SOS!! Βρήκα μωράκι

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Καλημέρα!
Πριν από 10 λεπτά κατέβηκα να πάρω εφημερίδες και βρήκα σ' ένα παρτέρι ένα πολύ μικρό γατάκι να φωνάζει, σε πολύ κακή κατάσταση όμως :cry: Είναι μικρότερο απ' όσο ήταν η Αρήθα όταν τη βρήκαμε, επομένως υπολογίζω να είναι 3-4 εβδομάδων, αγοράκι μάλλον. Είναι πολύ βρώμικο και με σοβαρό πρόβλημα στα ματάκια, ίσως να είναι και τυφλό :cry: Το ένα του ματάκι είναι εντελώς κλειστό, και το άλλο μισόκλειστο με το "τρίτο βλέφαρο". Και στα δυό ματάκια έχει πολλές τσίμπλες.
Το έφερα σπίτι, το καθάρισα λιγάκι και του έβαλα να φάει. Δυστυχώς έχω μόνο τις κροκέτες της Αρήθας στο σπίτι, αλλά δεν τις τρώει, ούτε ξερές ούτε μουλιασμένες.
Το έχω στο μπαλκόνι τώρα και όλο φωνάζει :/: Η δε Αρήθα έχει τρελαθεί να το ακούει, κάθε φορά που αυτό βγάζει φωνίτσα, εκείνη σηκώνεται σούζα και τεντώνει το λαιμό της.
Τελοσπάντων, σκέφτομαι να το πάω στον Αίλουρο, γιατί είναι προφανές ότι χρειάζεται γιατρό. Θα περιμένω καμιά ώρα, να μην τον ξεσηκώνω πρωί πρωί Κυριακάτικα τον άνθρωπο :redface: και μετά θα τον πάρω τηλέφωνο να μου πει τι να κάνω. Θα βγω και μια γύρα μήπως βρω σε κανένα mini market κονσέρβα kitten.
Αχ, αν ξυπνήσει καμιά σας στο μεταξύ, κάθε συμβουλή (και ψυχολογική υποστήριξη) θα εκτιμηθεί πάρα πολύ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( το καημενάκι...που βρέθηκε εκεί? Είχες δει καμιά γάτα που μπορει να έχει γεννήσει??:hmm:
Ούτε νεράκι ήπιε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έψαξα για μαμά ή για αδερφάκια, αλλά ούτε είδα ούτε άκουσα τίποτα :/:
Του έβρεξα λίγο τη μυτούλα, μπας και πιει νεράκι, αλλά δεν ήπιε... Τώρα έχει ηρεμήσει κάπως και σταμάτησε τις φωνές. Το ενθαρρυντικό είναι ότι περπατάει (αν και με αστάθεια), φαίνεται όμως ότι έχει δυνάμεις. Αλλά τα ματάκια του είναι χάλια :cry: Μακάρι να μπορέσει να γίνει καλά, να του βρούμε κι ένα σπίτι. Το κακό είναι ότι σε 3 μέρες φεύγουμε για διακοπές, δεν έχω ιδέα τι να κάνω :/:

Να 'τος κι ο μικρούλης:

Συνημμένα

• mikroulhs.jpg
    mikroulhs.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 269
:baby::baby::(:( οο και είναι τόσο γλύκό...κρίμα το ματάκι του, φαίνεται σαν να το έχει χάσει.. το άλλο είναι τελείως κλείστο?

Αν εξαιρέσεις τα ματάκια του που είναι όντως χάλια είναι πάρα πολύ όμορφο. Καλό είναι να μην του βάλεις τίποτα αν δεν το δει ο αίλουρος:hmm:

πάντως δεν φαίνεται και πολύ αδύνατο.....:hmm:

Το δεξί του ματάκι το έχει εντελώς κλειστό, το αριστερό είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία, κλειστό με το τρίτο βλέφαρο :(
Όντως, δεν είναι αδύνατο, πρέπει να αποχωρίστηκε τη μαμά του πολύ πρόσφατα, γιατί πριν που δοκίμασα να του βρέξω λίγο τη μυτούλα με το δάχτυλό μου για να πιει νερό, μου βούτηξε αμέσως το δάχτυλο στο στόμα, σα να έψαχνε να θηλάσει... :cry:

αχ το καημενουλικο δεν εχεις κανα μπιμπερο να το ταισεις λιγο γαλατακι?
η εστω φτιαξε λιγο γαλατακι μεσα σε ενα πιατακι μηπως το γληψει μονο του.μακαρι να πανε ολα καλα με το μικρο:)

Αυτό πιθανότατα να τρεφόταν μόνο με γάλα...Ελπίζω να μην το παράτησε κανείς μόνο επειδή είναι αρρωστούλι..Τί ώρα θα πάρεις τον αίλουρο?

Δυστυχώς μπιμπερό δεν έχω, αλλά δε θέλω να του δώσω αγελαδινό γάλα, φοβάμαι μήπως το πειράξει. :/:
Μιμίκα, δεν έχω κινητό του κ. Πάνου, έχω στείλει μήνυμα στο κινητό της Φρόσως να μου το πει και περιμένω...

το έχω

...............

Χίλια ευχαριστώ!!! :up: Παίρνω τώρα.

:redface::redface: τίποτα:), ελπίζω να γίνει καλά..:up:

Nα πάνε όλα καλά για το μικρούλι εύχομαι. Δυστυχώς δεν μπορώ να δω την φωτογραφία γιατί η σύνδεση σέρνεται και έχω απενεργοποιήσει τις εικόνες. Το σίγουρο είναι ότι αν το δει ο κύριος Πάνος θα γίνει το καλύτερο δυνατό γι'αυτό. Περιμένουμε εξελίξεις.

Αλίκη καλημέρα, μόλις το είδα το μήνυμά σου. Τι έγινε, μίλησες με τον κ. Πάνο?? Θα πας από εκεί? κρίμα το ταλαίπωρο, νομίζω ότι το ένα ματάκι του θα πρέπει να το έχει χάσει, ίσως όμως να είναι πολύ πρόσφατη η ασθένεια και να σώζεται...ενημέρωσέ μας το συντομότερο

εξελίξεις

Μίλησα με τον κ. Πάνο στο τηλέφωνο, έτσι όπως του το περιέγραψα το μικρό λέει ότι μάλλον έχει καλυκοϊό :( Μου είπε να του βάζω κάποια φάρμακα στα ματάκια (σταγόνες και αλοιφή) και για φαγητό εβαπορέ αδιάλυτο. Αύριο το απόγευμα θα του το πάω να το δει από κοντά.
Ευτυχώς η Αρήθα δεν κινδυνεύει καθόλου, την καλύπτει το τριπλό εμβόλιο.
Πάω τώρα να βρω διημερεύον φαρμακείο.
Ευχαριστώ πολύ για την ιντερνετική συμπαράσταση! :)

ΥΓ Αδριάντα πρέπει να του στήσουμε αυτού του ανθρώπου!!:inlove:

Το βρήκες τόσο καθαρό η το καθάρισες εσύ? Εντύπωση μου κάνει για γατάκι δρόμου.

τωρα το ειδα.Τι ειναι ο καλυκοιος?Ειναι επικινδυνο για την ζωουλα του?

Μακάρι να μην χάσει ματάκια το γλυκό μου και είναι τόσο όμορφο:inlove::inlove:

αααχ μπράβο και σε σένα και στον κ. Πάνο που μας βοηθάει σε όλες αυτές τις κρίσεις...(ανεξαρτήτως μέρας και ώρας). εμένα ούτε ο δικός μου ανθρωπο-γιατρός δεν το κάνει....
αντε μωρε το καημενούλη...πάντως όντως είναι πολύ καθαρό, αν το βρήκες έτσι σημαίνει ότι μόλις το παράτησαν και όντως δεν φαίνεται καθόλου αδύνατο, απο την αλλη όμως αν τρεφόταν μόνο με γάλα απο τη μανούλα του λογικό...Αλικάκι, κουράγιο...ότι θέλεις πάρε με τηλ...

τωρα διαβασα κι εγω το θεμα!εκτος απο τα ματακια του,ειναι πολυ ομορφο το γατακι!μπραβο βρε Αλικη που το μαζεψες:happy:!!!

ο καλυκοιος προκαλει τη λοιμωδη εντεριτιδα της γατας,και σε συνδυασμο με τον ερπητοιο τη ρινοτραχειτιδα.δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο ο παρβοιος που προκαλει την πανλευκοπενια.η θεραπεια εναντια του περιλαμβανει συνηθως χορηγηση ιντερφερονης(οπως παιρνει και ο Νοελ).για τα ματακια παντως,ο κυριος Πανος μου εχει πει οτι το καλυτερο ειναι να τα καθαριζουμε με γαζα και φυσιολογικο ορο.

αρα Αλικη θα γνωρισουμε και τον μικρο αυριο:)?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back