Sex

Οσο για την αυτοικανοποιηση,οι αντες μιας και ειναι οπτικοι τυποι απολαμβανουν τη θεα μιας κοπελας να αυνανιζεται(εξου και το κολλημα τους με τις τσοντες) και καραγουσταρουν.Κι εμενα μ'αρεσει να βλεπω τον καλο μου να μαμακιζεται:happy: και πολλες φορες εχω ευχηθει να μπορουσα να ημουν καπου κοντα να κρυφοκοιτουσα οταν το κανει!:redface: (φτανει να σκεφτεται εμενα:lol::lol::lol:)
Λογω αποστασης κανουμε τηλ σεξ ή αυνανιζομαστε και στελνουμε μηνυματα και μπορω να πω το χαιρεται πολυ και δεν ντρεπομαστε καθολου και για τιποτα αλλωστε συζηταμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Αυτο θα πει απελευθερωση..τωρα αν καποιος εχει αντιθετη αποψη...κολοκυθοπιτα!

Που ησουνα χθες βρε κουνελα που σε χρειαζομουνα? :mad::lol::lol: Και εγω της ιδιας αποψεως ειμαι, και των ιδιων πρακτικων :redface::up::lol: Τι να κανουμε τα ερμα! Κωλοαποσταση!:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Freud μίλησε για στάδια ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης και όχι για σεξουαλική εξέλιξη του παιδιού. Αν δεχτούμε συλλήβδην την ψυχαναλυτική του θεωρία ως έγκυρη (γιατί ο Freud βασίστηκε μόνο στην έρευνα και την εμπειρία και όχι στο πείραμα, όπως κάποιοι μεταγενέστεροι ψυχαναλυτές), ακόμα και τότε θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως συνδέει την έννοια "σεξουαλικότητα" με τη λίμπιντο, δηλαδή οτιδήποτε μπορεί να ικανοποιήσει το παιδί στις ηλικίες που αναφέρονται. Όταν μιλάει για το πρωκτικό στάδιο, για παράδειγμα, σε καμία περίπτωση δεν εννοεί ότι το παιδί διεγείρεται σεξουαλικά (με τη στενή έννοια του όρου) από την περιοχή του πρωκτού. Εννοεί ότι ικανοποιείται η λίμπιντό του, άρα αντλεί ευχαρίστηση, από την ικανότητά του να ελέγχει τους σφιγκτήρες του.
Άτομα που προσκολλώνται στο πρωκτικό στάδιο, υποστηρίζει ο Freud, ως ενήλικες έχουν την τάση να γίνονται συλλέκτες διαφόρων πραγμάτων. Πόση σχέση μπορεί να έχει αυτό με τη σεξουαλικότητα, όπως την εννοούμε εμείς σήμερα; Ελάχιστη.
Φυσικά και η σεξουαλική ταυτότητα του ανθρώπου αρχίζει να αναπτύσσεται από την παιδική του ηλικία. Είναι θέμα γονιδίων και επιρροής από το περιβάλλον. Φυσικά και ο αυνανισμός στην παιδική ηλικία -και αργότερα, κατά την άποψή μου- είναι φυσιολογικός (κάτι που δεν δεχόταν ο Freud, απλώς το περιέγραφε ως δεδομένο γεγονός). Αλλά αυτού του είδους οι ψυχαναλυτικές θεωρίες καλό θα είναι να αντιμετωπίζονται με μια επιφύλαξη και να μη συγχέονται οι έννοιές τους.

Σωστά αυτά που λέει η Δεισδαιμόνα.

Διαβάζοντας διάφορα εδώ, σκέφτομαι πόσο τυχερές είσαστε σ' αυτή τη φάση της ζωής σας. Ξέρετε, υπάρχουν πολλά πανέμορφα κορίτσια και αγόρια και πολύ πολύ αξιόλογα που μένουν μόνα τους και δεν έχουν μόνιμο, ίσως ούτε και περιστασιακό, σύντροφο. Κι ακόμα κι άλλα που έχουν αλλά .... διάφορα προβλήματα.

Γι αυτό λέω: τυχερές μου χαρείτε όσο έχετε τα φίνα αγοράκια σας. Το ίδιο ισχύει και γι αυτά βέβαια.

Αναρωτιέμαι ακόμη τι γίνεται με όσους δεν τους αρέσει κανείς?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω το μονο που θα πω ειναι οτι η αυτοικανοποιηση δεν ειναι ντοπη ουτε πρεπει να εχει κανεις κομπλεξ για το αν το κανει...Πολλες φορες η ιδεα οτι η αυτοικανοποιηση ειναι 'κατι κακο' την περνανε οι γονεις που δεν ξερουν πως να αντιδρασουν στη θεα του παιδιου τους να αυνανιζεται.Στην ηλικια τον 4-5 αρχιζεις και συνηδητοποιεις το φυλο σου και τοτε αρχιζεις και αντλεις αυτοικανοποιηση απο τα γεννητικα οργανα.Πολλα νηπιακια αγγιζουν τα γεννητικα τους οργανα ακομη και μπροστα σε κοσμο.Αυτο που πρεπει οι γονεις και οι εκπαιδευτικοι να κανουν δεν ειναι ουτε να χτυπησουν το χερι τους λεγοντας πως αυτο που κανουν ειναι κακο ουτε να φωναξουν και να δημιουργησουν κομπλεξ για την σεξουλικη ταυτοτητα του παιδιου.Μπορουν απλα να απασχολησουν τα χερια του με καποιο παιχνιδι εκεινη τη στιγμη.Συνηθως αυτη η τοσο εντονη συμπεριφορα αρχιζει και εξαφανιζεται μετα τα 6 χρονια.Ειναι απολυτα φυσιολογικο!

Σύμφωνα με τον Φρόυντ τα στάδια της σεξουλικής εξέλιξης του παιδιού είναι:

1) Στη βρεφική ηλικία το παιδί διανύει το ναρκιστικό στάδιο. Στο στάδιο αυτό ικανοποιείται ερωτικά με το ίδιο του το σώμα. Σ'αυτό το στάδιο διακρίνουμε δύο υποστάδια α) στοματικό β) πρωκτικό.

2) Στη νηπιακή και τη μικρή προσχολική ηλικία (3 ως 5 χρ.) κυριαρχεί το φαλλικό στάδιο. Στη φάση αυτή το άτομο αρχίζει να ανακαλύπτει τα γεννητικά του όργανα και να διακατέχεται από σεξουαλική έλξη για το γονέα του αντίθετου φύλου. Έτσι δημιουργείται το λεγόμενο οιδιπόδειο σύμπλεγμα στα αγόρια και το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας στα κορίτσια.

3) Στο τέλος της προσχολικής ηλικίας γίνεται ταύτιση με το γονέα του ίδιου φύλου και αρχίζει η περίοδος της λανθάνουσας σεξουαλικότητας κατά την οποία κυριαρχούν τα ομόφυλα ενδιαφέροντα. Η περίοδος αυτή θα διακοπεί με την εμφάνιση της εφηβείας και την εγκαθίδρυση των ετερόφυλων σχέσεων. Σύμφωνα με τον Φρόυντ όλες οι εκδηλώσεις της παιδικής σεξουαλικότητας που εμφανίζονται στα διάφορα στάδια αποτελούν αληθινή μορφή ερωτισμού που προέρχεται από την ικανοποίηση της βιολογικής ορμής.:happy:

Oοοοοο κουνελακι περνεις 10 με τονο!!!!
Βλεπω θυμασαι πολυ καλα!!!!:)
Ψυχολογια 2ο εξαμηνο!!! Μου αρεσε τρελα!!!
και απο'τι βλεπω πρεπει να την περασες με τελειο βαθμο!!!!:D

Σωστά αυτά που λέει η Δεισδαιμόνα.

Διαβάζοντας διάφορα εδώ, σκέφτομαι πόσο τυχερές είσαστε σ' αυτή τη φάση της ζωής σας. Ξέρετε, υπάρχουν πολλά πανέμορφα κορίτσια και αγόρια και πολύ πολύ αξιόλογα που μένουν μόνα τους και δεν έχουν μόνιμο, ίσως ούτε και περιστασιακό, σύντροφο. Κι ακόμα κι άλλα που έχουν αλλά .... διάφορα προβλήματα.

Γι αυτό λέω: τυχερές μου χαρείτε όσο έχετε τα φίνα αγοράκια σας. Το ίδιο ισχύει και γι αυτά βέβαια.

Αναρωτιέμαι ακόμη τι γίνεται με όσους δεν τους αρέσει κανείς?!

Μμμμμ τι θελει να πει ο ποιητης??? :hmm:Θελεις να πεις οταν π.χ. εμενα δεν μου αρεσει κανενας και δεν μπορω να βρω αγορι ή οταν δεν αρεσει κανενας εμενα και ενω εγω θελω δεν μπορω να βρω αγορι?

Oοοοοο κουνελακι περνεις 10 με τονο!!!!
Βλεπω θυμασαι πολυ καλα!!!!:)
Ψυχολογια 2ο εξαμηνο!!! Μου αρεσε τρελα!!!
και απο'τι βλεπω πρεπει να την περασες με τελειο βαθμο!!!!:D
E οχι το λαθακι μου το εκανα!Αντι να πω ψυχο σεξουαλικης ειπα σεξουαλικης!:redface: anyway τυο περασα με 7,5 αλλα καλα ειναι!Ειναι πολυ δυσκολο μαθημα:/:

"απολαύστε μια ανεπανάληπτη ερωτική εμπειρία, που θα θέλετε να επαναλαμβάνετε συνεχώς."
ειμαι πολυυυ περιεργη να το δοκιμασω αυτο, το αγορι μου ειναι ντουρασελ κι εγω δεν μπορω μετα τις 2 φορες:rolleyes:!!! ποσο καλυτερα μπορει να γινει το σεξ!!!:up::up:

"απολαύστε μια ανεπανάληπτη ερωτική εμπειρία, που θα θέλετε να επαναλαμβάνετε συνεχώς."
ειμαι πολυυυ περιεργη να το δοκιμασω αυτο, το αγορι μου ειναι ντουρασελ κι εγω δεν μπορω μετα τις 2 φορες:rolleyes:!!! ποσο καλυτερα μπορει να γινει το σεξ!!!:up::up:
Υποτιθεται οτι σε βοηθα να εχεις πιο γρηγορα οργασμο. Θα το δοκιμασω και θα κανω κριτικη μετα..:D

Δε διαβασα οοοοοοοοοοοοοοοολες τις σελιδες...που να προλαβω;!
Αλλα μια απορια, εχει τυχει ενω ωρα δρασης να δειτε ξαφνικα το γατακι ή ο,τι ζωακι εχετε να σας παρακολουθει;
Το ειχα παθει με τον γατο που ειχα παλια, σαν ανωμαλος μπανιστηριτζης απο το παραθυρο ειχε γουρλωσει τα ματια και κοιτουσε, λες και με ειδε η μανα μου ενιωσα. :blink: :redface:

Aπο πιο παραθυρο :down: Ο Μικοτο μπορει να με γραφει στα παλια του τα πατουσια ολη μερα, αλλα μολις με δει να γδυνομαι γουρλωνει τα ματια και κοιταει καλα καλα :lol: Επισης, οποτε ειναι το αγορι μου εδω, αναγκαζομαστε να τον κλεινουμε εκτος υπνοδωματιου οταν κανουμε αγαπουλες, γιατι εχει την απαιτηση να ανεβαινει στο κρεβατι και να παρεμβαινει!:lol: Μαλλον παρεξηγησε την εννοια του σεξ ως ομαδικο σπορ! :P Ασε που κολαω, εγω δεν νιωθω λες και με κρινει, αλλα λες και με κοιταει το παιδι μου το αθωο και εγω το διαβαλω:blink::/: :lol::lol:

:lol::lol::lol: Σου λεει εμενα γιατι δε με παιζουν;!:lol::lol::lol:
κι εγω σε αλλο δωματιο τον εβαζα αλλα εμενα σε μονοκατοικια τοτε, παντα την εκανε και βρισκοταν στο παραθυρο, διοτι μετα απο εκεινη την φορα το ειχε μα8ει το κολπο, και θα μου πεις ε κλεισε τα παντα μη βγει. Αμ δε! Σηκωνε τη γειτονια στο ποδι. Αλλα δεν ζηλευε τον φιλο μου, μετα τριβοταν επανω του σα να μην τρεχει τιποτα.

Ουτε ο δικος μου ζηλευει το αγορι μου (ευτυχως δηλαδη) Μαλλον η περιεργεια τα πιανει μωρε. Σου λεει, αυτοι οι δυο, τι χτυπιουνται? Καποιο παιχνιδι παιζουνε.:hmm: Και αυτη η μανα μου τι φωναζει? :hmm::lol::lol: Ο δικος μου ειναι ησυχος, ευτυχως. Εννοω δεν νιαουριζει και πολυ, κυριως μουρμουριζει. Και για να κλαψει, μονο οταν τον κλεινω καπου τιμωρια. Αλλα οταν ειμαι με το αγορι μου, απλα απομονωνουμε το υπνοδωματιο, εχει ολο το υπολοιπο σπιτι ελευθερο και δεν γκρινιαζει!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back