SOS!! Βοηθήστε με

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Alis19887

Νεοφερμένο μέλος

Η Alis19887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
λοιπον εχω μια γατα που την πηγα στο χωριο μου γιατι στο διαμερισμα που ζω δε χωραει. μην ανυσηχειτε μενει στο σπιτι μου στο χωριο που εχει κηπο και τη φροντιζει η γιαγια μου......αλλα εγω θελω να ξερω..με θυμαται η με ξεχασε:confused:(την ειχα 7 χρονια) και καθε ποτε πρεπει να την επισκεπτομαι και τι να κανω για να μη με ξεχασει.......τελειως.... βοηθηστε με ..μου λειπει πολυυυ:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γάτα πως συμπεριφέρθηκε σε αυτή την αλλαγή περιβάλλοντος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα πως να σε βοηθησουμε εμεις??????? το μονο που μπορει να γινει ειναι να σε βλεπει συχνοτερα.........εξαλλου,νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο το να ειναι ευτυχισμενη η πρωην γατουλα σου....:)

Εξαρτάται την σχέση σας...
Δεν υπάρχει τρόπος να σου πούμε κάθε πότε...

Όποτε πας, να της δείχνεις την αγάπη σου.:redface:

Όταν λες ότι η γάτα δεν χωράει στο διαμέρισμα, τι εννοείς;

Αρε πράσινη Όλγα..:|

και εγω αυτο δεν καταλαβα...
σου εκανε ζημιες ?? λερωνε εκτος αμμολεκανης??? για μενα ο κυριοτερος λογος να μην συνεχισω να εχω τα γατουλινια μου ειναι να μην χωραμε 2 γατια και 2 ατομα(εγω και ο γιαννης) θα ηταν να μεναμε σε γκαρσονιερα...αλλα και παλι δεν θα τα εδιωχνα..βεβαια σιγουρα για να αναγκαστικες να τιν πας στο σπιτι στο χωριο θα ειχες λογο...αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν να μας γραψεις τους λογους που αναγκαστηκες να στεριθεις τη γατουλα σου, για να μπορεσουμε να βοηθησουμε ισως και σε αυτο...

παντως,σε αλλο ποστ χτεσινο,εγραψες οτι εχεις γατα στο διαμερισμα.....δεν καταλαβαινω....αυτην εννουσες???? αλλη???? τι???:hmm:

Η γάτα πως συμπεριφέρθηκε σε αυτή την αλλαγή περιβάλλοντος?
δειχνει να της αρεσει αλλα οταν φευγουμε μιαουριζει:/:

και εγω αυτο δεν καταλαβα...
σου εκανε ζημιες ?? λερωνε εκτος αμμολεκανης??? για μενα ο κυριοτερος λογος να μην συνεχισω να εχω τα γατουλινια μου ειναι να μην χωραμε 2 γατια και 2 ατομα(εγω και ο γιαννης) θα ηταν να μεναμε σε γκαρσονιερα...αλλα και παλι δεν θα τα εδιωχνα..βεβαια σιγουρα για να αναγκαστικες να τιν πας στο σπιτι στο χωριο θα ειχες λογο...αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν να μας γραψεις τους λογους που αναγκαστηκες να στεριθεις τη γατουλα σου, για να μπορεσουμε να βοηθησουμε ισως και σε αυτο...
το διαμερισμα ειναι μικρο και δε χωρουσε και δεν της αρεσε. αυτο που δεν 3ερετε ειναι οτι τη βρηκαμε στο δρομο καιγια αυτο την αφηναμε να περναει εκει μεγαλο μερος της μερας αλλιως ηταν δυστυχισμενη μεσα στο σπιτι κι επισης 3εχασα να πω οτι εκανε ζημιες στους γειτονες ....αρα..

Το καλοκαίρι που με φιλοξένησαν κάποιοι γνώστοι στο σπίτι τους,δεν είχα πάρει τη γάτα μαζί μου.Μετά απο 3 εβδομάδες που επέστρεψα(ήταν οι γονείς μου και τη φρόντιζαν)η γάτα δε με είχε ξεχάσει.:confused::confused::confused:

μα πως να σε βοηθησουμε εμεις??????? το μονο που μπορει να γινει ειναι να σε βλεπει συχνοτερα.........εξαλλου,νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο το να ειναι ευτυχισμενη η πρωην γατουλα σου....:)
δεν ειναι πρωην.......:(

δεν ειναι πρωην.......:(

ναι...μακαρι να μην ηταν..........αλλα γιατι την δωσατε τελικα??? δεν μας εξηγησες.....:)

Όπως σου είπαν, για να μην σε ξεχνάσει η γάτα εξαρτάται από την συχνότητα των επισκέψεων σου...:):):) Και πάλι όμως δεν είναι κάτι σίγουρο...;););)

ακριβως την ιδια απορια εχω και εγω....θελεις να μας εξηγησεις τι εννοεις????

το διαμερισμα ειναι μικρο και δε χωρουσε και δεν της αρεσε. αυτο που δεν 3ερετε ειναι οτι τη βρηκαμε στο δρομο καιγια αυτο την αφηναμε να περναει εκει μεγαλο μερος της μερας αλλιως ηταν δυστυχισμενη μεσα στο σπιτι κι επισης 3εχασα να πω οτι εκανε ζημιες στους γειτονες ....αρα..

Απ'όσο γνωρίζω οι πλειονότητα των μελών εδώ μέσα οι γάτες που έχουν, στον δρόμο τις βρήκαν.:hmm:Και ζούνε μιά χαρά σε διαμέρισμα,δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αφήνουν για κάποιο διάστημα της ημέρας στον δρόμο.:blink::hmm:
Αν κάνει ζημιές στους γείτονες...απλά περιφράσεις το μπαλκόνι για να μην μπορεί να περνάει στους γείτονες.:hmm:
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω...:hmm:

Απ'όσο γνωρίζω οι πλειονότητα των μελών εδώ μέσα οι γάτες που έχουν, στον δρόμο τις βρήκαν.:hmm:Και ζούνε μιά χαρά σε διαμέρισμα,δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αφήνουν για κάποιο διάστημα της ημέρας στον δρόμο.:blink::hmm:
Αν κάνει ζημιές στους γείτονες...απλά περιφράσεις το μπαλκόνι για να μην μπορεί να περνάει στους γείτονες.:hmm:
Ειληκρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω...:hmm:

και δεν εισαι η μονη.....:hmm::hmm::hmm:

Χμ......
Η ευκολη λύση ισως?
Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο.... Μια χαρα ζουσαν πάντα τα γατια μου μεσα στο σπίτι, κι ολλα ηταν αδεσποτα. Στην αρχη δυσκολευτηκαν λιγάκι να εγκληματιστουν, ζοριστηκαμε κι εμεις λίγο, αλλα οκ.... μετα απο λίγο καιρο πάντα εστρωναν τα πράγματα.
Υπομονη θέλει.
Πάντως αν την εβγαλες, επειδη οντως αυτο σε βολευε, μην αναρωτιεσαι τωρα αν θα σε θυμαται.... Δεν νομιζω οτι αυτο σε απασχολει και πολυ.... (sory αν γινομαι κακια, δεν το θελω.... Αλλα νευριαζω πολυ με καποια πραγματα... :mad:)

ναι...μακαρι να μην ηταν..........αλλα γιατι την δωσατε τελικα??? δεν μας εξηγησες.....:)
μα δεν τη δωσαμε την αφησαμε στο σπιτι που εχουμε στο χωριο μου και η γιαγια μου την ταϊζει και την επισκεπτομαι συχνα αλλα μου λειπει

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω...:hmm:
εμενα ομως μιαουριζε ολη την ωρα και μολις ανοιγα την πορτα γινοτανε σιφουνας . βαριεται στο σπιτι ολη μερα ,πως το λενε.. εσενα 8α σ αρεσε να ησουν κλεισμενος/η σ ενα σπιτι για ολη σου τηζωη με τα ιδια ατομα??

στειρωμενη ηταν?? κι εμενα η γατουλα μου ηταν στο δρομο για 2,5 χρονια αλλα μια χαρα ειναι στο διαμερισμα , ουτε θελει να βγει εξω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back