aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Άχου, πολύ γλυκός μαυρούλης!! :greycat: Στο μωσαϊκό πάνω, δε, είναι εντελώς παραλλαγή!Να ο κύριος...
Θα τον κρατήσεις; Η Berla πώς τον δέχτηκε;Καλά είναι! Τον βγάζω κάθε μια ώρα από τη γατοφόρο για τις σταγόνες και τον έχω ταΐσει δυο φορές (τη μία μάλιστα, εκτός προγράμματος, αποφάσισε εκείνος ότι θέλει να φάει και πάτησε τις φωνές)Αλίκη τι κάνει ο μπέμπης? Τον πήραν είδηση οι υπόλοιποι, ή είναι τόόόόσο αφοσιωμένοι στη δουλειά (λέμε τώρα!) που δεν καταλαβαίνουν τίποτα?![]()
Στο ενδιάμεσο κοιμάται ευτυχώς. Μόνο τρεις άνθρωποι τον πήρανε χαμπάρι, στους δύο (που ήξερα ότι θα είναι οκ) τον έδειξα μόνη μου, η τρίτη μπήκε μέσα ακριβώς την ώρα που του έβαζα το φάρμακο, αλλά μας βγήκε κι αυτή ζωόφιλη οπότε όλα καλά! 
(Όπου να 'ναι περιμένω τη διευθύντρια να έρθει να μου φέρει κάτι κείμενα, ελπίζω να μην αρχίσει τα μίου-μίου ειδικά εκείνη τη στιγμή...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου θυμησες τι περασαμε με τον δικο μου μικρουλη...
Μακαρι να πανε ολα καλα!!!
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Τώρα με τη φροντίδα σου, και μετά με της Ruko, πιστεύω πως θα γίνει μια χαρά! Είναι πολύ μικρούλι πάντως...αλλά και η Πανδώρα που είναι 2 μηνών είναι μόνο 600γραμμάρια! Τοσοδούλα!
Τα καημενούλια, ταλαιπωρήθηκαν πολύ στο δρόμο γι'αυτό.
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι και πιο ζωηρούλης 
Όταν γύρισα απ' το γραφείο, η Αρήθα ήρθε ως συνήθως στην πόρτα να με προϋπαντήσει. Ακούμπησα τη γατοφόρο κάτω και με το πρώτο μίου που είπε ο μικρός, καπνός η Αρήθα! Πήγε και χώθηκε πάλι κάτω απ'το κρεββάτι. Και τώρα μας κάνει μούτρα και μου 'κατσε κι εμένα μια καλή νυχιά στο χέρι

Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος

Καθόλου περίεργο δεν μου φαίνεται που τον ερωτεύθηκε η Αλίκη

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
να τον χαίρεσαι....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, πριν λίγο φτάσαμε!Αλίκη τι κάνει ο κουκλάκος σήμερα? Τον πήρες πάλι στη δουλειά?
Είναι πολύ ζωηρούλης σήμερα, όλο βόλτες πάνω-κάτω και φωνές. Έχει φάει το καταπέτασμα (τη νύχτα με ξύπνησε στις 2.30 και στις 5 παρά για τάισμα, πτώμα είμαι). Από δυνάμεις δηλαδή, πάμε καλά. Τα ματάκια φαίνονται κι αυτά σχετικά καλά, το αριστερό είναι καλυμμένο με το τρίτο βλέφαρο περίπου κατά το 1/4, το δεξί (που ήταν απ'την αρχή πιο άσχημα) περίπου στο μισό...
Το κακό είναι ότι τα ματάκια του φαίνονται πάρα πολύ θολά, δεν διακρίνεται καν η κόρη από την ίριδα 
Άντε να τον συνηθίσει και η Αρήθα σιγά σιγά.
Χιχιχι! Ασπασία, νομίζω ότι η Αναστασία αναφερόταν στη γάτα Αρήθα, όχι σε μένα (ναι, εγώ όντως τον έχω συνηθίσει για τα καλά)Μωρέ η Αλίκη μια χαρά τον έχει συνηθήσει ήδη. Ο "μπαμπάς" να δούμε...![]()

Η Αρήθα σήμερα το πρωί ήρθε και έκατσε κάνα-δυό μέτρα από την κούτα του και τον άκουγε, χωρίς να κάνει τίποτα. Μόλις έκανα όμως εγώ να την πλησιάσω για να της πω μπράβο που είναι τόσο καλή γάτα, πετάχτηκε λες και τη χτύπησε ρεύμα και εξαφανίστηκε τρέχοντας 
Ο δε "μπαμπάς" έκανε παράπονα χτες στην Αρήθα που έχει νεύρα και μούτρα και της είπε "αν μας σνομπάρεις θα δώσουμε εσένα και θα κρατήσουμε τον μικρό"! Και σήμερα το πρωί καθόταν πάνω από την κούτα του και μου είπε "νομίζω ότι με βλέπει".

Βρε, λέτε;;;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χιχιχι! Ασπασία, νομίζω ότι η Αναστασία αναφερόταν στη γάτα Αρήθα, όχι σε μένα (ναι, εγώ όντως τον έχω συνηθίσει για τα καλά)![]()
Sorryyyy!!! Μαλλον φταίει το ότι θεωρώ δεδομένο ότι η Αρήθα θα τον δεχθεί, δεδομένου του ότι δεν είχε τραγικές αντιδράσεις ως τώρα. Μάλλον ήπια το πήρε...
Λέμε!!! Λέμε!!!Βρε, λέτε;;;![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Πράγματι, κι εγώ περίμενα πολύ πιο θεαματικές αντιδράσεις...Μάλλον ήπια το πήρε...![]()
Ορίστε μια ακόμα φωτογραφία του μικρούλη, την πήρα σήμερα το πρωί.
(Α! ξέχασα να σας πω ότι μετονομάστηκε χτες. Το "Λέων" παραμένει βέβαια, τιμής ένεκεν για το γιατρό μας, αλλά επειδή λόγω μεγέθους εμείς όλο "πορδή" τον φωνάζαμε, αποφασίσαμε να το κάνουμε "Πορδολέων") Νομίζω ότι του πάει!! (Αν και, όπως είπε η μαμά μου που ήρθε χτες να τον δει "Του καταρρακώσατε κάθε αξιοπρέπεια του γάτου")

Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος

Η Αρηθα δειχνει να τον δέχεται!!! Απλα όταν τον πλησιάζει μην της μιλάς γιατί είναι τσιτωμένη και φοβισμένη. Δεν σηκώνει και πολλά πολλά δηλαδή τέτοιες ώρες...
Περιμένουμε σύντομα περιγραφές από τα παιχνίδια μεταξύ τους!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool