bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε εμενα με τρελαινουν τοσο τα φετονια..το κυριως οργανο ομως...αν και υπαρχουν κατι μαυριδερα που δεν τα συμπαθω καθολου!!!ιουυυυυυυυυυυυΟι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617:Να ρωτησω εγω τωρα κατι?Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο!
μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο.
Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου
![]()
και το <<πιο καλη η μοναξια απο σεν απου δεν φτανω>>
δεν προκαλει προβληματα αν εχουμε πλευνει χερακια 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Oτι και να λεει το αρθρο εγω δεν το κοβω δεν το κοβωωωωωωωωωωωω!!!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617:Να ρωτησω εγω τωρα κατι?Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο!
μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο.
![]()
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχα εγραψεςςςςςςςςςΑρχική Δημοσίευση από みことftw;399617:Να ρωτησω εγω τωρα κατι?Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο!
![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ξερετε αυτο που δοναει!
Εμ με φανταρο το κοπελι μου τι να καμω?

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ παραδιδω τα οπλα...δενΠαιδια ασχετο εγω θελω να αγορασω το οργανο του σατανα αλλα ντεπομαι να το ζητησω...Ξερετε αυτο που δοναει!
![]()
Εμ με φανταρο το κοπελι μου τι να καμω?![]()

υπαρχεις!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νομιζω πως πολλες εχουν και δεν το παραδεχονται...οκ παραδιδω τα οπλα...δενυπαρχεις!!!

Αλλα το συζητησα καποια στιγμη με τον δικο μου και ειπε οτι μετα θα συνηθιζω με αυτο και θα εχω οργασμο μονο με αυτο και οτι οταν το κανουμε θα θελω μονο αυτο inside! Λες?

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα)
Δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση με μικροβια.
Εγω μιλησα για την σεξουαλικη επαφη κατα την περιοδο,οτι κατηγορειται για ενδομητριωση,οχι οτι η περιοδος προκαλει την ενδομητριωση
Οσο για το θεμα συλληψης κατα την περιοδο,φυσικα και μπορει να συμβει.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω πως πολλες εχουν και δεν το παραδεχονται...
Αλλα το συζητησα καποια στιγμη με τον δικο μου και ειπε οτι μετα θα συνηθιζω με αυτο και θα εχω οργασμο μονο με αυτο και οτι οταν το κανουμε θα θελω μονο αυτο inside! Λες?![]()
Κουνελα με βαση τα στοιχεια ζηλιας που εχεις δωσει στη δημοσιοτητα....

πιστευω οτι αν παρεις αυτο που δονειται,οπως λες,ο φανταρος σου θα αρχιζει να ζηλευει και το δονουμενο αντικειμενο!!!!

Ασε που μετα μπορει να γλυκαθεις και να σου αρεσει περισσοτερο απο τον φανταρο σου....και μετα να εχουμε αλλα....

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οταν ειμαι μονη μου το κανω,αλλα τωρα επειδη πηγε φανταρος οχι δεν κανω τετοια ντροπη!επισης κουνελι...μπορεις να βρεις και ενα επιπλεον γκομενακι για τις δυσκολες ωρες...![]()
Προτιμω τη λυση του σατανικου εργαλειου

Αληθεια παλιοτερα θεωρουσαν τους δονητες οργανα του σατανα και οι πρωτοι που τα χρησιμοποιησαν ηταν γυναικολογοι στα ιατρεια για ''θεραπεια''!
Μετα εκτιμηθικε η αξια τους!
Επισης εχω διαβασει πως οι γυναικες δεν ειχαν εξ'αρχης οργασμο,εξεληχτηκαν ετσι και τον απεκτησαν με τους αιωνες!Γιαυτο και πολλες εχουμε προβλημα σ'αυτο τον τομεα

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια ασχετο εγω θελω να αγορασω το οργανο του σατανα αλλα ντεπομαι να το ζητησω...Ξερετε αυτο που δοναει!
![]()
Εμ με φανταρο το κοπελι μου τι να καμω?![]()
Εγω εχω παραγγειλει ενα απο τον Ολλανδο μου
Ξερεις, εκει τα πουλανε στα περιπτερα, διπλα στις τσιχλες και τον μπαφο
Πλακιτσα
Σοβαρα τωρα, αν ντρεπεσαι να παρεις τετοια γκουμουτσα, πουλανε σε πολλα μερη μηχανες μασαζ που δονιουνται
Μια χαρα κανουν τι δουλεια και αυτα! Εγω εχω και αυχενικο και δικαιολουμαι 
ειναι και οικονομικα! Μονο να προσεχεις γιατι αυτα ειναι εθιστικα και αναισθητοποιουν λιγο το κουμπι σου
με μετρο δλδ! Μην πα8εις παρκινσον!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι ρε,,,,,μονο αν το κουρασεις..Νομιζω πως πολλες εχουν και δεν το παραδεχονται...
Αλλα το συζητησα καποια στιγμη με τον δικο μου και ειπε οτι μετα θα συνηθιζω με αυτο και θα εχω οργασμο μονο με αυτο και οτι οταν το κανουμε θα θελω μονο αυτο inside! Λες?![]()
και ειναι και το αλλο θεμα..φτανεις ευκολα σε οργασμο?με τον δικο σου δλδ??
αν ναι...δεν νομιζω να παιζει προβλημα...αφου εχεις και καψες συνεχως..καταχλομο το βλεπω!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι μου το εδειξε κι αυτο και μου ειπε οτι δεν θελει να παρω!Κουνελα με βαση τα στοιχεια ζηλιας που εχεις δωσει στη δημοσιοτητα....
πιστευω οτι αν παρεις αυτο που δονειται,οπως λες,ο φανταρος σου θα αρχιζει να ζηλευει και το δονουμενο αντικειμενο!!!!Ασε που μετα μπορει να γλυκαθεις και να σου αρεσει περισσοτερο απο τον φανταρο σου....και μετα να εχουμε αλλα....
![]()

Αλλα η απαντηση μου ηταν:Προτιμας να σε κερατωσω?

Ε δε θελω να γινει κι αυτο μωρε....
Μετα θα μεινω μαγκουφα....Οσο να'ναι αυτο που δονειται δε σε παιρνει και αγκαλιτσα μετα το σεξ...

Αληθεια πρεπει να βγαλουν εξελιγμενο μοντελο,να κανει και αγκαλιτσα μετα τον οργασμο!

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
τι μορφωση τι επιπεδο..τι ενημερωση!!μπορω να σε αποκαλω επισημα..ειδωλο????Οταν ειμαι μονη μου το κανω,αλλα τωρα επειδη πηγε φανταρος οχι δεν κανω τετοια ντροπη!Προτιμω τη λυση του σατανικου εργαλειου
Αληθεια παλιοτερα θεωρουσαν τους δονητες οργανα του σατανα και οι πρωτοι που τα χρησιμοποιησαν ηταν γυναικολογοι στα ιατρεια για ''θεραπεια''!
Μετα εκτιμηθικε η αξια τους!
Επισης εχω διαβασει πως οι γυναικες δεν ειχαν εξ'αρχης οργασμο,εξεληχτηκαν ετσι και τον απεκτησαν με τους αιωνες!Γιαυτο και πολλες εχουμε προβλημα σ'αυτο τον τομεα![]()
παντως εγω δεν αντιμετωπιζω προβλημα σε αυτο..ειμαι πολυ κομπλε...δλδ μεχρι να τελειωσει ο δικος μου..εγω εχω τελειωσει 2 φορες..σε καθε γυρω αυτο!!και αυτο ειναι κατι που γουσταρει πολυ το αγορι μ!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399633:Εγω εχω παραγγειλει ενα απο τον Ολλανδο μουΞερεις, εκει τα πουλανε στα περιπτερα, διπλα στις τσιχλες και τον μπαφο
Πλακιτσα
Σοβαρα τωρα, αν ντρεπεσαι να παρεις τετοια γκουμουτσα, πουλανε σε πολλα μερη μηχανες μασαζ που δονιουνται
Μια χαρα κανουν τι δουλεια και αυτα! Εγω εχω και αυχενικο και δικαιολουμαι
ειναι και οικονομικα! Μονο να προσεχεις γιατι αυτα ειναι εθιστικα και αναισθητοποιουν λιγο το κουμπι σου
με μετρο δλδ! Μην πα8εις παρκινσον!
![]()

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μου αρεσουν οι αγκαλιτσες μετα!!!!!εκνευριζομαι!!Ναι μου το εδειξε κι αυτο και μου ειπε οτι δεν θελει να παρω!
Αλλα η απαντηση μου ηταν:Προτιμας να σε κερατωσω?
Ε δε θελω να γινει κι αυτο μωρε....Μετα θα μεινω μαγκουφα....Οσο να'ναι αυτο που δονειται δε σε παιρνει και αγκαλιτσα μετα το σεξ...
Αληθεια πρεπει να βγαλουν εξελιγμενο μοντελο,να κανει και αγκαλιτσα μετα τον οργασμο!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Χαρισε μου λιγο οργασμο κοπελια!!!!τι μορφωση τι επιπεδο..τι ενημερωση!!μπορω να σε αποκαλω επισημα..ειδωλο????
παντως εγω δεν αντιμετωπιζω προβλημα σε αυτο..ειμαι πολυ κομπλε...δλδ μεχρι να τελειωσει ο δικος μου..εγω εχω τελειωσει 2 φορες..σε καθε γυρω αυτο!!και αυτο ειναι κατι που γουσταρει πολυ το αγορι μ!![]()

Αχχχ αλλες τους εχουν δυο-δυο κι αλλες πασχιζουν και ιδρωνουν!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι εργαλεια θεε μου!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool