Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa, στα έστειλα κι εγώ.
Η αλήθεια είναι ότι σε 1-2 ερωτήσεις είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Ulv3r, οπότε επέλεξα την απάντηση με την οποία διαφωνούσα λιγότερο.
Πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρον τεστ.
Ευχαριστώ ruko τα πήρα

οι προτάσεις είναι όντως κάπως περίεργες ....το καλύτερο είναι αυτό που λες επιλέγεις αυτή με την οποία διαφωνείς λιγότερο
Πως τα βρισκω;Σορρυ ειμαι λιγο αργη....
Πάνε στην αρχή του θέματος εκεί θα δεις τα links που έχει και τις οδηγίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Α, ώστε έτσι μαγειρεύετε τις στατιστικές, ε; Ντροπή σας!![]()
Εγώ όχι

Αν ήταν έτσι γιατί να έκανα τόσο θέμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo
Νεοφερμένο μέλος
Δαρμένη Γατούλα
Νεοφερμένο μέλος
Άντε βρε παιδιά! Απαντήστε και εσείς, εύκολο κα χαλαρωτικό είναι.
Βρείτε λίγο χρόνο και για τη γλυκιά Raisa.
Πολλά φιλιά σε όλους.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω.
Δεν τα πήρα

Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ

marylooo
Νεοφερμένο μέλος
Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc?Δεν τα πήρα
Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος

Δαρμένη Γατούλα
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

. Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα 
. Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα
αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει:Συμφωνώ απολύτως
Να μην μαγειρέψουμε και λίγο????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ απολύτωςΝα μην μαγειρέψουμε και λίγο????
Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό

Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι
....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά

Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα?
γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως???
Raisa
Περιβόητο μέλος
Με το SPSS θα τα δουλέψεις?
Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!!

help καλε πως θα απαντησω?
τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα?
γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως???
Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου
esp0621@uom.gr

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

Δαρμένη Γατούλα
Νεοφερμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω??
Raisa
Περιβόητο μέλος
.....τα πήρα!!!
Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου
....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις
katerina10
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς???
Είσαι τέλεια!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool