Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
απίστευτο...δυστυχώς και στο Αλιβέρι έχω δει πιτμπουλ με κομμένα αυτιά στον κτηνίατρο...τί να πεί κανείς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα φροντίσω να τα έχω το συντομότερο!!!!!!

cruelitsa
Νεοφερμένο μέλος
Alni
Νεοφερμένο μέλος
cruelitsa
Νεοφερμένο μέλος
Alni
Νεοφερμένο μέλος
ps. αν δεν επιτρέπεται το link σε site προιόντος ζητώ συγνώμη.
cruelitsa
Νεοφερμένο μέλος
Maria27
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elina1985
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εννοείται πως στη γάτα δεν αρέσει αυτό. Δηλαδή τι κι αν γρατζουνίσει ενα επιπλο? Σιγά το θέμα.. γάτα είναι , πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός οτι έχει νύχια και είναι το "όπλο" της. Όπως αναφέρθηκε σκαρφαλώνει με τη βοήθεια των νυχιών, σε γρατζουνάει αν νιώσει οτι δε θελει να την αγγίξεις κάπου (ναι πρέπει να δεχόμαστε και τυχών γρατζουνιές της γάτας μας), αν υπάρχει άλλη γάτα στο σπίτι την ώρα που κυνιγούνται και 'παιζουν' θα χρησιμοποιήσουν και τα νύχια γιατι ετσι ειναι η φύση τους, επίσης χρειάζεται τα νύχια της για να ξυθεί! Αλλιώς πάρτε λούτρινο.
Και μη παρεξηγείστε, τη γνώμη μου λέω. Δέχομαι και τη δική σας, αλλά δε μου φαίνεται normal και πολύ, μου φαίνεται λίγο "άρρωστη" πράξη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool