Σήμερα την άφησα μόνη της το πρωί, γιατί πήγα στη δουλειά. Είχα λίγο άγχος για να πω την αλήθεια, αλλά τη βρήκα μια χαρά όταν γύρισα!!

Τρώει με πάρα πολλή όρεξη, που νομίζω σημαίνει πως αισθάνεται καλά. Πλένεται κιόλας και φυσικά με το που βλέπει άνθρωπο γυρίζει ανάποδα και γουργουρίζει

Ξεκινήσαμε την αντιβίωση σήμερα, γιατί μέχρι τώρα ήταν καλυμμένη από την ενέσιμη που είχε κάνει στην επέμβαση. Παίρνει και φάρμακο για το στήθος της, γιατί έχει σκληρύνει από το γάλα που είχε.
Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, είναι ότι πάει πολύ αραιά στην άμμο.

Χτες όλη μέρα δεν πήγε καθόλου

, σήμερα ευτυχώς βρήκα και τσίσα και κακά στη λεκάνη της, γιατί είχα τρομάξει. Σε λίγη ώρα θα πάμε μια βόλτα απ'το ιατρείο, να της ρίξει μια ματιά ο γιατρός να δει ότι όλα πάνε καλά, γιατί θα λείπει τις επόμενες δύο βδομάδες. Θα του πω να κοιτάξει και το έντερο και την κύστη της, για να μην μας προκύψει κανένα πρόβλημα.
Επίσης, πρέπει να σας πω ότι χάρη σε σας, τις καλές της γατο-νεράιδες, η Αφρούλα κοντεύει να συγκεντρώσει τα μισά χρήματα της επέμβασής της

Μου είπε να σας ευχαριστήσω, αλλά επειδή δεν έχω λόγια θα σας μεταφέρω αυτολεξεί τα δικά της: "χρρρρρρ χρρρρρρ χρρρρρρρρ"