Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:47 Η Μαρία Γάτσιου: #721 28-06-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζω πως ειναι φυσιολογικο, απλα οταν ειναι μικρα ειναι συχνο το φαινομενο, και με τα χρονια αραιωνει...αλλα δε νομιζω να το κοβουν ποτε...αν και καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις 3-4 αρσενικους φιλους σου για να σχηματισεις αποψη μεσω του γκαλοπ Click για ανάπτυξη... Ναι έχω κάνει την έρευνα και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικάόλοι το κάνουν λίγο πολύ απλά οι φίλοι μου είναι ελεύθεροι και δεν ξέρω αν είναι το ίδιοδεν υπάρχει και κανένας άντρας εδώ πέρα να μας πει μια γνώμηΑυτό που με προβληματίζει είναι το κίνητρο.Να μου έλεγε κάποιος το κάνει για να πάρει ιδέες να κάνετε κάτι καινούριο να πω οκ αλλά αν το κάνει γιατί απλά του αρέσει δεν το βρίσκω σωστό.Να απαιτήσουμε να φτιάξουν αντίστοιχες ταινίες και για τις γυναίκες,αυτά όλα είναι φτιαγμένα για να διεγείρουν τους άνδρες.Και πάνε να μας το περάσουν σαν κάτι φυσιολογικό ενώ όταν εσύ θαυμάζεις έναν άντρα θυμώνουν.Φαντάσου να τον θαύμαζες και γυμνό δηλαδή όπως κάνουν αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:50 Η ιβανα έγραψε: #722 28-06-09 23:50 α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν... δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:53 Η Μαρία Γάτσιου: #723 28-06-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν... δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε.... Click για ανάπτυξη... οκ δηλαδή να μην ανησηχώ οτι κάτι του λείπει και βρίσκει εκεί παρηγοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:53 Η ιωάννα-μπιάνκα: #724 28-06-09 23:53 συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η bastet_13: #725 29-06-09 00:02 εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η Μαρία Γάτσιου: #726 29-06-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:07 Η ιβανα έγραψε: #727 29-06-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζω πως ειναι φυσιολογικο, απλα οταν ειναι μικρα ειναι συχνο το φαινομενο, και με τα χρονια αραιωνει...αλλα δε νομιζω να το κοβουν ποτε...αν και καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις 3-4 αρσενικους φιλους σου για να σχηματισεις αποψη μεσω του γκαλοπ Click για ανάπτυξη... Ναι έχω κάνει την έρευνα και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικάόλοι το κάνουν λίγο πολύ απλά οι φίλοι μου είναι ελεύθεροι και δεν ξέρω αν είναι το ίδιοδεν υπάρχει και κανένας άντρας εδώ πέρα να μας πει μια γνώμηΑυτό που με προβληματίζει είναι το κίνητρο.Να μου έλεγε κάποιος το κάνει για να πάρει ιδέες να κάνετε κάτι καινούριο να πω οκ αλλά αν το κάνει γιατί απλά του αρέσει δεν το βρίσκω σωστό.Να απαιτήσουμε να φτιάξουν αντίστοιχες ταινίες και για τις γυναίκες,αυτά όλα είναι φτιαγμένα για να διεγείρουν τους άνδρες.Και πάνε να μας το περάσουν σαν κάτι φυσιολογικό ενώ όταν εσύ θαυμάζεις έναν άντρα θυμώνουν.Φαντάσου να τον θαύμαζες και γυμνό δηλαδή όπως κάνουν αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:50 Η ιβανα έγραψε: #722 28-06-09 23:50 α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν... δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:53 Η Μαρία Γάτσιου: #723 28-06-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν... δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε.... Click για ανάπτυξη... οκ δηλαδή να μην ανησηχώ οτι κάτι του λείπει και βρίσκει εκεί παρηγοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:53 Η ιωάννα-μπιάνκα: #724 28-06-09 23:53 συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η bastet_13: #725 29-06-09 00:02 εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η Μαρία Γάτσιου: #726 29-06-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:07 Η ιβανα έγραψε: #727 29-06-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν... δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:53 Η Μαρία Γάτσιου: #723 28-06-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν... δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε.... Click για ανάπτυξη... οκ δηλαδή να μην ανησηχώ οτι κάτι του λείπει και βρίσκει εκεί παρηγοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:53 Η ιωάννα-μπιάνκα: #724 28-06-09 23:53 συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η bastet_13: #725 29-06-09 00:02 εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η Μαρία Γάτσιου: #726 29-06-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:07 Η ιβανα έγραψε: #727 29-06-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν... δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε.... Click για ανάπτυξη... οκ δηλαδή να μην ανησηχώ οτι κάτι του λείπει και βρίσκει εκεί παρηγοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 23:53 Η ιωάννα-μπιάνκα: #724 28-06-09 23:53 συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η bastet_13: #725 29-06-09 00:02 εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η Μαρία Γάτσιου: #726 29-06-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:07 Η ιβανα έγραψε: #727 29-06-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η bastet_13: #725 29-06-09 00:02 εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η Μαρία Γάτσιου: #726 29-06-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:07 Η ιβανα έγραψε: #727 29-06-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η Μαρία Γάτσιου: #726 29-06-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:07 Η ιβανα έγραψε: #727 29-06-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας.. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:07 Η ιβανα έγραψε: #727 29-06-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:12 Η Μαρία Γάτσιου: #728 29-06-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η ιωάννα-μπιάνκα: #729 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσειςδηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας... Click για ανάπτυξη... για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος... δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #730 29-06-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εμενα παλι μ κανει νορμαλ!! βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα... Click για ανάπτυξη... ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιωάννα-μπιάνκα: #731 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι κοριτσια.... δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες Click για ανάπτυξη... γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Η ιβανα έγραψε: #732 29-06-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέεςαπλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας Click για ανάπτυξη... σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:15 Η ιβανα έγραψε: #733 29-06-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!! Click για ανάπτυξη... εισαι νινι ακομα... αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:17 Η ιωάννα-μπιάνκα: #734 29-06-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εισαι νινι ακομα... Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Η ιβανα έγραψε: #735 29-06-09 00:18 συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:20 Η ιωάννα-μπιάνκα: #736 29-06-09 00:20 παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Η ιβανα έγραψε: #737 29-06-09 00:24 αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:26 Η Μαρία Γάτσιου: #738 29-06-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως (μην με κραξετε) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!! σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!! Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η ιωάννα-μπιάνκα: #739 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοίκαι όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο Click για ανάπτυξη... αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:31 Η Μαρία Γάτσιου: #740 29-06-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο.. Click για ανάπτυξη... ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψειςοι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.