SOS Γατάκι δεν τρώει

Δεν είχε φάει το μεσημέρι αλλά το κάναμε εισαγωγή στο Αττικό και μας είπε ο Γιατρός πως αν δεν φάει θα το ταΐσουν με ένεση. Το θέμα είναι να καταφέρει να αντιδράσει ο οργανισμός του και να ξεκινάει να παράγει λευκά αιμοσφαίρια απ ότι καταλαβαίνω, χωρίς να είμαι γιατρός βέβαια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ξεχνας ειναι και νηστικουλι και πηρε τοσα φαρμακα,εκανε συνεχεια εμετους ,διαρροια οσο να ειναι πεφτει το ανοσοποιητικο.Πιστευω θα αντιδρασει ο οργανισμος του!Ευχομαι ολα να πανε καλα για το μικρο γατουλι σου και γρηγορα να αναρρωσει και να το εχεις και παλι στη αγκαλια σου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστούμε πολύ. είναι κ η ελπίδα μας γιατί έχει πολύ καλή κλινική εικόνα και είναι μαχητής.

Εύχομαι γρήγορα να δυναμώσει το αμυντικό του σύστημα και να τα καταφέρει.
Να είναι ένας τυχερός μαχητής:flowers:

Περιμένουμε νέα σας.

Όλα καλά θα πάνε! Να μας ενημερώνεις όταν θα μπορείς.

Χαμηλά ουδετερόφιλα μου είπαν σήμερα και πιθανή λευκοπενία.
Βέβαια δεν είχε ποτέ πυρετό ή διάρροια με αίμα αλλά καμιά φορά λέει αρκεί κ ένα απ τα 3 συμπτώματα.
Αν έχει κανείς ιδέα και λευκοπενία και κυρίως αν έχουμε ελπίδες ας μου πει.
Σήμερα μας είπε είναι λίγο καλύτερα δεν έκανε εμετό και διάρροια και έφαγε και λίγο.

Οταν εχει χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια λεγεται λευκοπενια οπως και σε μας τους ανθρωπους.Οι γιατροι αν ρωτησεις θα σου πουν περισσοτερα.Αρα ο γατουλης ειναι σε καλο δρομο τρωει και σταματησαν εμετοι και διαρροια,τι σου λενε οι γιατροi ποια ειναι η εξελιξη,δεν ρωτησες;

Ο Γιατρός είπε ότι έχει λευκοπενία και το παλεύει. Απλά δεν ξέρω τι ελπίδες έχουμε και αν έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία.
Ευτυχώς έχει καλή κλινική κατάσταση, οι εμετοί σταμάτησαν και οι διάρροιες δεν σταμάτησαν αλλά είναι σχεδόν οι μισές.

Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και ειναι αναλογα την αιτια που προκαλει σε καθε οργανισμο λευκοπενια.Αυτα μονο οι γιατροι τα ξερουν και μονο εκεινοι μπορουν να δωσουν αρνητικη η θετικη εξελιξη.

Καλησπέρα φίλε mitsara.
Ούτε κι εγώ έχω ανάλογη εμπειρία από την συγκεκριμένη πάθηση παρ' όλο που έχω εμπειρία πολλά χρόνια με γάτες. Μάλιστα την συγκεκριμένη πάθηση την ακούω για πρώτη φορά. ΄Εχουμε όμως ένα θέμα που εξιστορεί την περιπέτεια μιας άλλης γατούλας με αυτή την πάθηση που το ξεπέρασε πλήρως. Αν θες διάβασε αυτό το θεματάκι. :)
Εύχομαι περαστικά στο γατάκι σου και σύντομα να το έχεις και πάλι κοντά σου γερό και δυνατό.:flowers:

ευχαριστώ πολύ!

Ο Γιατρός είπε ότι έχει λευκοπενία και το παλεύει. Απλά δεν ξέρω τι ελπίδες έχουμε και αν έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία.
Ευτυχώς έχει καλή κλινική κατάσταση, οι εμετοί σταμάτησαν και οι διάρροιες δεν σταμάτησαν αλλά είναι σχεδόν οι μισές.

