Sex

συγκεκριμένα .. όλες γιατί εμείς και να θέλαμε δε μπορούμε :lol:

όσο για τα μέρη βλέπω η σημερινή νεολαία δεν έχει φαντασία τστστσ.. αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς μέσα στη θάλασσα.. με κόσμο τριγύρω; :rolleyes:

το δοκιμάσαμε στη θάλασσα αλλά δεν μας έκατσε..άσε που για τις γυναίκες δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη υγιεινής εννοώ:down::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλος σας έχω και μια ερώτηση:
Πότε κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερο το sex;Στην αρχή της σχέσης ή μετά από καιρό που έχεις δεθεί περισσότερο με τον άλλον;

μιας και ξεκαθαρισαμε το θεμα με τα παιδια, και το θεμα δεν προκειται να κλειδωθει, συνεχιζουμε !! :P

αναμφιβολα μετα. το καλο σεξ ερχεται με την ανεση αναμεσα στους 2, και η ανεση ερχεται αργοτερα. στην αρχη εχεις αγχος, δεν ξερεις τον αλλο, εισαι και λιγο κουμπωμενος. μετα νιωθεις ανετα, απελευθερωνεσαι και ερχονται τα καλυτερα. για μενα παντα. αποψεις ειναι αυτες. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παραξενη απορια....

Μα φυσικά έχουμε δει το ανδρικο μοριο σε πτωση.Ολα τα αρχαια ελληνικα αγαλματα (κούροι)τι μας δείχνουν;;;;;Δεν εννοούμαι βέβαια την πτώση λογω ηλικίας που μαλλον δεν θα ειναι και ωραιο θέαμα.:lol::lol::lol::blink::blink::blink:

Εννοουσα οτι ειναι υγιες να το χαιρεσαι,οσοι το κρυβουν ή ντρεπονται να μιλησουν για αυτο ειναι καταπιεσμενοι ψυχικα.;)
Εγώ απλά προτιμώ να είμαι σιγανό ποτάμι... :cool:

Αναφερομουν στο φαρο (κανονικο) που ειναι κοντα στην λιμνη Ηραιου στο λουτρακι:up::up::up::up::up::up:
Τζον ο Φαροφύλαξ! :lol::lol::lol::lol:

το καλο σεξ ερχεται με την ανεση αναμεσα στους 2, και η ανεση ερχεται αργοτερα. στην αρχη εχεις αγχος, δεν ξερεις τον αλλο, εισαι και λιγο κουμπωμενος. μετα νιωθεις ανετα, απελευθερωνεσαι και ερχονται τα καλυτερα. για μενα παντα. αποψεις ειναι αυτες. :)
Συμφωνώ, Πασχαλομάνα! :up:

μιας και ξεκαθαρισαμε το θεμα με τα παιδια, και το θεμα δεν προκειται να κλειδωθει, συνεχιζουμε !! :P

αναμφιβολα μετα. το καλο σεξ ερχεται με την ανεση αναμεσα στους 2, και η ανεση ερχεται αργοτερα. στην αρχη εχεις αγχος, δεν ξερεις τον αλλο, εισαι και λιγο κουμπωμενος. μετα νιωθεις ανετα, απελευθερωνεσαι και ερχονται τα καλυτερα. για μενα παντα. αποψεις ειναι αυτες. :)
συμφωνω με την ιβανα. για μενα το καλυτερο ερχεται μετα απο λιγο καιρο.

Συμφωνώ, Πασχαλομάνα! :up:

ναι ρε συ, μετα ερχονται τα καλυτερα (ενταξει οχι και 10 χρονια μετα :lol:). μη σου πω οτι οι πρωτες φορες ειναι ψιλοαποτυχια. :lol:

και μετα απο τοσες δοκιμες στο προιον:lol::lol:ξερεις ολες τις εναλλακτικες χρησεις:up::up::up:

κι αμα σου βγει ελαττωματικο το επιστρεφεις κιολας :/:

ναι ρε συ, μετα ερχονται τα καλυτερα (ενταξει οχι και 10 χρονια μετα :lol:). μη σου πω οτι οι πρωτες φορες ειναι ψιλοαποτυχια. :lol:
για μενα ειναι αποτυχια οι πρωτες φορες.
θυμαμαι τωρα κατι ασχετο. ειμασταν στη θαλασσα κ βρηκαμε μια βαρκα κ μπηκαμε μεσα και αρχισαμε λοιπον. οταν ξαπλωσα εκανε αυτο το λιγο κουνηματακι η βαρκα που μετα απο λιγο μου ηρθε αναγουλα. τρελη ομως πηγα να ξερασω.:lol::lol::lol: αποτυχια. απο τοτε οποτε βλεπω βαρκα, μακρια:lol::lol:

κι αμα σου βγει ελαττωματικο το επιστρεφεις κιολας :/:
αν δεν εχει ληξει.....η εγγυηση.......ΝΑΙΙΙΙΙΙ:lol::lol::lol::lol:

θυμαμαι τωρα κατι ασχετο. ειμασταν στη θαλασσα κ βρηκαμε μια βαρκα κ μπηκαμε μεσα και αρχισαμε λοιπον. οταν ξαπλωσα εκανε αυτο το λιγο κουνηματακι η βαρκα που μετα απο λιγο μου ηρθε αναγουλα. τρελη ομως πηγα να ξερασω.:lol::lol::lol: αποτυχια. απο τοτε οποτε βλεπω βαρκα, μακρια:lol::lol:
και εχασες και τσαμπα κουνημα????:lol::lol::lol:

ωχ, τα απροοπτα εχουν πολυ γελιο :lol:
εσενα σου ρθε να τα βγαλεις ? εμενα με εχει πιασει γελιο, τρελο γελιο ομως. με αντρα που ειχα σχεση, οχι με προσφατο. νευρικο γελιο να μη σταματα με τιποτα. ωραιες φασεις αυτες.
αχ θελω να πω πολλα αλλα ντρεπομαι γμτ. :redface:

Μετά τα 10 χρόνια τα καλύτερα έρχονται με ...άλλον άντρα...:up::up::up:

ωχ, τα απροοπτα εχουν πολυ γελιο :lol:
εσενα σου ρθε να τα βγαλεις ? εμενα με εχει πιασει γελιο, τρελο γελιο ομως. με αντρα που ειχα σχεση, οχι με προσφατο. νευρικο γελιο να μη σταματα με τιποτα. ωραιες φασεις αυτες.
αχ θελω να πω πολλα αλλα ντρεπομαι γμτ. :redface:
Πες τα όοολαααααα:up::up::up::lol::lol:

επισης με εχει παρει ο υπνος κατα τη διαρκεια της πραξης.:lol::lol: το αστειο ομως δεν ειναι αυτο αλλα οτι ημουν εγω απο πανω:lol::lol:
βεβαια μετα απο ξενυχτι κ πολυ πιωμα:lol::lol:

επισης με εχει παρει ο υπνος κατα τη διαρκεια της πραξης.:lol::lol: το αστειο ομως δεν ειναι αυτο αλλα οτι ημουν εγω απο πανω:lol::lol:
βεβαια μετα απο ξενυχτι κ πολυ πιωμα:lol::lol:

πρωτη φορα τ'ακουω αυτο. μαρη κοιμισω, αμα νυσταζεις μην κανεις σεξ :lol::lol:

νομιζα οτι θα το καταφερα αλλα το μεν πνευμα προθυμο το δε σωμα...:lol::lol::lol: και τσαντιστηκε κ ο αλλος σχεδον με εβρισε.

θυμηθηκα αλλο. καναμε τι καναμε λοιπον κ ξαφνικα αρχισε να συμμετεχει ο σκυλος με τη γλωσσα του.:lol::lol::lol: πεταχτηκαμε μεχρι το ταβανι:lol::lol:

..κι εγώ την έχω πάθει...Άμα ο άλλος λυσάει και ΘΕΛΕΙ ε τι να κάνεις...το παίζεις γενναία ..και ότι ήθελε προκύψει είτε στην αγκαλιά του θάσαι είτε στην αγκαλιά του Μορφέα..κι εκείνος άντρας είναι άλλωστε..:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back