SOS Ένα γατάκι εγκλωβισμένο

Eirene

Νεοφερμένο μέλος

Η Eirene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Είμαι σε μια πολυκατοικία στο κέντρο (Θεσσαλονίκη) και από εχθές το βράδυ ακούω ένα μικρό γατάκι να φωνάζει. Αρχικά νόμιζα ότι κάποιος το έχει βγάλει στο μπαλκόνι, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να δω πού είναι, μπορώ μόνο να το ακούω και ούτε έχω πρόσβαση στον ακάλυπτο όπου και είναι. Τι να κάνω; Ποιος μπορεί να βοηθήσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eίναι δυνατόν να μην έχεις πρόσβαση στον ακάλυπτο?
Πες στο διαχειριστή να σου ανοιξει για λιγο αν ειναι, αυτος θα εχει κλειδια...
Ή μήπως είναι στον ακάλυπτο διπλανής πολυκατοικίας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν δεν εχεις απο τη δικη σου πολυκατοικια ισως εχεις απο τη διπλανη παρε κονσερβα γατας με πολυ δυνατη μυρωδια....
μιλα απαλα και προσπαθησε να το εντοπισεις

υσ
τα geeklish απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ;)

εχε μαζι σου και μια πετσετα να το τυλιξεις γιατι μπορει να σε νυχιασει αν τρομαξει...

Δεν είναι στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που είμαι, αλλά σε άλλη πολυκατοικία.

μαλλον πρεπει να χτυπησεις μερικα κουδουνια φορα και το στραφτερο σου χαμογελο μιλα σταθερα και ευγενικα και πεισε τους να σου ανοιξουν,
παρε μαζι σου πετσετα ειναι σημαντικο

Και πάλι, μπορείς να πας να τους το ζητησεις ευγενικα.
Δεν εχουν λογο να μη σου ανοιξουνε... :hmm:

Σου εστελα μυνημα

Τι έγινε βρε παιδιά? Όλα καλά με το γατάκι? Προχωρά το θέμα του?:(

Δεν ξερω παιδια βλεπω η κοπελια δεν ειναι μεσα προσφερθηκα να βοηθησω δεν με εχει παρει ακομα ισως πηγε να δει που ειναι και να προσπαθησει να βαλει τροφη και νερο

περιμενουμε νεα με αγωνια, ελπιζω να πανε ολα καλα, και ελπιζω να μη βρεχει τωρα στη θεσσαλονικη...!!!!

Βρεχει καταρρακτωδως δυστυχως

τι γκαντεμια ειναι αυτη, τωρα το γατακι θα εχει κρυφτει για τα καλα......:(
αναμενουμε,,,
ευχομαι πραγματικα καλη τυχη στην κοπελα....

ΟΚ παιδιά, τα βρήκα. Ήταν 4 μικρά και το ένα ήταν πεθαμένο. Τα πήρα σπίτι και τώρα προσπαθώ να τα ταΐσω.
Έχετε καμιά συμβουλή για το τάισμα;
Thanx

αν βρασεις λιγο ρυζι με μιση κουταλιτσα ζαχαρι και τους δωσεις με συριγκα το ζουμακι ειναι σαν ορος για να παρουν δυναμεις μεχρι να βρεις τα σχετικα που τα ταιζουν,μπραβο σου !!!!!
τυχαρα ηταν τα κακομοιρα που τα βρηκες, αντε ναξεπεταχτουν λιγακι να τα βαλουμε αγγελειες:up::up::up:

Βασικά σου θυμίζω ότι τα greeglish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ...:|
Τώρα για τα μικρούλια ΜΠΡΑΒΟ σου που έτρεξες και τα βρήκες!!! :up:Αν μπορείς να τους βρεις ειδικό γάλα που υπ'αρχει για μωρά γατιά καλώς. Αν δεν μπορείς, δώσε αραιομένο γάλα νουνου. ΟΧΙ ομως αγελαδίσιο γιατί τους προκαλεί διάρροιες... Να θυμάσαι να τους "χτυπάς" ελεφρώς το πωπουδάκι τους με χαρτι για να κάνουν τα τσίσα τους - η μαμά τους θα τα έγλυφε...:confused:
Να τα κρατάς ζεστα σε κουβλερτα μπροστά σε καμιά σόμπα...
Νομίζω στα είπα όλα τα βασικά...:)
Καλή συνέχεια!!!

Που ακριβως στο κεντρο εισαι? Εχω γαλα γατας και θα κατεβω το βραδυ γιατι ειμαι καλεσμενη καπου. Μην προσπαθησεις να τους δωσεις γαλα αγελαδας. Ποσο μικρα ειναι? Σαν τη χουφτα σου??? πιο μεγαλα??? δοντακια εχουν??? εαν εχουν τρωνε και κονσερβα εαν δεν εχουν θελει αποκλειστικα γαλα γατας και τα πετ σοπ ειναι κλειστα αν θελεις μπορουμε να συναντηθουμε καπου να σου δωσω, το τηλ το εχεις ... παντως χρειαζεται ειδικο μπιμπερο η συρριγγα και εαν ειναι πολύ μικρα εχουν λιγες πιθανοτητες να τα καταφερουν γι αυτο δωσε τους η αυτο που λεει πιο πανω η φιλη η γαλα γατας

Εχω πάρει εβαπορε και το έχω αραιώσει με νερο. Δεν βρήκα μαγαζι με είδη κτηνιατρικής ανοιχτο. Το κακό είναι ότι έχουν ψήλους και δε ξέρω αν τους κάνει πολύ κακό τώρα. Είναι μάλλον ενός μήνα. Έχουν ανοίξει τα ματάκια τους και έχουν τρίχωμα, αλλά δε νομίζω ότι είναι ακόμα για κονσέρβα. Θα φροντίσω να κάνω το καλύτερο. Όσο για το γάλα για γάτες αν χρειαστεί θα σε πάρω τηλ. Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια και τη συμπαρασταση!

Δείτε τα!!! Αυτά είναι τα γατάκια!! Έχουν πάρει λίγο τα πάνω τους! Θα τα φροντίσω μεχρι να γίνουν καλά, και αργότερα θα βάλω αγγελία. Ήταν πολύ τυχερά!
Photo29.jpg

Photo%2030.jpg

Κουκλάκια είναι! :up:
Αν κρίνω απ' τα αυτάκια είναι όντως στον μήνα, άρα ίσως και να μασουλήσουν ή να γλείψουν μαλακή κονσερβούλα.
Επίσης, λογικά, δεν κάνουν μόνο τσισάκια αλλά και λίγα μαλακά κακαδάκια.
για τους ψύλλους, μη φοβάσαι, δεν πάνε στους ανθρώπους. Κι είναι πολύ μικρά για να τους βάλεις το παραμικρό.
Και μόνο που θα ζεσταθεί το κοκαλάκι τους λίγο, θα συνέλθουν!
ξανά:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back