avtwvia
Διάσημο μέλος
Σημερα σε θυμηθηκα Αναστασια εκανα μπανιο τη Σαλι και στο χτενισμα-πιστολακι τα χρειαστηκα!

Εκανε σαν τον Βελζεβουλ η τρελη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Τελικά δεν χρειάστηκε ενένσεις μας έδωσε κ την αντιβίωση κ το ιμοντιουμ κ όλα μια χαρά

τώρα πρέπει να τους βρω σπιτάκι
Λοιπόν για το Σεσουρ που λες για να μη το φοβάται θα κάνεις το εξής θα το ανάβεις στο άσχετο για να συνηθίσει τον θόρυβο κ να της είναι οικείος κ να μην φοβάται (φωτογραφίες πότε θα βάλεις να την δούμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αντωνία έχω πολύ ευχάριστα νέα το μωράκι είναι πάρα πολύ καλάΤελικά δεν χρειάστηκε ενένσεις μας έδωσε κ την αντιβίωση κ το ιμοντιουμ κ όλα μια χαρά
Λοιπόν για το Σεσουρ που λες για να μη το φοβάται θα κάνεις το εξής θα το ανάβεις στο άσχετο για να συνηθίσει τον θόρυβο κ να της είναι οικείος κ να μην φοβάται (φωτογραφίες πότε θα βάλεις να την δούμε
![]()
Χαρηκα παρα πολυ Ελενα μου!! Ευτυχως σωθηκε το μωρο!!

Μα εννοειται οτι το αναβω και στο ασχετο αλλα το κοριτσι μου δεν μπορει να συνηθισει το μπανιο με τιποτα.. Τρελαινεται στην αρχη και μετα αποτρελαινεται στο στεγνωμα..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπραβο Ελενα! ΜπραβοΑντωνία έχω πολύ ευχάριστα νέα το μωράκι είναι πάρα πολύ καλάΤελικά δεν χρειάστηκε ενένσεις μας έδωσε κ την αντιβίωση κ το ιμοντιουμ κ όλα μια χαρά
![]()
Ευχομαι να βρει συντομα σπιτι 
Καλημερα Silca και Loucy

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια Αντωνία μας!!! Μα γιατι φοβαται έτσι η μικρή? Οταν την κάναμε μαζί μια χαρά ήταν με το μπάνιο. Την κάνεις συχνα΄παιδί μου? Το πιστολάκι θα το φοβάται αλλα καλο ειναι να την παίρνεις αγκαλιά και αυτο να το έχεις μακριά της και να την χαϊδεύεις και να την χτενίζεις συγχρόνως ωστε να μην την αφήνεις καθόλου απο τα δυο σου χέρια εσυ και να μην το αισθάνεται το σεσουάρ επάνω της ακριβωςTι κουκλα που εγινε η Σιλκα!!! Ειναι θεα και πανεμορφη!!
Σημερα σε θυμηθηκα Αναστασια εκανα μπανιο τη Σαλι και στο χτενισμα-πιστολακι τα χρειαστηκα!
Εκανε σαν τον Βελζεβουλ η τρελη!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβοοοοοοοοοοοοο !!! Τα καλλίτερα νέα για το μωράκι Ελενά μου!!! Περαστικά και σιδερένιο να είναι και με το καλό ένα όμορφο σπιτάκι να βρεθει.....Αντωνία έχω πολύ ευχάριστα νέα το μωράκι είναι πάρα πολύ καλάΤελικά δεν χρειάστηκε ενένσεις μας έδωσε κ την αντιβίωση κ το ιμοντιουμ κ όλα μια χαρά
![]()
![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια Αντωνία μας!!! Μα γιατι φοβαται έτσι η μικρή? Οταν την κάναμε μαζί μια χαρά ήταν με το μπάνιο. Την κάνεις συχνα΄παιδί μου? Το πιστολάκι θα το φοβάται αλλα καλο ειναι να την παίρνεις αγκαλιά και αυτο να το έχεις μακριά της και να την χαϊδεύεις και να την χτενίζεις συγχρόνως ωστε να μην την αφήνεις καθόλου απο τα δυο σου χέρια εσυ και να μην το αισθάνεται το σεσουάρ επάνω της ακριβως
Mια φορα το μηνα την κανω..
Απο την προηγουμενη φορα εχω ακομα τις νυχιες της στο εσωτερικο της παλαμης μου
..Τη χτενιζω κ την χαιδευω αλλα και παλι κανει σαν τρελη..
Αλλα μετα τα ξεχναει ολα κ ερχεται κ μου νιαουριζει με το αθορυβο νιαου της..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αναστασία σου έχω μία πρόταση θέλεις να αλλάξεις δουλειά κ να κάνεις grooming; Είμαι σίγουρη ότι όλες μας θα θέλαμε να σε προσλάβουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι, συμφωνωκαλημέρα κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές για το γατουλίνι το οποίο ονομάστηκε στο ιατρείο Αυγούστα γιατί σώθηκε τον Αύγουστο κ γιατί είναι κ αυτοκρατορικό όνομα κ του ταιριάζει λένε
Αναστασία σου έχω μία πρόταση θέλεις να αλλάξεις δουλειά κ να κάνεις grooming; Είμαι σίγουρη ότι όλες μας θα θέλαμε να σε προσλάβουμε![]()

και στο τελος θα ριχνεις και μια βουρτσια σε μας
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εμείς θα στριγγλίζουμεπραγματι, συμφωνωκαι στο τελος θα ριχνεις και μια βουρτσια σε μας
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι οταν τη βλεπουμε θα τρεχουμε να κρυφτουμεΚαι εμείς θα στριγγλίζουμε![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Eλενάκι ΥΠΕΡΟΧΟ το όνομα της μικρής μπουμπούς και περαστικά της να ειναι ΟΛΑ να είναι σιδερένιο το πουλάκι μου.... Οσο για το γκρούμινγ οκ δέχομαι....καλημέρα κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές για το γατουλίνι το οποίο ονομάστηκε στο ιατρείο Αυγούστα γιατί σώθηκε τον Αύγουστο κ γιατί είναι κ αυτοκρατορικό όνομα κ του ταιριάζει λένε
Αναστασία σου έχω μία πρόταση θέλεις να αλλάξεις δουλειά κ να κάνεις grooming; Είμαι σίγουρη ότι όλες μας θα θέλαμε να σε προσλάβουμε![]()

πάντως ειμαι μαζόχα. Το πόσο την βρίσκω να τα πασπατεύω μόλις τα παίρνω όλα αγκαλιά κια να τα χτενίζω είναι άλλοοοο πράγμα

elvenstar
Επιφανές μέλος

πάντως ειμαι μαζόχα. Το πόσο την βρίσκω να τα πασπατεύω μόλις τα παίρνω όλα αγκαλιά κια να τα χτενίζω είναι άλλοοοο πράγμα

κ εμένα μου άρεσε πολύ κ το κράτησα, τώρα μακάρι να βρεθεί κ ένα καλό σπιτάκι για όλα γιατί είναι τόσο γλυκά κ χαδιάρικα που δεν μπορείς να φανταστείς.
Αναστασία είσαι πραγματικά ο άνθρωπος μου θα σου τα φέρνω μία φορά το μήνα για στάιλινγκ άντε κ καμιά ανταύγεια που κ που

Πάντως έμαθα (από την εκπομπή παρατρίχα που μιλούσε για μικρόσωμα σκυλια αλλά νομίζω το ίδιο είναι) ότι πριν τα κάνεις μπάνιο θέλουν καλό χτένισμα αλλιώς μετά το τρίχωμα θα γεμίσει κόμπους κ θα είναι χειρότερα από πριν εσύ τα χτενίζεις πριν το μπάνιο;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι ετσι ειναι...και λογικο ειναι!Eλενάκι ΥΠΕΡΟΧΟ το όνομα της μικρής μπουμπούς και περαστικά της να ειναι ΟΛΑ να είναι σιδερένιο το πουλάκι μου.... Οσο για το γκρούμινγ οκ δέχομαι....πάντως ειμαι μαζόχα. Το πόσο την βρίσκω να τα πασπατεύω μόλις τα παίρνω όλα αγκαλιά κια να τα χτενίζω είναι άλλοοοο πράγμα
κ εμένα μου άρεσε πολύ κ το κράτησα, τώρα μακάρι να βρεθεί κ ένα καλό σπιτάκι για όλα γιατί είναι τόσο γλυκά κ χαδιάρικα που δεν μπορείς να φανταστείς.
Αναστασία είσαι πραγματικά ο άνθρωπος μου θα σου τα φέρνω μία φορά το μήνα για στάιλινγκ άντε κ καμιά ανταύγεια που κ που
Πάντως έμαθα (από την εκπομπή παρατρίχα που μιλούσε για μικρόσωμα σκυλια αλλά νομίζω το ίδιο είναι) ότι πριν τα κάνεις μπάνιο θέλουν καλό χτένισμα αλλιώς μετά το τρίχωμα θα γεμίσει κόμπους κ θα είναι χειρότερα από πριν εσύ τα χτενίζεις πριν το μπάνιο;

elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι ε; Εγώ έκανα το λάθος να τα χτενίζω μετά το μπάνιο κ γι αυτό έπιαναν τόσους πολλούς κόμπους στο λεπτόπραγματι ετσι ειναι...και λογικο ειναι!![]()
είδες αμα είσαι άσχετη τι τραβάνε τα γατάκια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ ασχετη?? μα τι λες Ελενα μου??? που οποτε ζητησα συμβουλες, μου τις εδινες και σωνομουνναι ε; Εγώ έκανα το λάθος να τα χτενίζω μετά το μπάνιο κ γι αυτό έπιαναν τόσους πολλούς κόμπους στο λεπτόείδες αμα είσαι άσχετη τι τραβάνε τα γατάκια;

απλα δεν το ειχες σκεφτει ή διαβασει...δεν εγινε και τιποτα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Nαι ναι πάντα έτσι είναι. Πρώτα βουρτσίζουμε και χτενιζουμε πολύ καλά να φύγουν όλες οι νεκρες τρίχες και οι τυχόν κόμποι, και μετα΄τα κάνουμε μπανάκι. Και μετά το μπάνιο πάλι χτένισμα κατα΄τη διάρκεια του στεγνώματος και μετά ένα ολοκληρωτικό χτένισμα στο τέλος και... άρωμα!Eλενάκι ΥΠΕΡΟΧΟ το όνομα της μικρής μπουμπούς και περαστικά της να ειναι ΟΛΑ να είναι σιδερένιο το πουλάκι μου.... Οσο για το γκρούμινγ οκ δέχομαι....πάντως ειμαι μαζόχα. Το πόσο την βρίσκω να τα πασπατεύω μόλις τα παίρνω όλα αγκαλιά κια να τα χτενίζω είναι άλλοοοο πράγμα

staman2
Περιβόητο μέλος
Διπλα δίπλα απ΄ό,τι βλέπετε. Η μικρή δεν το βάζει κάτω. ΘΕΛΕΙ να συμφιλιωθούν.... Βέβαι η Λούση την ανέχεται σε πολλα... οπως να μπαίνει στο κρεβάτι της και να γυρίζει γύρω γύρω μέσα εκει, να της το κατουράει, να κάνει εμετό μέσα στο κρεβάτι της οπως σήμερα το πρωι π.χ γιατι η βλαμμένη η Σίλκα γυρίζει γύρω γύρω κυνηγώντας την ουρά της και ζαλίζεται στο τέλος, και νααααα το ξερατό. Η Λούση την κοίταζε άναυδη σαν να λέει: Τι κάνει το ηλίθιο.....???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool