emma_1988
Νεοφερμένο μέλος
Η emma_1988 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
10-07-08
21:18
αυτα ηταν λιγο πιο μεγαλα απο τον ερμη αλλα μου φανηκαν καπως ζεστα. μηπως εχουν προβλημα;
να προσθεσω οτι τα 2 που επιασα στα χερια μου ηταν μονοφθαλμα
να προσθεσω οτι τα 2 που επιασα στα χερια μου ηταν μονοφθαλμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-07-08
21:30
Πω πω...Φτιάξε της μια πρόχειρη φωλίτσα με ένα χαρτοκούτι και τίποτα πανιά και βάλε τα μέσα.Βάλε κι ένα μπωλ τροφή και νερό δίπλα για να μένει εκεί η μαμά.Πόσο μικρά είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma_1988
Νεοφερμένο μέλος
Η emma_1988 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
10-07-08
22:02
Πω πω...Φτιάξε της μια πρόχειρη φωλίτσα με ένα χαρτοκούτι και τίποτα πανιά και βάλε τα μέσα.Βάλε κι ένα μπωλ τροφή και νερό δίπλα για να μένει εκεί η μαμά.Πόσο μικρά είναι;
λιγο μεγαλυτερα απο τον ερμη (σε μεγεθος τουλαχιστον)
αλλα τα δυο που ειδα ειναι μονοφθαλμα
εχουμε στο γκαραζ μια ντουλαπα κ ενα ξυλο μεγαλο σαν τραπεζι φαντασου κ τα εχει εκει. κατω απο την ντουλαπα;
παιζει να μν ειναι η μανα; δν αντεδρασε καθολου οταν τα επιανα
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-07-08
22:03
Μάλλον όχι,η μαμά πρέπει να είναι,αλλά μερικές δεν τις νοιάζει.Νομίζω αν τους κάνετε φωλίτσα εκεί και της βάλετε φαγητο θα μείνει και θα τα φροντίσει.
emma_1988
Νεοφερμένο μέλος
10-07-08
22:24
κατεβηκα τωρα κατω κ δν ηταν τα μικρα
moukelis
Επιφανές μέλος
10-07-08
22:27
Μπορεί να αισθάνθηκε ότι απειλούνται και να τα μετέφερε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum