SOS Επείγον - μικρό γατάκι

αυτα ηταν λιγο πιο μεγαλα απο τον ερμη αλλα μου φανηκαν καπως ζεστα. μηπως εχουν προβλημα;

να προσθεσω οτι τα 2 που επιασα στα χερια μου ηταν μονοφθαλμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω...Φτιάξε της μια πρόχειρη φωλίτσα με ένα χαρτοκούτι και τίποτα πανιά και βάλε τα μέσα.Βάλε κι ένα μπωλ τροφή και νερό δίπλα για να μένει εκεί η μαμά.Πόσο μικρά είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω...Φτιάξε της μια πρόχειρη φωλίτσα με ένα χαρτοκούτι και τίποτα πανιά και βάλε τα μέσα.Βάλε κι ένα μπωλ τροφή και νερό δίπλα για να μένει εκεί η μαμά.Πόσο μικρά είναι;

λιγο μεγαλυτερα απο τον ερμη (σε μεγεθος τουλαχιστον)

αλλα τα δυο που ειδα ειναι μονοφθαλμα

εχουμε στο γκαραζ μια ντουλαπα κ ενα ξυλο μεγαλο σαν τραπεζι φαντασου κ τα εχει εκει. κατω απο την ντουλαπα;

παιζει να μν ειναι η μανα; δν αντεδρασε καθολου οταν τα επιανα

Μάλλον όχι,η μαμά πρέπει να είναι,αλλά μερικές δεν τις νοιάζει.Νομίζω αν τους κάνετε φωλίτσα εκεί και της βάλετε φαγητο θα μείνει και θα τα φροντίσει.

κατεβηκα τωρα κατω κ δν ηταν τα μικρα

Μπορεί να αισθάνθηκε ότι απειλούνται και να τα μετέφερε.

αυτο τοτε σημαινει οτι ενδιαφερεται. μακαρι να ναι ετσι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back