marigo173
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο βρε Αλίκη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο βρε Αλίκη! Να' σαι καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

(Θα τα μεταφέρω και στον μικρό, μπας και τον πείσω να κάθεται ήσυχος για τις σταγόνες του, γιατί όσο δυναμώνει, τόσο τσαμπουκαλεύεται και εκφράζει αντιρρήσεις!
)ΥΓ Τα μπράβο πρέπει πρώτα απ' όλα να πάνε στον Αίλουρο! Ό,τι καταφέρει να δει στη ζωή του το καημενάκι σ' εκείνον θα το χρωστάει...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ε, τότε κόψτε του το "Πορδολέων" του καημένου! Λέων με τα όλα του είναι!!! Δίκιο έχει η μαμά σου που λέει ότι του καταρρακώσατε κάθε αξιοπρέπεια!!!(Θα τα μεταφέρω και στον μικρό, μπας και τον πείσω να κάθεται ήσυχος για τις σταγόνες του, γιατί όσο δυναμώνει, τόσο τσαμπουκαλεύεται και εκφράζει αντιρρήσεις!![]()
)
mimikaki
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Σήμερα που γύρισα απ'τη δουλειά (μαζί με τον μικρό στη γατοφόρο) η Αρήθα μας επιφύλαξε ανέλπιστη υποδοχή!! Ήρθε κανονικά στην πόρτα όπως χτες, αλλά όταν ακούμπησα τη γατοφόρο κάτω, δεν έδειξε καμία αντίδραση. Ξεθάρρεψα κι εγώ, και έβγαλα τον μικρό έξω. Κρατώντας τον στα χέρια μου, την άφησα να τον πλησιάσει (πολύ διστακτικά είναι η αλήθεια) και να τον μυρίσει (όχι εξ επαφής, αλλά οι μουσούδες τους βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής). Εκείνη τη στιγμή ο μικρός έβγαλε μια φωνίτσα και η Αρήθα έκανε ένα χχχχ πάρα πολύ απαλό, ίσα που ακούστηκε, αλλά χωρίς να σηκωθεί να φύγει και χωρίς καμία άλλη απειλητική κίνηση.

Είπα να μην τα πιέσω τα πράγματα, και τον πήγα στην κούτα του. Μετά, η Αρήθα έκατσε να τη χαϊδέψω κανονικότατα, σα να μην έτρεχε τίποτα!
Τώρα, ο Πορδολέων κοιμάται του καλού καιρού και η Αρήθα έχει ξαπλώσει δυό μέτρα μακριά και παρατηρεί...
Τι καλό που είναι τελικά το Αρηθάκι μου!!

:greycat: Και τόσο καιρό, στριμμένη την ανέβαζα, στριμμένη την κατέβαζα τη γλυκιά μου... 
Ελπίζω στην επόμενη συνάντησή τους, σε δυο βδομάδες, να είναι εξίσου καλά τα πράγματα.

mimikaki
Διάσημο μέλος

Έχει βαλθεί να σε διαψεύσει

RedCat
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι! Και τα 'χει καταφέρει μια χαρά!ορίστε που την έλεγες στριμένη την καημένη!Έχει βαλθεί να σε διαψεύσει
![]()
Μ'έχουνε φάει οι τύψεις που την έλεγα τσαμπουκαλού και όλο το απόγευμα την έχω πεθάνει στα χάδια και στα φιλιά
(τα οποία, δυστυχώς, συνεχίζουν να μην της πολυαρέσουν) 
Μου φαίνεται πως ναι, ολοταχώς προς τα κει βαδίζουμε...καλά ο "μπαμπας" μάλλον θα γίνει χαζομπαμπας...

Παρ' όλα αυτά, έχω αρχίσει να ανησυχώ για αυτή την αστάθεια που παρουσιάζει
Επειδή έχει δυναμώσει αρκετά από την Κυριακή, έχει αρχίσει να κάνει διάφορες απόπειρες να περπατήσει και να παίξει. Και φαίνεται πολύ πιο έντονα πια η αστάθειά του. Ελπίζω να είναι λόγω της ηλικίας και του προβλήματος στην όρασή του και να μην έχει τίποτα άλλο, ανατομικό ή νευρολογικό...
Μακάρι να μας καθησυχάσει αύριο ο γιατρός (ο οποίος το είχε πολύ σοφά προβλέψει, ο άτιμος! Μου έλεγε την Κυριακή πόσο είναι στη φύση μας η απληστία και να θέλουμε συνέχεια κάτι παραπάνω: στην αρχή έλεγα "αχ, να ζήσει", μετά "αχ, να δει" και τώρα που έχω λίγο αναθαρρήσει με τα ματάκια του θέλω να περπατήσει)

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Σήμερα που θα τον ξαναδεί, θα μπορέσει ίσως να πει με περισσότερη σιγουριά.
Μάλλον γύρω στις 5 - 5.30 θα του τον πάω. Θα σας δω εκεί;

aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, το παρατήρησε ότι έχει αστάθεια, αλλά επειδή ακόμα δεν έβλεπε καθόλου το μωράκι, μου είπε ότι είναι πιθανό να οφείλεται σ' αυτό. Επιπλέον, την Κυριακή είχε ακόμα τρελή αδυναμία, σκέψου ότι είχε θερμοκρασία 35.6![]()
Σήμερα που θα τον ξαναδεί, θα μπορέσει ίσως να πει με περισσότερη σιγουριά.
Μάλλον γύρω στις 5 - 5.30 θα του τον πάω. Θα σας δω εκεί;![]()
Εμείς λογικά κατά τις 6 θα πάμε... Άντε να τα πούμε από κοντά!
RedCat
Διάσημο μέλος

εύχομαι όλα να πάνε καλά..
aretha
Περιβόητο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool