Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

478152289_527724.gif
Πω πω πω βάλε Βασιλική και τις άλλες με τον Τιμάκο και τη Σίλκα καθώς και το βιντεάκι που τράβηξες που είναι μαζί....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αυτο το βιντεακι οπως θα καταλαβαιτε η Σιλκα προσπαθει να πιασει την ουρα του Τιμυ... :P Και μετα το ποδι του... Αλλα ο Τιμακος μας ως καλως χαρακτηρας δεν της εκανε τιποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαια τη σφαλιαριτσα μας την φαγαμε...:P Για να μην εχουμε και παραπονο αλλα μετα χαλαρωσε το μωρο μου....:D
089-1.jpg

092.jpg

091.jpg

099-1.jpg

095.jpg

092.jpg

098-1.jpg

100.jpg

102-1.jpg

103.jpg

104.jpg

105.jpg

106.jpg

108.jpg

109.jpg

Βασιλικηηηηηηη τι τέλειες φωτογραφίες είναι αυτές, και η Σίλκα δεν το πιστεύω πόσο κούκλα έγινε (λες κ δεν ήταν αρκετά από πριν) τέλειες φωτογραφίες κ ο σκληρός Τίμυ; σα να τον έριξε τελικά η μικρή :lol:
Και το βιντεάκι καταπληκτικό νομίζω πως ο πονηρός Τίμυ την προκαλεί με την ουρά του την πλανεύτρα :lol: Οι φωτογραφίες όμως είναι το κάτι άλλο έτσι όπως έρχονται σιγά σιγά πιο κοντά σαν φωτορομάντζο είναι :up:

Το πρωί τα δυο φιλαράκια Πέρσης και Σίλκα δίπλα δίπλα εκαναν νάνι....:D

Το πρωί τα δυο φιλαράκια Πέρσης και Σίλκα δίπλα δίπλα εκαναν νάνι....:D
Τα τρυφερούλια μου τι όμορφα που είναι
heart.gif
κ μοιάζουν κιόλας:lol::lol:

Τα τρυφερούλια μου τι όμορφα που είναι
heart.gif
κ μοιάζουν κιόλας:lol::lol:
Nαι βρε Ελενάκι δεν ειναι περίεργο? Οταν τα κοιτάζω είναι σχεδόν ιδια στο χρώμα και στο πλακουτσό μουτράκι. Μόνον που η Σίλκα ροχαλίζει πολύ ενω το Περσάκι μου οχι...:lol:

065.jpg

Kοιτάτε το γλωσσάκι μου!!! Σίλκα:P

Nαι βρε Ελενάκι δεν ειναι περίεργο? Οταν τα κοιτάζω είναι σχεδόν ιδια στο χρώμα και στο πλακουτσό μουτράκι. Μόνον που η Σίλκα ροχαλίζει πολύ ενω το Περσάκι μου οχι...:lol:
Ισως η Σίλκα είναι πολύ κουρασμένη ή πίνει στα κρυφά γι αυτό ροχαλίζει:lol:
065.jpg

Kοιτάτε το γλωσσάκι μου!!! Σίλκα:P
Είναι τέλειο το γλωσσάκι σου Σίλκα τέλειο κ σου το λεω εγώ που ξέρω από γλώσσακια
Κάντυ η γλωσσού:bleh:

Η αληθεια ειναι οτι ροχαλιζει...Αφου χθες το βραδυ ειχα το φως αναμενο στην κουζινα και η Σιλκα κοιμοταν στο κλουβι της ... Ερχεται η μαμα και μου λεει :" Κλεισε το φως θα ξυπνησει εχει συνδιασει το κλουβι με κλειστο το φως..." Και μετα απο λιγο ακουμε ΓΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΧΧΧΧΧΧΧ (ροχαλητο)
Ναι, της λεω, η αληθεια ειναι οτι ξυπνησε.... :P:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Τόσες δουλείες που έχει το καημένο όλη μέρα να κυνηγήσει την ουρά του Τίμυ να πλύνει το φατσώνι του Πέρση κ τόσα άλλα μετά πέφτει ξερή κ ροχαλίζει:lol::lol:
Αλήθεια όμως γιατί ροχαλίζει; επειδή έχει κ αυτή πλακουτσωτο μουτράκι;

Ελενάκι λες να τα κοπανάει κρυφά η κυρά σουρλουλού?
Προς το παρόν όμως απολαμβάνει την ελευθερία της γιατι η Λούση αυτη τη στιγμή έχει πάει προς νερου και χοντρου της:lol::lol:
Και... Βασιλική δεν είναι κλουβι αυτο που κοιμάται το βράδυ, είναι παρκο όπως των μωρών:lol::lol::lol:και να δεις που οταν θέλει να ησυχάσει πρόσεξα πως μπαίνει σήμερα απο μονη της εκει... τι θα κάνω όταν θα μεγαλώσει και θα το καταργήσω γμτ? πρέπει να σκεφτώ κάτι..:hmm:

Ελενάκι λες να τα κοπανάει κρυφά η κυρά σουρλουλού?
Προς το παρόν όμως απολαμβάνει την ελευθερία της γιατι η Λούση αυτη τη στιγμή έχει πάει προς νερου και χοντρου της:lol::lol:
Και... Βασιλική δεν είναι κλουβι αυτο που κοιμάται το βράδυ, είναι παρκο όπως των μωρών:lol::lol::lol:και να δεις που οταν θέλει να ησυχάσει πρόσεξα πως μπαίνει σήμερα απο μονη της εκει... τι θα κάνω όταν θα μεγαλώσει και θα το καταργήσω γμτ? πρέπει να σκεφτώ κάτι..:hmm:
Μπορεί κ να τα κοπανάει γαιτί είναι πολύ φάτσα (καλά πόσο μεγάλωσε; και συνέχεια ομορφαίνει)
μήπως να της έπαιρνες μια σκηνούλα σαν κ αυτή που πήρα εγώ για τα γατάκια κ να μπαίνει εκεί;

Μπορεί κ να τα κοπανάει γαιτί είναι πολύ φάτσα (καλά πόσο μεγάλωσε; και συνέχεια ομορφαίνει)
μήπως να της έπαιρνες μια σκηνούλα σαν κ αυτή που πήρα εγώ για τα γατάκια κ να μπαίνει εκεί;
To σκεφτηκα αλλα θα την καταστρέψει με τα πινεζένια δοντάκια της. Δεν μπορεις να φανταστεις το πόσο μυτερά και αιχμηρά είναι! Αφου μπαίνει σε μια σκηνούλα των γατιών που μου έφερε δώρο η Γιουλη δηλ. έναν κύβο φτιαγμένο απο το ύφασμα το πλαστικό ξέρεις που έχουν οι σκηνούλες και την έχει γεμίσει απο τα δαγκώματα με τρυπούλες. και αναγκάζομαι να την σηκώνω ψηλά. Δαγκωνει συνεχώς γιατι την τρώνε τα δοντάκια της που βγαίνουν τώρα.:)

Νομιζω πως αυτο που λεει η Ελενα ειναι πολυ ιδεα...:up: Δεν θα γινει μεγαλη οποτε μπορουμε να της παρουμε ενα τετοιο παιχνιδακι για γατες και θα εχει το δικος της "σπιτακι" οταν θα θελει την ησυχια της...
Οντως παρκο ειναι αυτο που την εχουμε... Αλλα μεσα στη βιασυνη μου το εγραψα κλουβι..:P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Τόσες δουλείες που έχει το καημένο όλη μέρα να κυνηγήσει την ουρά του Τίμυ να πλύνει το φατσώνι του Πέρση κ τόσα άλλα μετά πέφτει ξερή κ ροχαλίζει:lol::lol:
Αλήθεια όμως γιατί ροχαλίζει; επειδή έχει κ αυτή πλακουτσωτο μουτράκι;
Ναι αυτο που λες ακριβώς είναι. Μου το είπε κι ο γιατρος οτι αυτα τα σκυλάκια με το τοσο πλακουτσωτο μουσουδι, έχουν κάποια ιδιαιτερότητα όπως τα περσικά γατιά με την αναπνοή τους και επίσης ροχαλίζουν πολύ και επίσης είναι πολύ ευαίσθητα στη ζέστη και στην κούραση μου είπε στις βόλτες. Δεν πρέπει να τη ζορίζουμε στο περπάτημα και δεν είναι για πολλή άσκηση. Μόνον για λίγο και μετά είναι οκ.:)
Γμτ δεν μου ανεβαίνει στο φωτομπάκετ το βίντεο που τράβηξε ο Ηλιας με τη Σίλκα να τον γλύφει μήπως επειδή ειναι Mp4?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back