SOS Επείγον - μικρό γατάκι

την ταϊσα γυρω στις 11 μιση απο το γαλατακι της αλλα ηπιε αρκετο γυρω στα 10 ml κ ηπιε κ το πρωι στις 7 δν ξερω ποσο, να παω ξανα τωρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oχι, θα σου έλεγα να την αφήσεις να ζητήσει εκείνη όταν πεινάσει, αν την παραταϊσεις θα σου κάνει διάρροιες.
Μην ξεχνάς να την τρίβεις μετά από κάθε τάισμα στην κοιλίτσα, αν δεν ενεργηθεί, είναι πολύ επικίνδυνο.
Πρέπει να είναι γύρω στις 15-20 μέρες. Την έχεις ζυγίσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν την εχω ζυγισει. παντα την τριβω στα γεννητικα οργανα. ;)
τωρα θα παω γτ την ακουω που νιαουριζει.

Τελικα μου ειπαν οτι δεν επικοινωνησες για τη μαμα γατα οποτε τωρα εχουν φυγει ροδο για το σκ απο δευτερα

ετσι κ αλλιως δε θα μπορουσαμε να το παμε σημερα.

Αν τα βγάλει περα κι ετσι μπορεις να το κρατησεις παντως

τελικα ειπε οτι δν γινεται κ οτι θα κοιταξει μηπως βρει απο αλλου.

ερωτηση: μπορει να κατουραει μονο του απο τετοια ηλικια;εννοω χωρις τριψιμο.

ποιος ειπε τι??? οχι δεν μπορει θελει τριψιμο

Καλύτερα να το βοηθάς εσύ πάνω στο θέμα της ούρησης. Πως τα πάει το μικρό? Ξέρω ότι τις πρώτες μέρες είναι δύσκολο άλλα σου λέω μετά όσο θα περνάει ο καιρός τόσο πιο εύκολα θα γίνονται όλα, θα δεις. Από μόνη σου σιγά σιγά θα ξέρεις τι να κάνεις. Πάντως ρώτα ότι θέλεις.

βοηθειααααααα

βρηκα 3 πεταμενα γατακια στον καδο. ακομα εχουν το ομφαλυο λωρο. τα ταιζω αγελαδινο γαλα αλλα απο οτι καταλαβα ειναι λαθος. αυριο θα παρω κατι αναλογο. στελνω εδω γιατι δεν μπορω να βρω πωσ μπορω να ζητησω βοηθεια. αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι οτι εχουν το ομφαλυο λωρο και δεν ξερω αν πρεπει να τον κοψω ή οχι. ειναι τοσο μικρα όσο τησ φωτογραφιασ. τα ταιζω συχνα. δεν νιαουριζουν πολυ. κοιμουνται ολη μερα. νομιζω πωσ αυτο τουσ αρεσει. λαθοσ?? ΒΟΗΘΕΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!1:blink:

βρηκα 3 πεταμενα γατακια στον καδο. ακομα εχουν το ομφαλυο λωρο. τα ταιζω αγελαδινο γαλα αλλα απο οτι καταλαβα ειναι λαθος. αυριο θα παρω κατι αναλογο. στελνω εδω γιατι δεν μπορω να βρω πωσ μπορω να ζητησω βοηθεια. αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι οτι εχουν το ομφαλυο λωρο και δεν ξερω αν πρεπει να τον κοψω ή οχι. ειναι τοσο μικρα όσο τησ φωτογραφιασ. τα ταιζω συχνα. δεν νιαουριζουν πολυ. κοιμουνται ολη μερα. νομιζω πωσ αυτο τουσ αρεσει. λαθοσ?? ΒΟΗΘΕΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!1:blink:

Ανέτα πρέπει να φτιάξεις δικό σου θέμα...Ξέρεις πως να το κάνεις???Αν όχι πες μου..

ποιος ειπε τι??? οχι δεν μπορει θελει τριψιμο

στο τηλ που μου εδωσες.

το λεω γτ παρ ολο που τον τριβω κ κατουραει στο βαμβακι εχει τυχει να δω τις εφημεριδες που τον εχουμε υγρες

Καλύτερα να το προκαλείς εσύ να ουρήσει πρώτων για να ξέρεις σίγουρα κάθε πότε το κάνει και δεύτερον γιατί όταν το κάνει μόνο του γίνετε μούσκεμα όλη η κοιλίτσα του. Στην δική μου περίπτωση το γατάκι 3 φορές έπαθε υποθερμία και κόντεψα να το χάσω για αυτό τον λόγο. Βέβαια όταν το βρήκα εγώ δεν είχε αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες που έχει λόγο καλοκαιριού αλλά και πάλι νομίζω ότι καλό είναι να μην γίνετε μούσκεμα. Βέβαια αν πάλι κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ή κάποια αλλά και πάλι νομίζω ότι στην ηλικία που είναι καλό είναι να το παρακινούμε εμείς.

μα το προκαλω να ουρησει, αλλα τα κανει κ μετα.

κ δν εχει χεσει μονο μια φορα σημερα κατι πηγε να κανει αλλα εβγαλε μια σταγονα αιμαι κ φοβηθηκα να το πιεσω

Δεν πειράζει τότε, κάντο εσύ και ας κατουρήσει αργότερα. Όσο για το άλλο, δεν υπάρχει λόγος να το πιέζεις να ενεργηθεί. Και το δικό μου δεν μπορούσε για αρκετό μεγάλο διάστημα στην αρχή. Κάποια στιγμή θα τα κάνει, μην ανησυχείς. Μην ξεχνάς, γαλατάκι πίνει μόνο. Φρόντισε να πίνει όσο χρειάζεται κάθε φορά που κλαίει και ας το να κοιμάται όλη την υπόλοιπη ώρα. Αυτό που διαπίστωσα εγώ είναι ότι τα γατάκια ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς πώς να ανταπεξέλθουν. Καμιά φορά εμείς μαθαίνουμε από αυτά τι θέλουν και πότε. Το κλάμα σημαίνει ότι κάτι θέλουν. Μόλις σταματήσουν να κλαίνε πάει να πει ότι αυτό το κάτι το πήραν.
Σε εφημερίδα το έχεις; Αν ναι, μήπως να το έβαζες κανένα παλιό ρουχαλάκι ή πετσέτα από κάτω;

αν εχει αμα ισως χρειαστει καμμια βολτα απο το κτηνιατρο παντως ( καλο κτηνιατρο)

αν εχει αμα ισως χρειαστει καμμια βολτα απο το κτηνιατρο παντως ( καλο κτηνιατρο)

Λίγο αίμα από πίσω κάποια στιγμή έβγαλε και εμένα στην αρχή yasmin και θεώρησα ότι ίσως να το προκάλεσα εγώ από το συχνό τρίψιμο και φρόντισα να είμαι λίγο πιο προσεχτικός. Αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό στην πορεία. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη. Ίσως na είναι καλή και η ιδέα να το αναφέρεις στον κτηνίατρο για να είσαι σίγουρη emma.

αμα ξαναβγαλει θα τηλεφωνησω. εξαλλου μια σταλα ηταν

Προς ανετα
Ο πιο σιγουρος τροπος για να επιβιωσουν τα γατακια ειναι να δοκιμασεις πρωτα αν μπορει να τα υιοθετησει καποια γατουλα που απο οτι ειδα υπάρχει σε αλλο θρεντ (ναι μιλαω για την Αμελι)..Μην το καθυστερησεις πολυ ειλικρινα δεν νομιζω οτι εχουν την πολυτελεια του χρονου αν θελεις να επιβιωσουν.Καλη τυχη ευχομαι να κανεις το καλυτερο για αυτα;)

Emma πως τα πας σήμερα με το μικρό?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back