ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα,
Στο site της Amurin, συνεργάτιδος της Merja - εκτροφέως του γάτου μου- είδα σιβηράκια 3 μηνών (γέννα 15/10/09), που προήλθαν απο το ζευγάρωμα της Claudia και του Miska.
Πρόκειται για τα εξής σιβηράκια:
Leevi (αγόρι)
Loois (κορίτσι)
Leea (κορίτσι)
Lyydia (κορίτσι)
Όλα είναι Mackerel tabby n.24 νομίζω οτι διατίθεντε τα δύο, δεν είμαι σίγουρος, αν θελήσετε μπορώ να μάθω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχουν δύο διαθέσιμα αρσενικά γατάκια Σιβηρίας Classic Tabby απο τους
Τα μικρά igorta
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΕΛΕΙΑ!!!
Νεογέννητα 2 ημερών.
Η μητέρα, που τα φροντίζει:
Και τα δύο απο τα πέντε μωρά:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο ένα επίσημο βελγικό site, που σχολείται με την εκτροφή Σιβηρικών, έχω μεταφράσει και σας αναφέρω αυτά που αναφέρει για τον χαρακτήρα των Σιβηρικών γατιών.
"Η γάτα Σιβηρίας είναι γενικά λίγο πιο στοργική και ήρεμη από τη γάτα του Νορβηγικού δάσους και λίγο πιο δραστήρια και ευκίνητη από τα Maine Coon. Αρέσκονται πολύ στο να τις προσέχουν και να τις θαυμάζουν. Οι περισσότερες γάτες Σιβηρίας είναι έξυπνες γάτες. Ωστόσο δεν εκτιμούν τους ξένους, που είναι πολύ εξοικειωμένοι μαζί τους. Διατηρούν την αξιοπρέπειά τους, ανά πάσα στιγμή, αλλά περνούν την ώρα τους, μαζί με τις άλλες γάτες, τα σκυλιά και κάθε μέλος της οικογένειας τους. Έτσι, τα παιδιά δεν είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Είναι γλυκές και στοργικές γάτες.
Είναι εξαιρετικοί ορειβάτες, γι' αυτό χρειάζονται ένα σταθερό γατόδενδρο! Θέλουν να αναρριχούνται και είναι πάρα πολύ καλές σ' αυτό. Στις γάτες Σιβηρίας αρέσει να λαμβάνουν ενεργό μέρος στην οικογενειακή ζωή του σπιτιού, οπότε θα ήταν καλύτερο γιʼ αυτές να μην την έχετε σαν κατοικίδιο ζώο μόνο αν πρόκειται να μην περνάει την μέρα της με τους ανθρώπους, που σημαίνει ότι θέλουν την ανθρώπινη συντροφιά. Αισθάνονται αρκετά καλά όταν ένα μέλος της οικογένειας περνάει την περισσότερη ώρα της μέρας μαζί της ή αν υπάρχουν και άλλα κατοικίδια ζώα για να της κρατάνε συντροφιά. Μπορείτε επίσης να διδάξετε την γάτα Σιβηρίας πάρα πολλά κόλπα, ακόμη και οριακά. Και υπάρχουν κάποιες γάτες Σιβηρίας, που κάνουν παρουσιάσεις στα κρατικά τσίρκο της Μόσχας."
Luna
Περιβόητο μέλος
Ο Χαρακτήρας του γάτου Σιβηρίας
Απο ένα επίσημο βελγικό site, που σχολείται με την εκτροφή Σιβηρικών, έχω μεταφράσει και σας αναφέρω αυτά που αναφέρει για τον χαρακτήρα των Σιβηρικών γατιών.
"Η γάτα Σιβηρίας είναι γενικά λίγο πιο στοργική και ήρεμη από τη γάτα του Νορβηγικού δάσους και λίγο πιο δραστήρια και ευκίνητη από τα Maine Coon. Αρέσκονται πολύ στο να τις προσέχουν και να τις θαυμάζουν. Οι περισσότερες γάτες Σιβηρίας είναι έξυπνες γάτες. Ωστόσο δεν εκτιμούν τους ξένους, που είναι πολύ εξοικειωμένοι μαζί τους. Διατηρούν την αξιοπρέπειά τους, ανά πάσα στιγμή, αλλά περνούν την ώρα τους, μαζί με τις άλλες γάτες, τα σκυλιά και κάθε μέλος της οικογένειας τους. Έτσι, τα παιδιά δεν είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Είναι γλυκές και στοργικές γάτες.
Είναι εξαιρετικοί ορειβάτες, γι' αυτό χρειάζονται ένα σταθερό γατόδενδρο! Θέλουν να αναρριχούνται και είναι πάρα πολύ καλές σ' αυτό. Στις γάτες Σιβηρίας αρέσει να λαμβάνουν ενεργό μέρος στην οικογενειακή ζωή του σπιτιού, οπότε θα ήταν καλύτερο γιʼ αυτές να μην την έχετε σαν κατοικίδιο ζώο μόνο αν πρόκειται να μην περνάει την μέρα της με τους ανθρώπους, που σημαίνει ότι θέλουν την ανθρώπινη συντροφιά. Αισθάνονται αρκετά καλά όταν ένα μέλος της οικογένειας περνάει την περισσότερη ώρα της μέρας μαζί της ή αν υπάρχουν και άλλα κατοικίδια ζώα για να της κρατάνε συντροφιά. Μπορείτε επίσης να διδάξετε την γάτα Σιβηρίας πάρα πολλά κόλπα, ακόμη και οριακά. Και υπάρχουν κάποιες γάτες Σιβηρίας, που κάνουν παρουσιάσεις στα κρατικά τσίρκο της Μόσχας."
![]()
ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΝΤΩΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Και μορφολογικά και σε θέμα χαρακτήρος!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παρουσιάζω λοιπόν τον γάτο μου. είναι Σιβηρίας, σε μια φωτογράφηση σε ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι, σήμερα το πρωί.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ηλία το πρώτο μοιάζει με την Καντυ
μονο που έχει μύτη Το δεύτερο γατακι ειναι σιβηρικό; Σα Βιρμανίας μοιάζει
Πενομορφος ο Ορφυ κ όσο μεγαλώνει ομορφαίνει περισσότεροΈνας γάτος όχι μόνο λουκουμάς, όχι μόνο αγαπησιάρικος, όχι μόνο καλός, όχι μόνο μελλάτος, αλλά όλα αυτά μαζί.
Σας παρουσιάζω λοιπόν τον γάτο μου. είναι Σιβηρίας, σε μια φωτογράφηση σε ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι, σήμερα το πρωί.
![]()

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηλία το πρώτο μοιάζει με την Καντυμονο που έχει μύτη
Το δεύτερο γατακι ειναι σιβηρικό; Σα Βιρμανίας μοιάζει
Πενομορφος ο Ορφυ κ όσο μεγαλώνει ομορφαίνει περισσότερο![]()
Και όμως πήρα την φωτογραφία απο ένα Βελγικό site για Σιβηρίας, αν είναι Βιρμανίας δεν ευθύνομαι εγώ, πάντως το παρουσίαζε σαν blue point siberian cat.
Σχετικά με την Κάντυ, μήπως κρατάει η σκούφια της απο Σιβηρία μεριά.

Κάνε δεήσεις για ακόμα περισσότερο κρύο, κρύο πολύ κρύο και θα φουντώσει σαν να βγήκε απο το πλυντήριο

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως λεγεται αυτος ο χρωματισμος?
Ειναι πανεμορφο αυτο το γατονι

Μπορουμε να εχουμε το λινκ του εκτροφειου?
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα black silver ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι BLACK SILVER.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα black silver,στην αρχη τετοιο νορβηγακι ήθελα,ή μπλε.
Δώρα μου και εγώ για εκεί πήγαινα, γιατί ήθελα λευκή τίγρη, αλλά μου βγήκε ο Gideon απο την γωνία, ας είναι καλά η ......... (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε)
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηλια μας αναψες φωτιες!
Τα black silver ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΛΑΘΟΣ... ΘΕΪΚΑ
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδη δεν ξερω....Αυτος ο χρωματισμος ειναι πιο σπανιος απο τους αλλους ή λεω βλακειες?
Ναι είνσι πιο σπάνιος, αλλά όταν γεννιέται ένα γατάκι δεν ξέρεις αν θα εξελιχθεί ομαλά, δηλαδή να φανταστείς ο Ορφέας έχει και ασημί αν το παρατηρήσεις καλά, γιατί o Gordi είναι ο προπάππους του, αλλά συνήθως είναι πιο σπάνιος χρωματισμός.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στα Σιβηρίας, με το κρύο δεν υπάρχει ποικιλότητα στον χρωματισμόΣτα νορβηγακια παντως δεν ειναι ιδιαιτερα σπανιος,απλα δεν τον προτιμουν γιατι κανει μαλακο τριχωμα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool