Sex

νομιζω πως ειναι φυσιολογικο, απλα οταν ειναι μικρα ειναι συχνο το φαινομενο, και με τα χρονια αραιωνει...αλλα δε νομιζω να το κοβουν ποτε...:hmm:αν και καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις 3-4 αρσενικους φιλους σου για να σχηματισεις αποψη μεσω του γκαλοπ :P
Ναι έχω κάνει την έρευνα και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά:down:όλοι το κάνουν λίγο πολύ απλά οι φίλοι μου είναι ελεύθεροι και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο:hmm:δεν υπάρχει και κανένας άντρας εδώ πέρα να μας πει μια γνώμη:/:Αυτό που με προβληματίζει είναι το κίνητρο.Να μου έλεγε κάποιος το κάνει για να πάρει ιδέες να κάνετε κάτι καινούριο να πω οκ αλλά αν το κάνει γιατί απλά του αρέσει δεν το βρίσκω σωστό.Να απαιτήσουμε να φτιάξουν αντίστοιχες ταινίες και για τις γυναίκες:up:,αυτά όλα είναι φτιαγμένα για να διεγείρουν τους άνδρες.Και πάνε να μας το περάσουν σαν κάτι φυσιολογικό ενώ όταν εσύ θαυμάζεις έναν άντρα θυμώνουν.Φαντάσου να τον θαύμαζες και γυμνό δηλαδή όπως κάνουν αυτοί:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν...:hmm:
δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α δεν εχει να κανει, σιγουρα αυτος που εχει σχεση βλεπει λιγοτερες τσον.ες, αλλα νομιζω εχουν δεν εχουν σχεση, τσον.ες βλεπουν...:hmm:
δεν το κοβουν παιδι μου αυτο, ειναι βιτσιο πως το λενε....;)
οκ δηλαδή να μην ανησηχώ οτι κάτι του λείπει και βρίσκει εκεί παρηγοριά:redface::lol::lol:

συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας..

εμενα παλι μ κανει νορμαλ!!
βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα...

συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλωνουν χειροτερευει αυτο.εγω θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του.σοβαρα..εξαλλου τοσο καιρο ειστε μαζι..του εχεις θαρρος...και θεωρω οτι το αν ειναι φυσιολογικο η οχι εξαρταται απο τη σχεση που εχει ο καθενας..
Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσεις;)δηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας...

Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας...

ετσι ειναι κοριτσια....:)
δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες :cool:

δεν ειναι τοσο τραγικο μωρε αν δεν ενοχλει τη σχεση, δεν ξερω. εξαλλου τι ? θα του πω εγω τι θα βλεπει κ με τι θα φτιαχνεται οταν ειναι μονος η με φιλους ? στην τελικη καλυτερα τσον.ες παρα αλλες γυναικες :cool:
Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέες:redface:απλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας;)

Μακάρι να είναι τόσο απλό και να λύνεται με μια απλή κουβέντα αλλά πιστέυω πως μερικές φορές σου λένε αυτό που θες να ακούσεις;)δηλαδή εσύ πιστεύεις πως ο δικός σου φίλος δεν θα το ξανακάνει;Σου φάνηκε ειλικρινής;Εγώ πιστέυω πως αν το θέλουν θα το κάνουν με η χωρίς την συγκατάθεσή μας...

για τον δικο μου βαζω το χερι μου στη φωτια οσο και περιεργο η αστειο σου φαινεται!!και αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο διαφορετικος ειναι απο τους αλλους...και μην νομιζεις ειναι και θεος...:inlove::inlove:
δεν τον πενευω, πραγματικα ειναι πολυ ξεχωριστος και φερεται πολυ σωστα...

εμενα παλι μ κανει νορμαλ!!
βεβαια αν "βολευεται"μονο ετσι...ειναι προβλημα...
ε καλά αυτό θα ήταν αιτία χωρισμου:/:

γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!!

Καλά αυτό εννοείται,αυτό μας έλλειπε!!Δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί τη σχέση ίσα ίσα παίρνει και νέες ιδέες:redface:απλά θέλω να υπάρχει ένα μέτρο μην το παρακάνουμε κιόλας;)

σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα, μετρο καλο ειναι να υπαρχει γιατι αν ξεπεραστει, και εμενα θα με ενοχλουσε...;);)

γιατι φτιαχνονται και ομαδικα??α καλα!!εγω ηξερα μονο μονος του παλια!!

εισαι νινι ακομα...:rolleyes::rolleyes:
αν και δεν εννοω οτι φτιαχνονται, απλα τις παρακολουθουν παρεα..αυτο εννοουσα

εισαι νινι ακομα...:rolleyes::rolleyes:

το ξερω οτι ειμαι νινι αλλα πολλα μου φαινονται κουλα..:redface:στην τελικη ας ειμαι για παντα νινι οσον αφορα στο πως φτιαχνονται!!!:lol:

συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο..:)

παντως (μην με κραξετε:redface::redface:) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!!
σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!!

αναλογα και τον αντρα μωρε. εχω συναντησει και αντρα να θεωρει τις τσον.ες ξενερωτες και οντως να το εννοει, αλλους να ειναι κολλημενοι, και αλλους να τη βλεπουν απλα για ιδεες η επειδη απλα τους αρεσει. παντως απο τις δικες μου εμπειριες στους περισσοτερους αρεσει. :)

παντως (μην με κραξετε:redface::redface:) αν ειναι χορτατος(απ'ολες τις αποψεις) δεν θα δει τσοντ. αλλα θα σκεφτει την κοπελα του και τι κανει μαζι της και θα φτιαχτει μια χαρα!!!
σιγα αντρες ειναι!δεν ειναι τοσο πολυπλοκοι οσο εμεις!!!
Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοί;)και όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο:hmm:

Όντως δεν είναι τόσο πολύπλοκοι αλλά δεν είναι και τόσο ρομαντικοί;)και όσο χορτάτοι και αν είναι πάντα έχουν χώρο και για κάτι το ξένο και το άγνωστο.Τους κινεί την περιέργεια.Απλά από εκεί και πέρα είναι το θεμα να μείνει απλά στην τσόντα και να μην προχωρήσει και σε άλλο επίπεδο:hmm:

αν εχει περιεργεια για το αγνωστο σιγουρα δεν θα μεινει στην τσοντα!!δεν ειναι μικρο αγορακι παρθενακι!!;)

συμπληρωσα πιο πανω οτι απλα καμια φορα μπορει να μαζευτουν και να τις βλεπουν μαζι, δεν εννοω κατι αλλο..:)
ναι μου έχει τύχει πριν κανα 2 χρονάκια να έρθει ο κολλητός του και με περηφάνο ύφος να του δείξει τις νέες του ανακαλύψεις:mad::mad:οι οποίες μετά κατασχέθηκαν φυσικά αλλά αν δεν ήμουν μπροστά άνετα θα καθόντουσαν να την χαζέψουν παρεούλα:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back