aretha
Περιβόητο μέλος
Ή, εναλλακτικά, θα του τα μάθει κι εκείνου!!θα παρατήσει ίσως και τα ακροβατικά στις τέντες.

Ταιριάζουν και χρωματικά! Μαυρη και ασπρόμαυρος!

Στέλνετε θετικά vibes, μπας και έχουμε κεραυνοβόλους έρωτες, σήμερα το βράδυ!!Μετά τις διακοπές θα μας τους εχεις και σε φωτο τους δυο μαζί.
(Τωρα κι αν προέτρεξα, ε?????!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Και σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση σήμερα

Και κυρίως τη Ρούλα, που προσφέρθηκε να το κρατήσει όσο θα λείπουμε!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
((Στέλνουμε ΠΟΛΛΑ θετικά vibes!
mimikaki
Διάσημο μέλος

Εύχομαι να το ερωτευθει και το έταιρο....

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν χρειάστηκε καν να βρεις μια συγκινητική ιστορία για τον καλό σου για να τον ψήσεις, έχεις μια έτοιμη!!!
Περαστικά στον μικρούλη και εύχομαι να έχεις καλά νέα να μας πεις για την "υιοθεσία" αύριο, ή έστω μετά τις διακοπές.

P.S. Βικτώρια τώρα είδα την "προαγωγή"! Super Moderator!!! Να πω και σ'ανώτερα ή δεν έχει?

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
P.S. Βικτώρια τώρα είδα την "προαγωγή"! Super Moderator!!! Να πω και σ'ανώτερα ή δεν έχει?![]()

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!μακαρι να το κρατησετε Αλικη!!!ειναι πανεμορφο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Έτσι είναι λίγο δύσκολο στην αρχή και πρέπει να τον μπουκώνεις. Θέλει ακόμη καμιά βδομάδα ίσως μέχρι να μάθει να τρώει μόνο τουΤο σταμάτησα το εβαπορέ! Μου έδωσε ο Αίλουρος κονσέρβα Recovery να του δίνω. Την τρώει λίγη λίγη από το δάχτυλό μου, από το πιατάκι δεν το έχω καταφέρει ακόμα να φάει. Δε βλέπει κιόλας το καημένο και του είναι δύσκολο να καταλάβει...![]()
Μπράβο! Αστέρι το μωρό, μέχρι αύριο θα τα κάνει μόνο του!Το έβαλα πριν λίγο στην άμμο και άρχισε να σκάβει σαν τρελό!! Αλλά επειδή μόνο έσκαβε και δεν έκανε τίποτα, το έκανα λίγο με βρεγμένο βαμβάκι και ανταποκρίθηκε αμέσως. Νομίζω ότι σε μια-δυό φορές θα τα καταφέρνει και μόνο του.![]()
Μια χαρά είναι. Η Ντάλια επειδή ήταν ορφανή από την μέρα που γεννήθηκε, και το υποκατάστατο καμιά σχέση με το μητρικό εννοείται, στις 4 βδομάδες ήταν με το ζόρι 300 γραμμάρια, τώρα όμως έχουμε περάσει το κιλό!!!Ενός μηνός είναι, είπε ο γιατρός.Είναι το μισό από την Αρήθα το καημένο (εκείνη την είχαμε βρει 6 εβδομάδων και ήταν 800 γρ.).

Περαστικούλια εύχομαι και καλές διακοπές!!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πολυ τυχερο ηταν που το βρηκες το καημενουλι!!!! Και χαιρομαι που πανε ολα καλα και μπραβο και στον Κ Πανο και στη Κα Μιλλυ!!!!

Καημενο μικρουλι, πανεμορφο ειναι.....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε νέα από την συνάντηση του μπέμπη με τον καλό σου!
Πως πήγε? Τον πήρες τελικά τον μικρό στο γραφείο? Σε κράξανε ή όχι?
Άντε γρήγορα, έχω πολλές ερωτησεις!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Τα νέα μας είναι καλά: του μικρούλη του ανοίξανε τα σκόρδα του (που λέει κι η γιαγιά μου) και τρώει με περισσότερη όρεξη, και μάλιστα απ' το κουτάλι! Τα ματάκια του πάνε αρκετά καλύτερα νομίζω, τώρα καλύπτονται από το τρίτο βλέφαρο κατά τα 3/4 περίπου, αλλά τουλάχιστον έχουν ξεπρηστεί, δε βγάζουν σχεδόν καθόλου τσίμπλες και το εσωτερικό βλέφαρο δεν είναι πια κόκκινο. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο

Το βράδυ πάτησε τις φωνές κατά τις 3.30 και σηκώθηκα να τον ταΐσω, και πάλι σήμερα το πρωί στις 6. Όπως καταλαβαίνετε, ξεπρήστηκαν τα μάτια του γατιού, και πρήστηκαν τα δικά μου
Χαλάλι του όμως!Η συνάντηση με τον Αποστόλη ήταν πολύ θετική, πήγαινε και τον χάζευε, του μιλούσε, και σήμερα το πρωί πριν φύγει για το γραφείο τον χαιρέτησε. Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει Η Συζήτηση, αλλά είμαι αισιόδοξη.
Η Αρήθα άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια αντίδρασης, ευτυχώς όχι απέναντι στο μικρό, αλλά σ' εμένα. Μου έκανε κάνα δυό χχχχ χτες, και όταν τη χάιδευα μου κουνούσε απότομα πέρα-δώθε την ουρά, μετάφραση: "Έχω νεύρα, πολλά νεύρα γκρρρρρρρ". Σήμερα το πρωί πάντως ήταν φυσιολογική.
Τώρα έχω το μωρούλι στη γατοφόρο, κάτω από το γραφείο μου. Μόλις φτάσαμε του έβαλα τις σταγόνες του και το μπούκωσα κονσέρβα για να ησυχάσει και να κοιμηθεί, μήπως τη γλιτώσουμε και δεν μας πάρουνε χαμπάρι

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
τι θα πέρασε τ κοημένο μέχρι να το βρείς, δεν θέλω να το σκέφτομαι, πάντως αν το κρατήσετε τελικά , πιστεύω οτι θα τα βρουνε με την κουκλίτσα σου, έμενα πάντως ενω στην αρχή είχαμε λιγα χχχχχχχ, τωρα μετα από μια εβδομάδα, κοιμουνται μαζί τα γλυκούλια μου! καί όχι μόνο, κάνουν τρελλά παιχνίδια δεν μπορεις να φανταστεις!
μακάρι να γίνει κάλα σύντομα!
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ!Η συνάντηση με τον Αποστόλη ήταν πολύ θετική, πήγαινε και τον χάζευε, του μιλούσε, και σήμερα το πρωί πριν φύγει για το γραφείο τον χαιρέτησε. Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει Η Συζήτηση, αλλά είμαι αισιόδοξη.

mimikaki
Διάσημο μέλος

Να σου πώ, ο "μικρούλης" δεν πρέπει να αποκτήσει ένα όνομα??

aretha
Περιβόητο μέλος
Έχει όνομα!! Λέων! Τον βάφτισε ο Αίλουρος χτες, έγραψε εδώ τη σχετική ιστορία.Να σου πώ, ο "μικρούλης" δεν πρέπει να αποκτήσει ένα όνομα??![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
BERLA
Νεοφερμένο μέλος

Να ο κύριος...
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.
Είναι το μισό από την Αρήθα το καημένο (εκείνη την είχαμε βρει 6 εβδομάδων και ήταν 800 γρ.).