Shah

Σε οσα γατια εχει λασπωσει στον πατο της λεκανης, ειχαν προβλημα υγειας, αληθεια. Το γατι μιας κοπελας που της λασπωνε η αμμος, ειχε >680 γλυκοζη στα ουρα οταν εγιναν οι εξετασεις και τελικα ειχε διαβητη.

Εχει βάση αυτό? :blink::hmm:Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι πολύ σοβαρό.:(
Ξέρει κανείς υπεύθυνα να πεί?:hmm:Η Μυρτώ στις εξετάσεις που έκανε Νοέμβριο είχε 88mg/100ml Αυτό το >680 σε ποιές μονάδες αναφέρεται?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

catsan...με τα χίλια..

καλημέρα σε όλους...
εγώ μετά από 15 χρόνια έρευνας αγοράς με γάτες, έχω καταλήξει με διαφορά στην catsan με διαφορά...είναι η μόναδική που και 5 μέρες να είνει ακαθάριστη, μου φαίνεται οτι δε μυρίζει καθόλου...

κατά καιρούς πέρναμε και μια άλλη πολύ καλή, ακριβούτσικη κι αυτή, που είναι σε ένα μοβ χάρτινο κουτί - μου διαφέυγει το όνομά της τώρα..αλλά πέον την έχει μόνο στο πράκτικερ και μου πέφτει κάπως μακριά...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω catsan εχω,απλα ελεγα να δοκιμασω κι αυτη μπας κ γλιτωσω κανενα ευρουλακι να παρω καλυτερη τροφη.Αυτη στο πρακτικερ ποια ειναι?Την εχουν δοκιμασει κ αλλοι?Μυριζει πιο αργα απο τις αλλες?

άμμος συνέχεια...

Κι εγω catsan εχω,απλα ελεγα να δοκιμασω κι αυτη μπας κ γλιτωσω κανενα ευρουλακι να παρω καλυτερη τροφη.Αυτη στο πρακτικερ ποια ειναι?Την εχουν δοκιμασει κ αλλοι?Μυριζει πιο αργα απο τις αλλες?

η άμμος που έλεγα είναι η "scoop away" και νομίζω οτι είναι εξαιρετική. ¨Εχει πολύ λεπτό κόκο, και σβολιάζει αμέσως με τα τσίσα. Επιπλεόν, δεν μυρίζει καθόλου μα καθόλου. Η τιμή της όμως είναι πάλι ΄γυρω στα 9-10 ευρώ..
την έχουν δοκιμάσει άλλοι?
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την κατσαν είναι οτι ο γάτος μπαίνει και παίζει μέσα και την σκορπάει όλη τριγύρω..επειδή είναι αρκετά μεγ΄λαος ο κόσκος της του αρέσει πολύ να την ανακατεύει..

Τα ίδια και ο δικός μου... Κανείς δεν είναι τέλειος!

Ο Βερόν μου κάνει το εξής: χωρίζει την άμμο στη μέση και από τη μια μερά κάνει τα κακάκια και από την άλλη τα τσισάκια:blink:

Θα την δοκιμασω κ αυτην για να δω αν εχει διαφορα απο την catsan στο θεμα της μυρωδιας.Αν παντως θεωρειτε πως οποιαδηποτε απο τις δυο ειναι πολυ καλυτερη απο την Shah τοτε να μην κανω τον κοπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Elunita που πρότεινε την άμμο. Βέβαια μένω κέντρο και αγγάρεψα τον πατέρα μου να μου φέρει 2 σακιά για αρχή. Πριν έπαιρνα την friskies και γέμιζε όλο το σπίτι άμμο αλλά τα οικονομικά μου δεν με έπαιρναν για πιό ακριβή. Νομίζω είμαι πολύ ευχαριστημένη.:up:

Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ την άμμο από τα Carefour (Ορυκτή άμμος υγιεινής) στην πορτοκαλί συσκευασία. Είναι 5 Kg και η τιμή της είναι ιδιαίτερα οικονομική (γύρω στα 3 ευρώ και κάτι αν θυμάμαι καλά). Εχει χοντρούς κόκκους και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις οσμές. Αλλάζω άμμο περίπου κάθε εβδομάδα με εξαίρεση την καθαριότητα ενδιάμεσα κανα 2 φορές των περιττών υπολειμμάτων. Δοκίμασα διάφορες και αυτή νομίζω ότι πληροί τις προδιαγραφές της..

Απογοητευτηκα απο την Shah.Μυριζει γρηγορα κ κολλαει στον πατο κ τριβω,χιλιες φορες κατσαν!!!Θα δοκιμασω κ αυτην απο τα πρακτικερ παντως να δω,αν κ δεν νομιζω τελικα να αλλαξω την κατσαν.

Ξαναπηρα Shah κι αυτη τη φορα δεν λασπωσε,δεν ξερω γιατι:hmm::rolleyes:.Τελικα μαλλον σ'αυτη θα μεινω γιατι ουτε μυριζει ουτε ακριβη ειναι οποτε με δυο γατια ειναι η καλυτερη λυση.:happy:

ανοίγει aldi στη γρηγ. λαμπράκη στη λυκόβρυση 1-10-09

θα πάρω να δοκιμάσω

Και εγώ Nonika εκεί κατέληξα.Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά για την τιμή της(4ευρώ) είναι και παραείναι καλή.;)
Οποτε έχω και ever clean, τίς αναμυγνύω και είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα.:)
Nonika έχεις δοκιμάσει την κρυσταλλική που έφερε το Aldi ?:hmm:

Σε μας δεν την εφεραν ρε γμτ,την ειδα στο φυλλαδιο κ την περιμενα αλλα δεν.:/:Την πηρες,την δοκιμασες;;;
Τωρα επειδη εχω παλι προβλημα με τον Ραμση πηρα βιοκατς(η οποια ειναι οντως καλυτερη αλλα ακριβοτερη),μηπως δεν του αρεσει η shah.Αν δεν ειχα το συγκεκριμενο θεμα ομως μ'αυτην θα συνεχιζα,οικονομικη και πρακτικη.

με το που άνοιξαν τα aldi πήγα μόνο και μόνο για να πάρω αυτήν την άμμο.
νταξ μέχρι σήμερα είμαι αρκετά ευχαριστημένη καθώς κάνει τα τσιτσσα σκληρά και τα βγάζεις. λεπτομέριες θα σας πω μόλις την τελειώσω για να είμαι σιγουρη για τα αποτελέσματα.

κάνει σκληρά τα τσίτσα και βγαίνουν! η πωτη καλή και φτηνή άμμος που χρησιμοποιώ :up:

Δοκίμασα την Power Cat κρυσταλλική του Aldi, που λετε πιο πάνω.
Η αλλεργία μου ήταν απίστευτη και λέω ότι είναι από αυτήν, γιατί δεν έκανα άλλη αλλαγή, στον τρόπο ζώνης μου.
Έχει απίστευτη σκόνη. Είμαι με αντιισταμινικά σχεδόν μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω συνέρθει. Την πέταξα όλη. :down:
Η άλλη που έχει, δε μού δημιουργεί πρόβλημα. Την ιδια αλλεργία, μου είχε δημιουργήσει κάποτε και η everclean.
Έχω κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν είμαι αλλεργική στα ζώα, αλλά στην άμμο. Συγκεκριμένα στη σκόνη
που δημιουργείται, καθώς την καθαρίζω. :blink:

Πηραμε κι εμεις δυο σακουλια και θα τη δοκιμασουμε μολις μας τελειωσει η Easy Clean που ειναι τυπου Everclean.

Πηραμε κι εμεις δυο σακουλια και θα τη δοκιμασουμε μολις μας τελειωσει η Easy Clean που ειναι τυπου Everclean.

Δώρα σίγουρα σε σύγκριση με την Ever Clean υστερεί:hmm:Με την Easy clean δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά.:hmm:Αλλά το σωστό είναι πάντα να συγκρίνουμε ποιότητα/τιμή.:hmm:Το μεγάλο "αβαντάζ" της shah είναι η πολύ προσιτή τιμή.;)Κάτι που σου επιτρέπει να βάλεις "απλόχερα" μεγάλη ποσότητα άμμου ώστε να σχηματίζονται σωστά τα μπαλάκια και να μην λασπώνει στον πάτο.;)
Εγώ θεωρώ ότι το μεγάλο μείον της shah είναι ότι δεν εξουδετερώνει τόσο καλά τις μυρωδιές όσο η Ever Clean.:hmm:
Να δούμε και τις δικές σου εντυπώσεις και των γατιών φυσικά.... ;)

Η EasyClean ειναι ακριβως σαν την Everclean για μενα...πολυ ψιλος κοκκος,καλοι σβωλοι,αψογη απορροφηση της μυρωδιας.Και αν βαλεις αρκετη,κραταει παρα πολυ καιρο με καθημερινο καθαρισμα,κι εχω και αστειρωτο αρσενικο.Αν ομως ειναι και η Shah το ιδιο καλη,ισως την αλλαξουμε και μεινουμε σε αυτη λογω τιμης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back