SOS! Γατούλα (που πιθανόν θηλάζει) με εξαρθρωμένο ποδαράκι

Ποια είναι τα σημερινά νέα της Αφρούλας; :D
Σύνερχεται σιγά-σιγά το κοριτσάκι μας από την δύσκολη επέμβαση; :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα την άφησα μόνη της το πρωί, γιατί πήγα στη δουλειά. Είχα λίγο άγχος για να πω την αλήθεια, αλλά τη βρήκα μια χαρά όταν γύρισα!!:D
Τρώει με πάρα πολλή όρεξη, που νομίζω σημαίνει πως αισθάνεται καλά. Πλένεται κιόλας και φυσικά με το που βλέπει άνθρωπο γυρίζει ανάποδα και γουργουρίζει :inlove: Ξεκινήσαμε την αντιβίωση σήμερα, γιατί μέχρι τώρα ήταν καλυμμένη από την ενέσιμη που είχε κάνει στην επέμβαση. Παίρνει και φάρμακο για το στήθος της, γιατί έχει σκληρύνει από το γάλα που είχε.
Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, είναι ότι πάει πολύ αραιά στην άμμο.:hmm: Χτες όλη μέρα δεν πήγε καθόλου:confused:, σήμερα ευτυχώς βρήκα και τσίσα και κακά στη λεκάνη της, γιατί είχα τρομάξει. Σε λίγη ώρα θα πάμε μια βόλτα απ'το ιατρείο, να της ρίξει μια ματιά ο γιατρός να δει ότι όλα πάνε καλά, γιατί θα λείπει τις επόμενες δύο βδομάδες. Θα του πω να κοιτάξει και το έντερο και την κύστη της, για να μην μας προκύψει κανένα πρόβλημα.

Επίσης, πρέπει να σας πω ότι χάρη σε σας, τις καλές της γατο-νεράιδες, η Αφρούλα κοντεύει να συγκεντρώσει τα μισά χρήματα της επέμβασής της :clapup: Μου είπε να σας ευχαριστήσω, αλλά επειδή δεν έχω λόγια θα σας μεταφέρω αυτολεξεί τα δικά της: "χρρρρρρ χρρρρρρ χρρρρρρρρ" :inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω...τέλεια νέα!!!!!!!!!!:D:D:D....άντε να γιάνει το κοριτσάκι μας!!:D:D

Καλημέρα από το επιτελείο της Αφρούλας!
Χτες το απόγευμα την είδε ξανά ο γιατρός. Τη βρήκε πολύ καλά, το ποδαράκι της είναι σε καλή θέση, οι τομές της καθαρές, το στήθος της έχει αρχίσει να μαλακώνει σιγά-σιγά. Μόνο που είχε λίγα δεκατάκια, 39,7 -στο όριο δηλαδή.:/: Είπε πως πρέπει να παρακολουθώ καθημερινά τη θερμοκρασία της και αν δεν αρχίσει να πέφτει στις επόμενες μέρες να του τηλεφωνήσω. Της έκανε κι άλλη μία ενέσιμη αντιβίωση, για να είναι διπλά καλυμμένη.
Έτσι, σήμερα θα πάω να αγοράσω το ειδικό θερμόμετρο. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ θερμοκρασία από ζωάκι, ελπίζω να τα καταφέρω και να μην την πονέσω την καημένη...:worry: Αν κάποιος έχει εμπειρία από θερμομέτρηση και έχει καμία συμβουλή να μου δώσει, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

Να και το κορίτσι μας:
DSCN8469.JPG
Εκτός από την ομορφάδα της :inlove: στη φωτογραφία φαίνεται και το εγχειρισμένο της ποδαράκι, αλλά και η τομή της στείρωσης, στο πλάι.

Συνημμένα

• DSCN8469.JPG
    DSCN8469.JPG
    187,3 KB · Εμφανίσεις: 74
  • DSCN8469.JPG
    DSCN8469.JPG
    187,3 KB · Εμφανίσεις: 74
Αλίκη ο δικός μας κτηνίατρος όποτε μας έκανε θερμομέτρηση χρησιμοποίησε θερμόμετρο αυτιού.:hmm:
Νομίζω ότι η χρήση του είναι πανεύκολη και σου βγάζει το αποτέλεσμα σε δευτερόλεπτα, λογικά πρέπει να χρησιμοποιείται για βρέφη.:hmm:
Η τιμή του πρέπει να είναι λίγο "τσουχτερή"...γύρω στα 40-50 Ευρώ.:hmm:
Πάντα λέω να πάρω ένα τέτοιο αλλά κάτι τυχαίνει και το αναβάλω.:(

πανεμορφο ειναι το κοριτσακι μας!!!! και τι φουντωτη ουρα!!!!!!!!!!!:D:D

και εγω τετοιο θερμομετρο εχω και ειναι πολυ βολικο. Παλια χρησιμοποιουσα απο τα αλλα τα ηλεκτρονικα και το τυλιγα με μεμβρανη και εβαζα την ακρη του θερμομετρου στον πισινο του. Δεν ειναι πολυ δυσκολο, απλα πρεπει να κρατας την γατα ακινητη για μερικα δευτερολεπτα :P

εγω παντως,αν υπαρχει ειδικο θερμομετρο για γατες,αυτο θα προτιμουσα..:)

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Θα δω μήπως βρω θερμόμετρο αυτιού (και σε τι τιμή...:worry:)
Έφη, δεν έχω ακούσει να υπάρχει ειδικό θερμόμετρο για γάτες. Τα ελαστικά (σαν αυτό που μου είπε ο κτηνίατρος να πάρω) και του αυτιού (σαν αυτό που λένε η Νίκη κι η Ηρώ) είναι για ανθρωπο-μωρά. Αν έχεις δει κάπου κάτι τέτοιο πάντως, πες μου σε παρακαλώ λεπτομέρειες (μάρκα κ.λπ.) μήπως το ψάξω...

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Θα δω μήπως βρω θερμόμετρο αυτιού (και σε τι τιμή...:worry:)
Έφη, δεν έχω ακούσει να υπάρχει ειδικό θερμόμετρο για γάτες. Τα ελαστικά (σαν αυτό που μου είπε ο κτηνίατρος να πάρω) και του αυτιού (σαν αυτό που λένε η Νίκη κι η Ηρώ) είναι για ανθρωπο-μωρά. Αν έχεις δει κάπου κάτι τέτοιο πάντως, πες μου σε παρακαλώ λεπτομέρειες (μάρκα κ.λπ.) μήπως το ψάξω...
ααα..οχι..δεν εχω ρωτησει..απλα επειδη εγραψες εσυ οτι θα παρεις ειδικο θερμομετρο,για αυτο και εγω νομισα πως υπαρχει,και ηταν αλλο απο αυτο που εγραφε η νικη...:/:..απλα ρωτα τον κτηνιατρον σου,τι ειδους θερμομετρο να παρεις,αν δεν το εχεις κανει ήδη βεβαια..

Ούτε εγώ έχω ακούσει κάτι για θερμόμετρα είδικα για γάτες!!!....

Τελικά βρήκα και της πήρα εύκαμπτο θερμόμετρο των 10'', σαν αυτό που είχε κι ο κτηνίατρος. (Φοβάμαι πολύ να το χρησιμοποιήσω, μην την πονέσω, αλλά τουλάχιστον έκανα το πρώτο βήμα και το πήρα, κάτι είναι κι αυτό :redface:)
Η Αφρούλα τα πάει πολύ καλά, έχει πολλή όρεξη και έχει αρχίσει να καθαρίζει κιόλας από τη βρώμα του δρόμου, μια κούκλα είναι :inlove: Έχει βάλει και λίγο ψαχνό νομίζω :clapup:
Σήμερα το πρωί πήρε το τελευταίο φάρμακο για το στήθος της, τώρα θα περιμένουμε 4 μέρες κι αν τυχόν ξανασκληρύνει θα πρέπει να της δώσω άλλον ένα κύκλο χαπιών. Παίρνει βέβαια και την αντιβίωσή της, σαν καλή κοπέλα.:)
Το ποδαράκι ακόμα στον αέρα το κρατάει, ούτε για πλάκα να το πατήσει, μάλλον όμως είναι νωρίς ακόμα. Τουλάχιστον άρχισε να ξαπλώνει πότε-πότε απ'το δεξί της πλευρό (ενώ στην αρχή το απέφευγε εντελώς). Λέτε να 'ναι καλό σημάδι αυτό;

Όλα θα πάνε καλά για την κοπελούδα μας!:D:D:D
Φάνηκε πολύ δυνατή και υπομονετική! :D Είμαι σίγουρη ότι θα το πατήσει κάποια στιγμή το ποδαράκι της. :D
Δώσ' της ένα μεγάλο μουσουδοφιλάκι και από μας!:-*:-*:-*:-*

Υ.Γ Τι θερμόμετρο είναι αυτό που πήρες Αλίκη και πόσο στοίχιζε;

Θα της δώσω πολλά φιλάκια, είναι χαδιάρα και τρελαίνεται!! :D
Υ.Γ Τι θερμόμετρο είναι αυτό που πήρες Αλίκη και πόσο στοίχιζε;
Είναι για (ανθρωπο)μωρά, μοιάζει με το κανονικό ηλεκτρονικό θερμόμετρο που έχουμε για μας, αλλά το άκρο του είναι εύκαμπτο, για να μην τραυματίζει σε περίπτωση που κάνει κάποια απότομη κίνηση το μωρό (ή το γατί, στην περίπτωσή μας :P). Και μετράει σχετικά γρήγορα, σε 10 δευτερόλεπτα. Φτηνό ήταν, 8,5 ευρώ.
Αυτιού δεν βρήκα, θα έπρεπε μάλλον να κατέβω κατάκεντρο για να βρω, αλλά με 40 βαθμούς (καμιά 50αριά δηλαδή στην Ομόνοια) δεν είχα κουράγιο...

μια χαρα τα νεα μας!!:D:D......και απο μενα να δωσεις φιλακια παρακαλω...πολλα!!:D

Ποιος τη χάρη της, της Αφρούλας... Όλο το απόγευμα θα τη χαϊδολογάω εκ μέρους του mycat :D

Αφρούλα είσαι όμορφη σαν το χιόνι... να γίνεις γρήγορα καλά. Είσαι τυχερό γατάκι γιατί έπεσες σε μια καλή ψυχή.
Περιμένουμε φώτος της ανοδικής της πορείας!!

Πολύ ωραία τα νέα σας!:) Μια χαρά τα πηγαίνει το κορίτσι!
Ενδιαφέρον αυτό το θερμόμετρο, αν το βρω θα πάρω για το μπέμπη!;)

Σας ευχαριστεί πολύ η Αφρούλα για τα καλά σας λόγια! :)
Να και μια σημερινή της φωτογραφία, αφιερωμένη στους θαυμαστές της:

DSCN8478.JPG

Χρύσα, το θερμόμετρο είναι αυτό εδώ.;)

Συνημμένα

• DSCN8478.JPG
    DSCN8478.JPG
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 64
  • DSCN8478.JPG
    DSCN8478.JPG
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 64
πωπω Αλικη...ειναι πραγματικα μια ΘΕΑ!!!!!!!!!!.....μωρουδελι μου εσυ!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back