Γιατρός δεν είμαι, αλλά νομίζω ήδη εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, πράγμα που μου επιτρέπει να διατηρώ μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Εύχομαι, με το καλό, μια πλήρη ανάρρωση :)

Ευχαριστώ πολυ!
κ εγω νομιζω ανπαει ετσι και τις επομενες μερες τοτε εχουμε πολλες ελπίδες να πανε ολα καλα

Ο γατούλης είναι καλύτερα. Η αντιβίωση έπιασε τόπο και τα λευκά αιμοσφαίρια ανέβηκαν σε φυσιολογικό επίπεδο. Ελπίζουμε ότι πλέον θα τα καταφέρουμε.
Θέλω τη γνώμη σας
Ο γιατρός μου είπε ότι μπορούμε πλέον να το πάρουμε σπίτι, θα συνεχίσει αντιβίωση για 3 εβδομάδες.
Είμαι σε δίλλημα όμως.
Αν το αφήσουμε εκεί η φροντίδα είναι καλύτερη και ότι προκύψει υπάρχει γιατρός.
Υπάρχει ο κίνδυνος όμως να στρεσαριστεί και να το επιβαρύνει αυτό;
Αν το πάρουμε τώρα σπίτι το περιβάλλον είναι πολύ καλύτερο αλλά δεν έχει την ασφάλεια του νοσοκομείου.

Αφου ανεβηκαν τα λευκα αιμοσφαιρια σημαινει οτι το ανοσοποιητικο του αρχισε να ανεβαινει!:clapup:Ειναι σε πολυ καλο δρομο! Η γνωμη μου ειναι να τον παρεις σπιτι και να συνεχισεις εκει την αντιβιωση οπως σου ειπαν οι γιατροι.Αν ηταν κατι πολυ σοβαρο δεν θα σε αφηναν να τον παρεις, γιατι τρεις εβδομαδες θεραπειας ειναι μεγαλο διαστημα και σε ενα ξενο περιβαλλον οι γατουλες στρεσαρονται πολυ και το στρες εξασθενει το ανοσοποιητικο και δημιουργει προσφορο εδαφος για την αναπτυξη πολλων ασθενειων.Ετσι τουλαχιστον λενε οι ειδικοι.Βεβαια ο καθενας πραττει αναλογα πως νιωθει,εγω ας πουμε δεν θα μπορουσα να αφησω τις γατουλες μου για πολυ χρονικο διαστημα μακρια μου και να σκεφτομαι οτι μπορει να στεναχωριουνται.:)

Τελευταία επεξεργασία:
Άντε μπράβο το μωρούλι!:vroum: Κι εγώ πιστεύω, πλέον θα τα καταφέρει εντελώς να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
smile.gif

΄Οσο γι αυτό που ρωτάς, δεν μπορώ να ξέρω πιο είναι το σωστότερο, μπορώ όμως να σου πω οτι στη θέση σου θα αψηφούσα το στρεσσάρισμα μπροστά στην βεβαιότητα οτι θα του χορηγούνται τα φάρμακα κανονικά και θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη. Τουλάχιστον για λίγες μέρες ακόμα, μέχρι οι επόμενες εξετάσεις να δείξουν ακόμα περισσότερη βελτίωση. Και μετά θα τον έφερνα στο σπίτι να συνέχισει τη θεραπεία του.
Αυτό βέβαια δεν παύει να είναι απλά μια γνώμη που καταθέτω, ασφαλώς η απόφαση θα είναι δική σου.
Εύχομαι καλή περαιτέρω ανάρρωση και δώσ'του κι ένα φιλάκι από μένα:flowers:

Ρωτήστε αν μπορούν να τον κρατήσουν σήμερα και να πάτε να τον πάρετε αύριο αργά. Ώστε να είστε σίγουροι (όσο γίνεται) ότι είναι σταθερή η βελτίωσή του. Περαστικά σας!

:clapup: Επιτέλους καλά νέα! Συμφωνώ κι εγώ, άμα είναι σταθερή η βελτίωση να τον πάρεις.

Τελικά δεν το πήραμε και είπαμε να το πάρουμε το Σάββατο.
Μας είπαν σήμερα ότι έκανε δύο μέτριες διάρροιες, όχι πολύ σκληρά δλδ ούτε νερό.
Ψάξανε δύο νέα παράσιτα στο αίμα αλλά δεν βρήκαν τπτ.
Λογικά ίσως επηρεάζεται από το ότι παίρνει την αντιβίωση από το στόμα.
Είπαμε να τον αφήσουμε μέχρι το Σάββατο και βλέπουμε.

Με το καλό και υγιέστερο να τον δεχτείτε λοιπόν το Σάββατο :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back