .Αλλα αν έχεις κοπέλα είναι μάλλον περιττό.
Μπορεί να είναι φυσιολογικό,όσο μπορεί να είναι φυσιολογικό να βλέπεις αποσπασματικά μια ανθρώπινη ύπαρξη ή να βλέπεις να κάνει καποιος κάτι για σένα.Αυτό που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα είναι ότι καταφέρνει να υπερβεί την φύση (υπερφυση) αλλά και μερικές φορές να την υποβιβάσει (παράφυση).

Η αλήθεια είναι ότι για ανθρώπους που είναι σεξουαλικά μόνοι τους χωρίς να είναι δική τους επιλογη είναι μια λυση μαζί με τον αγοραίο έρωτα για να ικανοποιήσουν αυτές τους τις ανάγκες,αν και νομίζω ότι η τσόντες πιο πολύ τυραννούν κάποιον παρά τον ανακουφίζουν.
Επίσης εκτός ότι είναι κάπως προσβλητικό για ένα ζευγάρι να ''φτιάχνεται''με την θέα συνουσίας άλλων είναι και ''δούρειος ίππος'' γιατί μπαίνεις στην διαδικασία της σύγκρισης που μπορεί να αποβεί ολέθρια για την σχέση τους.
Υπάρχει και η προσέγγιση της πλάκας. :P
Δεν τα βλέπω τόσο τρομερά τα πράγματα και ευτυχώς δεν χρειαζόμαστε ακόμα τσόντες για να φτιαχτούμε απλά είναι μια συνήθεια που είχε ενίοτε με τους κολλητούς να βλέπουν για πλάκα και να σχολιάζουν που δεν έχει εκλείψει ακόμα τελείως αλλά μετά από σχετική συζήτηση είμαστε σε καλύτερο δρόμο πιστεύω και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα:)

Δεν τα βλέπω τόσο τρομερά τα πράγματα και ευτυχώς δεν χρειαζόμαστε ακόμα τσόντες για να φτιαχτούμε απλά είναι μια συνήθεια που είχε ενίοτε με τους κολλητούς να βλέπουν για πλάκα και να σχολιάζουν που δεν έχει εκλείψει ακόμα τελείως αλλά μετά από σχετική συζήτηση είμαστε σε καλύτερο δρόμο πιστεύω και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα:)
Δεν ηταν δικη μου η απαντηση!Ηταν η απαντηση καποιου απο το gatospito για το σχετικο θεμα και μου αρεσε πολυ και την postαρα!:P Εσυ ξερεις καλυτερα παντα.

Και η δικη μου απαντηση:

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ ολα οσα εγραψες!Αυτο ηταν απαντηση!Δυστυχως,μακαρι να ηταν ολοι οι αντρες τοσο ωριμοι και να σκεφτονταν ετσι....Και δεν μιλαω μεχρι τα 20 που ειναι καπως λογικο να το κανουν αυτο,αλλα υπαρχουν πολλοι αντρες στην ηλικια σου που εχουν ακομη μεινει σε αυτο το σταδιο... Αυτοι ειναι προβληματικοι. Πιστευω οτι το να κανει ενα ζευγαρι ερωτα με κατι τετοιο συστηματικα ειναι προβλημα.Γιατι σημαινει οτι ενας απο τους 2 ή και οι 2 φτιαχνονται με τη θεα καποιων αλλων και οχι με τον συντροφο τους! Στα πλαισια του παιχνιδιου δεν το θεωρω κατακριτεο αλλα πρεπει να υπαρχει ενα μετρο. Επειδη οι αντρες ειναι οπτικοι τυποι και γιαυτο φτιαχνονται με αυτα,μια λυση ειναι το στριπτιζ πιστευω αλλα και πολλα αλλα....

Στην ηλικια αυτη ειναι λογικό να υπάρχει μια περιέργεια παραπάνω. Σκεφτείτε ότι οι άντρες το σεξ το έχουν πολύ περισσότερο στο μυαλό τους απ'οτι οι γυναικες (συνηθως). Οπότε τέτοιες "εξερευνησεις" να μην σας παραξενευουν. Αν βεβαια αυτό το βλέπετε και συνεχίζεται μετα τα 30, αρχιζει να ειναι κάπως πιο ενοχλητικο.:hmm:

Στην ηλικια αυτη ειναι λογικό να υπάρχει μια περιέργεια παραπάνω. Σκεφτείτε ότι οι άντρες το σεξ το έχουν πολύ περισσότερο στο μυαλό τους απ'οτι οι γυναικες (συνηθως). Οπότε τέτοιες "εξερευνησεις" να μην σας παραξενευουν. Αν βεβαια αυτό το βλέπετε και συνεχίζεται μετα τα 30, αρχιζει να ειναι κάπως πιο ενοχλητικο.:hmm:
Καλε πως εβαλες 2 φωτο για υπογραφη?Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωω:lol: ασχετο σορρυ

Καλε πως εβαλες 2 φωτο για υπογραφη?Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωω:lol: ασχετο σορρυ

Ασε ρε, κι εγω παιδευτηκα να το βρω. Γιατι στεναχωριομουν που η Μελίνα μου δεν φαινόταν πουθενά και είχα μονο τον Σουλη και την Χαρα.

Μαρία μου,
υποθέτω ότι ο φίλος σου είναι στην ίδια ηλικία με εσένα... οπότε βράζει το αίμα του. Επιπλέον, η σεξουαλική διέγερση έχει διαφορετικά κίνητρα στους άντρες και τις γυναίκες. Ο άντρας ερεθίζεται με την ιδέα ή με την εικόνα, κάτι που η γυναίκα το βρίσκει αστείο... η καλή επικοινωνία και η καλή γνώση του σώματος είναι πιο σημαντικές προϋποθέσεις για τη γυναίκα. Το να βλέπεις καμιά ερωτική ταινία, ή να ψάχνεις για ταινία στο ίντερνετ δεν είναι κακό, ούτε πρέπει να σε ανησυχεί μήπως γίνει σύγκριση. Όπως όλα τα αγοράκια, ο Φίλιππος (έτσι δε τον λένε;) είναι περίεργος, επίσης, αυτή την αναζήτηση δεν την υπαγορεύει το πάνω, αλλά το κάτω κεφαλάκι... σαν ένστικτο ένα πράγμα.:happy: Για μένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :D

Μαρία μου,
υποθέτω ότι ο φίλος σου είναι στην ίδια ηλικία με εσένα... οπότε βράζει το αίμα του. Επιπλέον, η σεξουαλική διέγερση έχει διαφορετικά κίνητρα στους άντρες και τις γυναίκες. Ο άντρας ερεθίζεται με την ιδέα ή με την εικόνα, κάτι που η γυναίκα το βρίσκει αστείο... η καλή επικοινωνία και η καλή γνώση του σώματος είναι πιο σημαντικές προϋποθέσεις για τη γυναίκα. Το να βλέπεις καμιά ερωτική ταινία, ή να ψάχνεις για ταινία στο ίντερνετ δεν είναι κακό, ούτε πρέπει να σε ανησυχεί μήπως γίνει σύγκριση. Όπως όλα τα αγοράκια, ο Φίλιππος (έτσι δε τον λένε;) είναι περίεργος, επίσης, αυτή την αναζήτηση δεν την υπαγορεύει το πάνω, αλλά το κάτω κεφαλάκι... σαν ένστικτο ένα πράγμα.:happy: Για μένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :D
Ε αυτό πιστεύω και εγώ γι'αυτό τον δικαιολογώ δεν το ανέλυε τόσο πολύ το θέμα όσο το γυναικείο μυαλό;)ναι στην ηλικία μου είναι έπρεπε κανονικά να είναι λίγο μεγαλύτερος;):/::/:

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μεγαλυτερος...:) Και εγω με τον Κωστα στην ιδια ηλικια ειμαστε...Αυτο το οποιο μετραει σε μια σχεση ειναι ο αλλος να σε υπολογιζει,να σε σεβεται και να σε αγαπαει πραγματικα, οπως και πολλα αλλα πραγματα...:)

Τωρα οσον αφορα για τις τσοντες σε καταλαβαινω σε αυτο που λες οτι δεν σου αρεσει να βλεπει με τους φιλους του..Ουτε κι εμενα θα μου αρεσε.. Ο Κωστας ποτε δεν εκανε κατι τετοιο και ουτε κανει..Ευτυχως...
Δεν νομιζω ομως οτι ο φιλος σου θα μπει ποτε στη διαδικασια της συγκρισης...
Εγω παντα τις θεωρουσα πολυ αστειες και ψευτικες...Ειδικα τις ελληνικες...(καλα εκει ριχνω το γελειο της ζωης μου...:lol:)
Εχει τυχει να δουμε και με τον Κωστα αρκετες φορες μαζι και παντα γελαμε κοιταζοντας τες, γιατι πραγματικα ειναι ολα τοσο ψευτικα και μας φαινετε αστειος ο τροπος με τον οποιο υποκρινονται και τα δυο φυλα...
Υπαρχουν ομως και μερικοι ανθρωποι οι οποιοι ερεθιζονται στο συγκεκριμενο θεαμα και ανδρες αλλα και γυναικες... Μην ξεχνας οτι κατα ενα μερος ειμαστε και εμεις ζωα (με την καλη εννοια)και πολλες φορες βλεποντας κατι τετοιο θελουν να το κανουν και αυτοι...Ειναι η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω...:)

Γιατι θαψατε το θεμα μου?:lol:

για να το ξεθαψεις εσυ η σεξουλιαρα :lol:

για να το ξεθαψεις εσυ η σεξουλιαρα :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μαρη εσυ που δεν εχεις αντρα πως τη βγαζεις?:P:lol::redface:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μαρη εσυ που δεν εχεις αντρα πως τη βγαζεις?:P:lol::redface:

σιγα μην πω τετοια πραγματα στο φορουμ, συνελθε μικροοοοο;);)

ενδιαφερον θεμα....χαχαχαχαχαχαχα παντως χωρις στυση...ειναι σαν βλακεια αυτο το..πραγμα..παρατερο...
ενω ετσι στιτο μεγαλο...ου μια χαρα...να το θαυμαζεις!!!!!(και οχι μονο)
το αλλο ετσι οπως ειναι..τι να το κανεις?οποτε..καλυτερα να το βλεπεις στα.....καλα του!χαχαχαχαχαχ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back