Softpaws

Αν μιλατε για την αφαιρεση νυχιων..δυστυχως την κανουν αρκετοι..αν και ειναι παρανομο.Στη ζακυνθο παρακαλω..και την κανει ενας..ο οποιος εχει κανει και στη δικια του γατα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( απίστευτο...δυστυχώς και στο Αλιβέρι έχω δει πιτμπουλ με κομμένα αυτιά στον κτηνίατρο...τί να πεί κανείς:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απιστευτο... Καλυτερα να αγορασεις αυτο το προιον, παρα να κανεις τοσο κακο στην γατα σου... Αφαιροντας τα νυχια της γατας, ειναι σαν να της παιρνεις κομματι απο την ζωη της...:/:

τέλεια είναι τα χρωματιστά!!!
θα φροντίσω να τα έχω το συντομότερο!!!!!!:D

και που θα βρω τέτοια στην Ελλάδα; έχω βρει σε site στο εξωτερικό μόνο

Δεν έχω βρει την Ελλάδα τα παραγγέλω από το site. Κάτι που ξέχασα -λέει αν δεν πέσουν σε 2 μήνες νομίζω να τα αλλάξεις ... σημαντικό αυτό.

μάλιστα. και πόσο σ βγαίνει σε ευρώ περίπου? πόσες μέρες κάνει να φτάσει σε σένα; σκέφτομαι να πάρω για το γατούλη μου ;ρ

18.5e τα 40 με την αποστολή μέσα, 10-14 μέρες για παράδοση (έτσι λένε δεν θυμάμαι). Πάντως αν πάρεις θα έλεγα να πάρεις ένα πακετάκι (40 δηλαδή) πρώτα για να δοκιμάσεις. Από εδώ τα παίρνω https://www.softpaws.com/htmls/e_products.asp πρόσεξε το μέγεθος και αν και θα ακουστεί χαζό τα ασημένια glitter μου φαίνονται μαλακότερα και καλύτερα στη εφαρμογή από τα άλλα και τα προτιμώ (θεωριτικά δεν υπάρχει διαφορά λένε οπότε μπορεί να είναι ιδέα μου)

ps. αν δεν επιτρέπεται το link σε site προιόντος ζητώ συγνώμη.

πολύ ωραία. κρίμα που δε δέχονται Pay Pall ... thanks!

Για μένα είναι λίγο χαζό...αν δεν μπορείς να αποδεχτείς τη φύση της γάτας και να ζήσεις με ένα γρατζουνισμένο καναπέ και μια τρύπια κουρτίνα τότε τι την θες;; Γιατί να βάλεις πλαστικά νυχάκια στη γάτα και να μοιάζει λες και φοράει μανό;; Πολύ αποκρουστικό θέαμα...στο κάτω κάτω υπάρχουν και νυχοκόπτες για να αποφεύγονται τα πολλά χρατς χρουτς...και είναι και ακίνδυνο!! Αν δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα και υπόδειξη γιατρού για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το δεχτώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα σας. εμεις ξεκιναμε ετοιμασιες για μωρακι και ειπαμε να δοκιμασουμε τα εν λογω "γαντακια" για τον βαγγελακη απο τωρα, ωστε οταν με το καλο ερθει το μπεμπακι, να τα εχει συνηθισει και εμεις να εχουμε μαθει πως τα βαζουν. αλλα εχω μια απορια: εσεις τα κοβετε τα νυχακια πριν τα βαλετε? στις οδηγιες που διαβασα στο σιτε λεει πως ειναι απαραιτητο, αλλα εγω φοβαμαι μην ... κοψω κανενα πατουσακι μαζι.... :/::/::/::redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και ήξερα απο πρίν οτι υπάρχει το declawing νομίζω είναι απλά δικαιολογία να συγκρίνουμε το declawing με τις "θήκες νυχιών". Με αυτη τη λογική είναι σα να λεω σε καποιον "ξερεις κάτι χάρη σου κάνω που σε βαράω, θα μπορούσα να σε σκοτώσω, άρα καλύτερα ο ξυλοδαρμός ε?"
Εννοείται πως στη γάτα δεν αρέσει αυτό. Δηλαδή τι κι αν γρατζουνίσει ενα επιπλο? Σιγά το θέμα.. γάτα είναι , πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός οτι έχει νύχια και είναι το "όπλο" της. Όπως αναφέρθηκε σκαρφαλώνει με τη βοήθεια των νυχιών, σε γρατζουνάει αν νιώσει οτι δε θελει να την αγγίξεις κάπου (ναι πρέπει να δεχόμαστε και τυχών γρατζουνιές της γάτας μας), αν υπάρχει άλλη γάτα στο σπίτι την ώρα που κυνιγούνται και 'παιζουν' θα χρησιμοποιήσουν και τα νύχια γιατι ετσι ειναι η φύση τους, επίσης χρειάζεται τα νύχια της για να ξυθεί! Αλλιώς πάρτε λούτρινο.
Και μη παρεξηγείστε, τη γνώμη μου λέω. Δέχομαι και τη δική σας, αλλά δε μου φαίνεται normal και πολύ, μου φαίνεται λίγο "άρρωστη" πράξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back