RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ με την Nota. Είναι και κάτι το οποίο είχα σκοπό να προτείνω σε μία ενδεχόμενη συνάντηση που θα προγραμματίζαμε στην Θεσσαλονίκη. Έναν τρόπο ή έναν λογαριασμό τον οποίο θα μπορούσαμε να καταβάλουμε ένα συμβολικό ποσό ανά μήνα. Όπως είπε και η Nota νομίζω 5 ευρώ θα ήταν καλά. Για μένα είναι λιγότερο από μία εφημερίδα και έναν καφέ. Για τα γατάκια όμως θα ήταν αρκετά τόσοι πολλοί που ήμαστε εδώ μέσα. Άλλωστε δεν θα είναι υποχρεωτικό. Ας δίνει όποιος μπορεί και για όσο καιρό μπορεί. Έστω και μία φορά να δώσει κάποιος, θα είναι κέρδος καθώς δεν μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά για την κάθε περίπτωση. Εγώ προσφέρομαι να συνδράμω και οποιοσδήποτε νομίζει ότι μπορεί ας αναλάβει διαχειριστής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Απο την αλλη πιστεύω οτι ειναι ζητημα οργανωσης και κυριως εμπιστοσυνης και διαφανειας οπως ειπα και παραπανω..

Havana
Διάσημο μέλος
απλα ας μου στειλει προσωπικο μυνημα το ποσο και οτι στελνει για τα συγκεκριμενα γατια.......
εφοσον δεν εχει βρεθει ακομη καποιος και για τα αλλα 2.

moukelis
Επιφανές μέλος
Παιδιά είμαι μέσα εγώ,νομίζω ότι δεν είναι θέμα να δώσουμε από 5-10 ευρώ για να σωθούν τόσες ψυχούλες!παιδια να προτείνω κατι χωρίς να παρεξηγηθώ; εδω είμαστε τόσοι ανθρωποι που λεμε οτι θελουμε να βοηθησουμε και δεν εχουμε χωρο; Αν διναμε απο 5 ευρώ ολοι θα μπορουσαν να πανε στο ΚΚΓ και οσα επιβιωσουν (γιατι δεν ειναι σίγουρο οτι θα τη βγαλουν και ολα καθαρη) να δοθουν για υιοθεσία; Το θεμα της ευθανασίας αφου μπηκαν ανθρωποι σε τοσο κοπο να τα βγαλουν απο τα σκουπιδια δεν το συζητω ας τα αφηναμε εκει αλλιως...αυτο ειναι και το νοημα να ειμαστε πολλοι με κοινο στοχο νομίζω ...τι λετε?
Υ.Γ. αυτο βεβαια προϋποθετει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και ενημερωση όσων ειναι μακρια για την κατασταση των γατακιων...
Θα δω αν θα προλάβω αύριο επειδή έχω και έναν έκτακτο "ασθενή",αλλιώς μέσα στη βδομάδα!Ή μάλλον έχω και μια καλύτερη ακόμα λύση στο μυαλό μου...
Όπως και να έχει,ένα ποσό θα κατατεθεί,θα σου στείλω ΡΜ Havana.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ε, όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο πράγμα ένας ανώδυνος και γρήγορος θάνατος από τον μαρτυρικό θάνατο που προκαλείται από την πείνα, ή την ασφυξία μέσα στη σφιχτοδεμένη σακκούλα, ή το σμπαράλιασμα από το σκουπιδιάρικο.τί διαφορά έχει το να τα κοιμίσει κάποιος με το να πετάει στον κάδο των σκουπιδιών?

Ούτε εγώ είμαι υπέρ της ευθανασίας σε υγιή ζώα, αλλά υπάρχει λόγος που λέγεται ΕΥθανασία (ενώ το άλλο λέγεται απλώς #$%#*#**)

Μακάρι, Νότα μου!!Αν διναμε απο 5 ευρώ ολοι θα μπορουσαν να πανε στο ΚΚΓ και οσα επιβιωσουν (γιατι δεν ειναι σίγουρο οτι θα τη βγαλουν και ολα καθαρη) να δοθουν για υιοθεσία;
Μόνο που τα 5 ευρώ δεν είναι για μια φορά και τελειώσαμε, θα πρέπει να δίνονται κάθε μήνα μέχρι να βρουν σπίτι τα γατάκια. Το λέω γιατί όταν είναι "φρέσκο" το θέμα είμαστε όλοι πιο ευσυγκίνητοι και πιο γενναιόδωροι, όταν κάπως παλιώσει και ξεχαστεί (και έχουν στο μεταξύ προκύψει δεν ξέρω πόσα ακόμα έκτακτα), τότε τα πράγματα δυστυχώς αλλάζουν, ενώ οι ανάγκες παραμένουν ίδιες.
Βρε Ρούλα, τι να πω; Μπράβο και πάλι μπράβο (και χαρά στο κουράγιο σου!!)Η ruko ανέλαβε να φροντίσει τα 3 από τα 5 κι αυτό κάνει τα πράγματα πολύ ευκολότερα!
Αν θέλεις βοήθεια με ταΐσματα, καθαρίσματα κ.λπ. πες μου να πεταχτώ μετά τη δουλειά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
....ελπιζουμε στι δυμηνο να δωθουν...αλλλος κανεις???

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
. Εγω επειδή εχω Αλλαντινοπαιδο να φροντισω θα βαλω λιγα μαλλον κανενα 5 ευρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά, θεωρώ ότι όσο απάνθρωπο είναι να πετάς ζωάκια στα σκουπίδια, να ρίχνεις φόλες κα, άλλο τόσο απάνθρωπο είναι και να τα "κοιμίζεις". Οταν πριν 17 περίπου χρόνια είχα βρει τα 4 γατάκια μου νεογέννητα πήρα τηλέφωνο σε μια φιλοζωική (το τηλέφωνο άρχιζε από 34) και μια κυρία μου είχε πει να της τα πάω να τα "κοιμίσει", γιατί θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς. Αποφάσισα να αφήσω την ζωή να επιλέξει. Το ένα γατάκι έζησε 8 χρόνια, το άλλο 13, το άλλο 16 και το τέταρτο, στα 17 του, είναι μια χαρά.Από τότε, είμαι πολύ επιφυλακτική με την "Ευθανασία" όταν δεν έχουν εξαντληθεί όλες οι πιθανότητεςΕ, όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο πράγμα ένας ανώδυνος και γρήγορος θάνατος από τον μαρτυρικό θάνατο που προκαλείται από την πείνα, ή την ασφυξία μέσα στη σφιχτοδεμένη σακκούλα, ή το σμπαράλιασμα από το σκουπιδιάρικο.
Ούτε εγώ είμαι υπέρ της ευθανασίας σε υγιή ζώα, αλλά υπάρχει λόγος που λέγεται ΕΥθανασία (ενώ το άλλο λέγεται απλώς #$%#*#**)
Μακάρι, Νότα μου!!
Μόνο που τα 5 ευρώ δεν είναι για μια φορά και τελειώσαμε, θα πρέπει να δίνονται κάθε μήνα μέχρι να βρουν σπίτι τα γατάκια. Το λέω γιατί όταν είναι "φρέσκο" το θέμα είμαστε όλοι πιο ευσυγκίνητοι και πιο γενναιόδωροι, όταν κάπως παλιώσει και ξεχαστεί (και έχουν στο μεταξύ προκύψει δεν ξέρω πόσα ακόμα έκτακτα), τότε τα πράγματα δυστυχώς αλλάζουν, ενώ οι ανάγκες παραμένουν ίδιες.
Βρε Ρούλα, τι να πω; Μπράβο και πάλι μπράβο (και χαρά στο κουράγιο σου!!)Αν θέλεις βοήθεια με ταΐσματα, καθαρίσματα κ.λπ. πες μου να πεταχτώ μετά τη δουλειά!
Havana
Διάσημο μέλος
αλλα εφοσον επομιστικε η φιλτατη ρουκο 3 ...και εφοσον τιθεται να μαζευτουν τα χρηματα για την φιλοξενεια τους σε κτηνιατρειο που θα τους παρεχεται το ταισμα καθε τριωρο δεν υπαρχει λογος να τα κοιμησουμε ..ομως αναμενουμε για να ειμαστε συνεπεις και να μη χρωσταμε !

Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
. Πολύ καλή η σκέψη σου. Ελπίζω να δοθούν όλα σε καλές οικογένειες τελικά για υιοθεσία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Συνενοήσου με Havana ή Jeannine που νομίζω ότι εχουν αμεση επαφή με τα γατακια αυτή τη στιγμήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool