staman2
Περιβόητο μέλος
Πω πω πω βάλε Βασιλική και τις άλλες με τον Τιμάκο και τη Σίλκα καθώς και το βιντεάκι που τράβηξες που είναι μαζί....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μην εχουμε και παραπονο αλλα μετα χαλαρωσε το μωρο μου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Και το βιντεάκι καταπληκτικό νομίζω πως ο πονηρός Τίμυ την προκαλεί με την ουρά του την πλανεύτρα
Οι φωτογραφίες όμως είναι το κάτι άλλο έτσι όπως έρχονται σιγά σιγά πιο κοντά σαν φωτορομάντζο είναι 
staman2
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα τρυφερούλια μου τι όμορφα που είναι

staman2
Περιβόητο μέλος
Nαι βρε Ελενάκι δεν ειναι περίεργο? Οταν τα κοιτάζω είναι σχεδόν ιδια στο χρώμα και στο πλακουτσό μουτράκι. Μόνον που η Σίλκα ροχαλίζει πολύ ενω το Περσάκι μου οχι...Τα τρυφερούλια μου τι όμορφα που είναικ μοιάζουν κιόλας![]()
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Kοιτάτε το γλωσσάκι μου!!! Σίλκα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ισως η Σίλκα είναι πολύ κουρασμένη ή πίνει στα κρυφά γι αυτό ροχαλίζειNαι βρε Ελενάκι δεν ειναι περίεργο? Οταν τα κοιτάζω είναι σχεδόν ιδια στο χρώμα και στο πλακουτσό μουτράκι. Μόνον που η Σίλκα ροχαλίζει πολύ ενω το Περσάκι μου οχι...![]()

Είναι τέλειο το γλωσσάκι σου Σίλκα τέλειο κ σου το λεω εγώ που ξέρω από γλώσσακια![]()
Kοιτάτε το γλωσσάκι μου!!! Σίλκα![]()
Κάντυ η γλωσσού

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, της λεω, η αληθεια ειναι οτι ξυπνησε....

elvenstar
Επιφανές μέλος

Τόσες δουλείες που έχει το καημένο όλη μέρα να κυνηγήσει την ουρά του Τίμυ να πλύνει το φατσώνι του Πέρση κ τόσα άλλα μετά πέφτει ξερή κ ροχαλίζει

Αλήθεια όμως γιατί ροχαλίζει; επειδή έχει κ αυτή πλακουτσωτο μουτράκι;
staman2
Περιβόητο μέλος
Προς το παρόν όμως απολαμβάνει την ελευθερία της γιατι η Λούση αυτη τη στιγμή έχει πάει προς νερου και χοντρου της

Και... Βασιλική δεν είναι κλουβι αυτο που κοιμάται το βράδυ, είναι παρκο όπως των μωρών

και να δεις που οταν θέλει να ησυχάσει πρόσεξα πως μπαίνει σήμερα απο μονη της εκει... τι θα κάνω όταν θα μεγαλώσει και θα το καταργήσω γμτ? πρέπει να σκεφτώ κάτι..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μπορεί κ να τα κοπανάει γαιτί είναι πολύ φάτσα (καλά πόσο μεγάλωσε; και συνέχεια ομορφαίνει)Ελενάκι λες να τα κοπανάει κρυφά η κυρά σουρλουλού?
Προς το παρόν όμως απολαμβάνει την ελευθερία της γιατι η Λούση αυτη τη στιγμή έχει πάει προς νερου και χοντρου της
Και... Βασιλική δεν είναι κλουβι αυτο που κοιμάται το βράδυ, είναι παρκο όπως των μωρώνκαι να δεις που οταν θέλει να ησυχάσει πρόσεξα πως μπαίνει σήμερα απο μονη της εκει... τι θα κάνω όταν θα μεγαλώσει και θα το καταργήσω γμτ? πρέπει να σκεφτώ κάτι..
![]()
μήπως να της έπαιρνες μια σκηνούλα σαν κ αυτή που πήρα εγώ για τα γατάκια κ να μπαίνει εκεί;
staman2
Περιβόητο μέλος
To σκεφτηκα αλλα θα την καταστρέψει με τα πινεζένια δοντάκια της. Δεν μπορεις να φανταστεις το πόσο μυτερά και αιχμηρά είναι! Αφου μπαίνει σε μια σκηνούλα των γατιών που μου έφερε δώρο η Γιουλη δηλ. έναν κύβο φτιαγμένο απο το ύφασμα το πλαστικό ξέρεις που έχουν οι σκηνούλες και την έχει γεμίσει απο τα δαγκώματα με τρυπούλες. και αναγκάζομαι να την σηκώνω ψηλά. Δαγκωνει συνεχώς γιατι την τρώνε τα δοντάκια της που βγαίνουν τώρα.Μπορεί κ να τα κοπανάει γαιτί είναι πολύ φάτσα (καλά πόσο μεγάλωσε; και συνέχεια ομορφαίνει)
μήπως να της έπαιρνες μια σκηνούλα σαν κ αυτή που πήρα εγώ για τα γατάκια κ να μπαίνει εκεί;

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα γινει μεγαλη οποτε μπορουμε να της παρουμε ενα τετοιο παιχνιδακι για γατες και θα εχει το δικος της "σπιτακι" οταν θα θελει την ησυχια της...Οντως παρκο ειναι αυτο που την εχουμε... Αλλα μεσα στη βιασυνη μου το εγραψα κλουβι..

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι αυτο που λες ακριβώς είναι. Μου το είπε κι ο γιατρος οτι αυτα τα σκυλάκια με το τοσο πλακουτσωτο μουσουδι, έχουν κάποια ιδιαιτερότητα όπως τα περσικά γατιά με την αναπνοή τους και επίσης ροχαλίζουν πολύ και επίσης είναι πολύ ευαίσθητα στη ζέστη και στην κούραση μου είπε στις βόλτες. Δεν πρέπει να τη ζορίζουμε στο περπάτημα και δεν είναι για πολλή άσκηση. Μόνον για λίγο και μετά είναι οκ.
Τόσες δουλείες που έχει το καημένο όλη μέρα να κυνηγήσει την ουρά του Τίμυ να πλύνει το φατσώνι του Πέρση κ τόσα άλλα μετά πέφτει ξερή κ ροχαλίζει![]()
Αλήθεια όμως γιατί ροχαλίζει; επειδή έχει κ αυτή πλακουτσωτο μουτράκι;

Γμτ δεν μου ανεβαίνει στο φωτομπάκετ το βίντεο που τράβηξε ο Ηλιας με τη Σίλκα να τον γλύφει μήπως επειδή ειναι Mp4?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool