mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να είναι ένας τυχερός μαχητής

Περιμένουμε νέα σας.
mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
Βέβαια δεν είχε ποτέ πυρετό ή διάρροια με αίμα αλλά καμιά φορά λέει αρκεί κ ένα απ τα 3 συμπτώματα.
Αν έχει κανείς ιδέα και λευκοπενία και κυρίως αν έχουμε ελπίδες ας μου πει.
Σήμερα μας είπε είναι λίγο καλύτερα δεν έκανε εμετό και διάρροια και έφαγε και λίγο.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς έχει καλή κλινική κατάσταση, οι εμετοί σταμάτησαν και οι διάρροιες δεν σταμάτησαν αλλά είναι σχεδόν οι μισές.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ούτε κι εγώ έχω ανάλογη εμπειρία από την συγκεκριμένη πάθηση παρ' όλο που έχω εμπειρία πολλά χρόνια με γάτες. Μάλιστα την συγκεκριμένη πάθηση την ακούω για πρώτη φορά. ΄Εχουμε όμως ένα θέμα που εξιστορεί την περιπέτεια μιας άλλης γατούλας με αυτή την πάθηση που το ξεπέρασε πλήρως. Αν θες διάβασε αυτό το θεματάκι.

Εύχομαι περαστικά στο γατάκι σου και σύντομα να το έχεις και πάλι κοντά σου γερό και δυνατό.

mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιατρός είπε ότι έχει λευκοπενία και το παλεύει. Απλά δεν ξέρω τι ελπίδες έχουμε και αν έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία.
Ευτυχώς έχει καλή κλινική κατάσταση, οι εμετοί σταμάτησαν και οι διάρροιες δεν σταμάτησαν αλλά είναι σχεδόν οι μισές.
Γιατρός δεν είμαι, αλλά νομίζω ήδη εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, πράγμα που μου επιτρέπει να διατηρώ μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Εύχομαι, με το καλό, μια πλήρη ανάρρωση

mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
κ εγω νομιζω ανπαει ετσι και τις επομενες μερες τοτε εχουμε πολλες ελπίδες να πανε ολα καλα
mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω τη γνώμη σας
Ο γιατρός μου είπε ότι μπορούμε πλέον να το πάρουμε σπίτι, θα συνεχίσει αντιβίωση για 3 εβδομάδες.
Είμαι σε δίλλημα όμως.
Αν το αφήσουμε εκεί η φροντίδα είναι καλύτερη και ότι προκύψει υπάρχει γιατρός.
Υπάρχει ο κίνδυνος όμως να στρεσαριστεί και να το επιβαρύνει αυτό;
Αν το πάρουμε τώρα σπίτι το περιβάλλον είναι πολύ καλύτερο αλλά δεν έχει την ασφάλεια του νοσοκομείου.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι σε πολυ καλο δρομο! Η γνωμη μου ειναι να τον παρεις σπιτι και να συνεχισεις εκει την αντιβιωση οπως σου ειπαν οι γιατροι.Αν ηταν κατι πολυ σοβαρο δεν θα σε αφηναν να τον παρεις, γιατι τρεις εβδομαδες θεραπειας ειναι μεγαλο διαστημα και σε ενα ξενο περιβαλλον οι γατουλες στρεσαρονται πολυ και το στρες εξασθενει το ανοσοποιητικο και δημιουργει προσφορο εδαφος για την αναπτυξη πολλων ασθενειων.Ετσι τουλαχιστον λενε οι ειδικοι.Βεβαια ο καθενας πραττει αναλογα πως νιωθει,εγω ας πουμε δεν θα μπορουσα να αφησω τις γατουλες μου για πολυ χρονικο διαστημα μακρια μου και να σκεφτομαι οτι μπορει να στεναχωριουνται.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι εγώ πιστεύω, πλέον θα τα καταφέρει εντελώς να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
΄Οσο γι αυτό που ρωτάς, δεν μπορώ να ξέρω πιο είναι το σωστότερο, μπορώ όμως να σου πω οτι στη θέση σου θα αψηφούσα το στρεσσάρισμα μπροστά στην βεβαιότητα οτι θα του χορηγούνται τα φάρμακα κανονικά και θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη. Τουλάχιστον για λίγες μέρες ακόμα, μέχρι οι επόμενες εξετάσεις να δείξουν ακόμα περισσότερη βελτίωση. Και μετά θα τον έφερνα στο σπίτι να συνέχισει τη θεραπεία του.
Αυτό βέβαια δεν παύει να είναι απλά μια γνώμη που καταθέτω, ασφαλώς η απόφαση θα είναι δική σου.
Εύχομαι καλή περαιτέρω ανάρρωση και δώσ'του κι ένα φιλάκι από μένα

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιτέλους καλά νέα! Συμφωνώ κι εγώ, άμα είναι σταθερή η βελτίωση να τον πάρεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsaras2015
Νεοφερμένο μέλος
Μας είπαν σήμερα ότι έκανε δύο μέτριες διάρροιες, όχι πολύ σκληρά δλδ ούτε νερό.
Ψάξανε δύο νέα παράσιτα στο αίμα αλλά δεν βρήκαν τπτ.
Λογικά ίσως επηρεάζεται από το ότι παίρνει την αντιβίωση από το στόμα.
Είπαμε να τον αφήσουμε μέχρι το Σάββατο και βλέπουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool