aretha
Περιβόητο μέλος
Πριν από 10 λεπτά κατέβηκα να πάρω εφημερίδες και βρήκα σ' ένα παρτέρι ένα πολύ μικρό γατάκι να φωνάζει, σε πολύ κακή κατάσταση όμως :cry: Είναι μικρότερο απ' όσο ήταν η Αρήθα όταν τη βρήκαμε, επομένως υπολογίζω να είναι 3-4 εβδομάδων, αγοράκι μάλλον. Είναι πολύ βρώμικο και με σοβαρό πρόβλημα στα ματάκια, ίσως να είναι και τυφλό :cry: Το ένα του ματάκι είναι εντελώς κλειστό, και το άλλο μισόκλειστο με το "τρίτο βλέφαρο". Και στα δυό ματάκια έχει πολλές τσίμπλες.
Το έφερα σπίτι, το καθάρισα λιγάκι και του έβαλα να φάει. Δυστυχώς έχω μόνο τις κροκέτες της Αρήθας στο σπίτι, αλλά δεν τις τρώει, ούτε ξερές ούτε μουλιασμένες.
Το έχω στο μπαλκόνι τώρα και όλο φωνάζει
Η δε Αρήθα έχει τρελαθεί να το ακούει, κάθε φορά που αυτό βγάζει φωνίτσα, εκείνη σηκώνεται σούζα και τεντώνει το λαιμό της.Τελοσπάντων, σκέφτομαι να το πάω στον Αίλουρο, γιατί είναι προφανές ότι χρειάζεται γιατρό. Θα περιμένω καμιά ώρα, να μην τον ξεσηκώνω πρωί πρωί Κυριακάτικα τον άνθρωπο
και μετά θα τον πάρω τηλέφωνο να μου πει τι να κάνω. Θα βγω και μια γύρα μήπως βρω σε κανένα mini market κονσέρβα kitten.Αχ, αν ξυπνήσει καμιά σας στο μεταξύ, κάθε συμβουλή (και ψυχολογική υποστήριξη) θα εκτιμηθεί πάρα πολύ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
το καημενάκι...που βρέθηκε εκεί? Είχες δει καμιά γάτα που μπορει να έχει γεννήσει??
Ούτε νεράκι ήπιε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Του έβρεξα λίγο τη μυτούλα, μπας και πιει νεράκι, αλλά δεν ήπιε... Τώρα έχει ηρεμήσει κάπως και σταμάτησε τις φωνές. Το ενθαρρυντικό είναι ότι περπατάει (αν και με αστάθεια), φαίνεται όμως ότι έχει δυνάμεις. Αλλά τα ματάκια του είναι χάλια :cry: Μακάρι να μπορέσει να γίνει καλά, να του βρούμε κι ένα σπίτι. Το κακό είναι ότι σε 3 μέρες φεύγουμε για διακοπές, δεν έχω ιδέα τι να κάνω

Να 'τος κι ο μικρούλης:
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος

οο και είναι τόσο γλύκό...κρίμα το ματάκι του, φαίνεται σαν να το έχει χάσει.. το άλλο είναι τελείως κλείστο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Όντως, δεν είναι αδύνατο, πρέπει να αποχωρίστηκε τη μαμά του πολύ πρόσφατα, γιατί πριν που δοκίμασα να του βρέξω λίγο τη μυτούλα με το δάχτυλό μου για να πιει νερό, μου βούτηξε αμέσως το δάχτυλο στο στόμα, σα να έψαχνε να θηλάσει... :cry:
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
η εστω φτιαξε λιγο γαλατακι μεσα σε ενα πιατακι μηπως το γληψει μονο του.μακαρι να πανε ολα καλα με το μικρο

mimikaki
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Μιμίκα, δεν έχω κινητό του κ. Πάνου, έχω στείλει μήνυμα στο κινητό της Φρόσως να μου το πει και περιμένω...
mimikaki
Διάσημο μέλος
...............
aretha
Περιβόητο μέλος
Παίρνω τώρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

τίποτα
, ελπίζω να γίνει καλά..
anabou
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μίλησα με τον κ. Πάνο στο τηλέφωνο, έτσι όπως του το περιέγραψα το μικρό λέει ότι μάλλον έχει καλυκοϊό
Μου είπε να του βάζω κάποια φάρμακα στα ματάκια (σταγόνες και αλοιφή) και για φαγητό εβαπορέ αδιάλυτο. Αύριο το απόγευμα θα του το πάω να το δει από κοντά.Ευτυχώς η Αρήθα δεν κινδυνεύει καθόλου, την καλύπτει το τριπλό εμβόλιο.
Πάω τώρα να βρω διημερεύον φαρμακείο.
Ευχαριστώ πολύ για την ιντερνετική συμπαράσταση!

ΥΓ Αδριάντα πρέπει να του στήσουμε αυτού του ανθρώπου!!

myrtos
Δραστήριο μέλος
τωρα το ειδα.Τι ειναι ο καλυκοιος?Ειναι επικινδυνο για την ζωουλα του?
mimikaki
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
αντε μωρε το καημενούλη...πάντως όντως είναι πολύ καθαρό, αν το βρήκες έτσι σημαίνει ότι μόλις το παράτησαν και όντως δεν φαίνεται καθόλου αδύνατο, απο την αλλη όμως αν τρεφόταν μόνο με γάλα απο τη μανούλα του λογικό...Αλικάκι, κουράγιο...ότι θέλεις πάρε με τηλ...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!ο καλυκοιος προκαλει τη λοιμωδη εντεριτιδα της γατας,και σε συνδυασμο με τον ερπητοιο τη ρινοτραχειτιδα.δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο ο παρβοιος που προκαλει την πανλευκοπενια.η θεραπεια εναντια του περιλαμβανει συνηθως χορηγηση ιντερφερονης(οπως παιρνει και ο Νοελ).για τα ματακια παντως,ο κυριος Πανος μου εχει πει οτι το καλυτερο ειναι να τα καθαριζουμε με γαζα και φυσιολογικο ορο.
αρα Αλικη θα γνωρισουμε και τον μικρο αυριο
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool