Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
(την ειχα 7 χρονια) και καθε ποτε πρεπει να την επισκεπτομαι και τι να κανω για να μη με ξεχασει.......τελειως.... βοηθηστε με ..μου λειπει πολυυυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν υπάρχει τρόπος να σου πούμε κάθε πότε...
Όποτε πας, να της δείχνεις την αγάπη σου.

Desdemona
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
και εγω αυτο δεν καταλαβα...Όταν λες ότι η γάτα δεν χωράει στο διαμέρισμα, τι εννοείς;
σου εκανε ζημιες ?? λερωνε εκτος αμμολεκανης??? για μενα ο κυριοτερος λογος να μην συνεχισω να εχω τα γατουλινια μου ειναι να μην χωραμε 2 γατια και 2 ατομα(εγω και ο γιαννης) θα ηταν να μεναμε σε γκαρσονιερα...αλλα και παλι δεν θα τα εδιωχνα..βεβαια σιγουρα για να αναγκαστικες να τιν πας στο σπιτι στο χωριο θα ειχες λογο...αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν να μας γραψεις τους λογους που αναγκαστηκες να στεριθεις τη γατουλα σου, για να μπορεσουμε να βοηθησουμε ισως και σε αυτο...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
δειχνει να της αρεσει αλλα οταν φευγουμε μιαουριζειΗ γάτα πως συμπεριφέρθηκε σε αυτή την αλλαγή περιβάλλοντος?

το διαμερισμα ειναι μικρο και δε χωρουσε και δεν της αρεσε. αυτο που δεν 3ερετε ειναι οτι τη βρηκαμε στο δρομο καιγια αυτο την αφηναμε να περναει εκει μεγαλο μερος της μερας αλλιως ηταν δυστυχισμενη μεσα στο σπιτι κι επισης 3εχασα να πω οτι εκανε ζημιες στους γειτονες ....αρα..και εγω αυτο δεν καταλαβα...
σου εκανε ζημιες ?? λερωνε εκτος αμμολεκανης??? για μενα ο κυριοτερος λογος να μην συνεχισω να εχω τα γατουλινια μου ειναι να μην χωραμε 2 γατια και 2 ατομα(εγω και ο γιαννης) θα ηταν να μεναμε σε γκαρσονιερα...αλλα και παλι δεν θα τα εδιωχνα..βεβαια σιγουρα για να αναγκαστικες να τιν πας στο σπιτι στο χωριο θα ειχες λογο...αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν να μας γραψεις τους λογους που αναγκαστηκες να στεριθεις τη γατουλα σου, για να μπορεσουμε να βοηθησουμε ισως και σε αυτο...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
δεν ειναι πρωην.......μα πως να σε βοηθησουμε εμεις??????? το μονο που μπορει να γινει ειναι να σε βλεπει συχνοτερα.........εξαλλου,νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο το να ειναι ευτυχισμενη η πρωην γατουλα σου....![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ειναι πρωην.......![]()
ναι...μακαρι να μην ηταν..........αλλα γιατι την δωσατε τελικα??? δεν μας εξηγησες.....

natalouko
Επιφανές μέλος

Και πάλι όμως δεν είναι κάτι σίγουρο...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Όταν λες ότι η γάτα δεν χωράει στο διαμέρισμα, τι εννοείς;
ακριβως την ιδια απορια εχω και εγω....θελεις να μας εξηγησεις τι εννοεις????
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το διαμερισμα ειναι μικρο και δε χωρουσε και δεν της αρεσε. αυτο που δεν 3ερετε ειναι οτι τη βρηκαμε στο δρομο καιγια αυτο την αφηναμε να περναει εκει μεγαλο μερος της μερας αλλιως ηταν δυστυχισμενη μεσα στο σπιτι κι επισης 3εχασα να πω οτι εκανε ζημιες στους γειτονες ....αρα..
Απ'όσο γνωρίζω οι πλειονότητα των μελών εδώ μέσα οι γάτες που έχουν, στον δρόμο τις βρήκαν.
Και ζούνε μιά χαρά σε διαμέρισμα,δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αφήνουν για κάποιο διάστημα της ημέρας στον δρόμο.

Αν κάνει ζημιές στους γείτονες...απλά περιφράσεις το μπαλκόνι για να μην μπορεί να περνάει στους γείτονες.

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απ'όσο γνωρίζω οι πλειονότητα των μελών εδώ μέσα οι γάτες που έχουν, στον δρόμο τις βρήκαν.Και ζούνε μιά χαρά σε διαμέρισμα,δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αφήνουν για κάποιο διάστημα της ημέρας στον δρόμο.
Αν κάνει ζημιές στους γείτονες...απλά περιφράσεις το μπαλκόνι για να μην μπορεί να περνάει στους γείτονες.
Ειληκρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω...![]()
και δεν εισαι η μονη.....

avvavo
Νεοφερμένο μέλος
Η ευκολη λύση ισως?
Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο.... Μια χαρα ζουσαν πάντα τα γατια μου μεσα στο σπίτι, κι ολλα ηταν αδεσποτα. Στην αρχη δυσκολευτηκαν λιγάκι να εγκληματιστουν, ζοριστηκαμε κι εμεις λίγο, αλλα οκ.... μετα απο λίγο καιρο πάντα εστρωναν τα πράγματα.
Υπομονη θέλει.
Πάντως αν την εβγαλες, επειδη οντως αυτο σε βολευε, μην αναρωτιεσαι τωρα αν θα σε θυμαται.... Δεν νομιζω οτι αυτο σε απασχολει και πολυ.... (sory αν γινομαι κακια, δεν το θελω.... Αλλα νευριαζω πολυ με καποια πραγματα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
μα δεν τη δωσαμε την αφησαμε στο σπιτι που εχουμε στο χωριο μου και η γιαγια μου την ταϊζει και την επισκεπτομαι συχνα αλλα μου λειπειναι...μακαρι να μην ηταν..........αλλα γιατι την δωσατε τελικα??? δεν μας εξηγησες.....![]()
Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
εμενα ομως μιαουριζε ολη την ωρα και μολις ανοιγα την πορτα γινοτανε σιφουνας . βαριεται στο σπιτι ολη μερα ,πως το λενε.. εσενα 8α σ αρεσε να ησουν κλεισμενος/η σ ενα σπιτι για ολη σου τηζωη με τα ιδια ατομα??Απ'όσο γνωρίζω οι πλειονότητα των μελών εδώ μέσα οι γάτες που έχουν, στον δρόμο τις βρήκαν.Και ζούνε μιά χαρά σε διαμέρισμα,δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αφήνουν για κάποιο διάστημα της ημέρας στον δρόμο.
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω...![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool