Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #41 04-04-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Raisa, στα έστειλα κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι σε 1-2 ερωτήσεις είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Ulv3r, οπότε επέλεξα την απάντηση με την οποία διαφωνούσα λιγότερο. Πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρον τεστ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ruko τα πήρα οι προτάσεις είναι όντως κάπως περίεργες ....το καλύτερο είναι αυτό που λες επιλέγεις αυτή με την οποία διαφωνείς λιγότερο Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Πως τα βρισκω;Σορρυ ειμαι λιγο αργη.... Click για ανάπτυξη... Πάνε στην αρχή του θέματος εκεί θα δεις τα links που έχει και τις οδηγίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #42 04-04-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Α, ώστε έτσι μαγειρεύετε τις στατιστικές, ε; Ντροπή σας! Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι Αν ήταν έτσι γιατί να έκανα τόσο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:04 Ο marylooo έγραψε: #43 04-04-08 14:04 Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #44 04-04-08 14:41 Κουκλίτσα Raisa απάντησα και εγώ στο ερωτηματολόγιό σου. Χαίρομαι αν βοήθησα . Σου εύχομαι να ολοκληρώσεις σύντομα τον αριθμό ατόμων που χρειάζεσαι. Άντε βρε παιδιά! Απαντήστε και εσείς, εύκολο κα χαλαρωτικό είναι. Βρείτε λίγο χρόνο και για τη γλυκιά Raisa. Πολλά φιλιά σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #45 04-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Click για ανάπτυξη... Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:54 Ο marylooo έγραψε: #46 04-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Click για ανάπτυξη... Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η Raisa έγραψε: #47 04-04-08 17:24 ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Raisa, στα έστειλα κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι σε 1-2 ερωτήσεις είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Ulv3r, οπότε επέλεξα την απάντηση με την οποία διαφωνούσα λιγότερο. Πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρον τεστ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ruko τα πήρα οι προτάσεις είναι όντως κάπως περίεργες ....το καλύτερο είναι αυτό που λες επιλέγεις αυτή με την οποία διαφωνείς λιγότερο Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Πως τα βρισκω;Σορρυ ειμαι λιγο αργη.... Click για ανάπτυξη... Πάνε στην αρχή του θέματος εκεί θα δεις τα links που έχει και τις οδηγίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #42 04-04-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Α, ώστε έτσι μαγειρεύετε τις στατιστικές, ε; Ντροπή σας! Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι Αν ήταν έτσι γιατί να έκανα τόσο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:04 Ο marylooo έγραψε: #43 04-04-08 14:04 Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #44 04-04-08 14:41 Κουκλίτσα Raisa απάντησα και εγώ στο ερωτηματολόγιό σου. Χαίρομαι αν βοήθησα . Σου εύχομαι να ολοκληρώσεις σύντομα τον αριθμό ατόμων που χρειάζεσαι. Άντε βρε παιδιά! Απαντήστε και εσείς, εύκολο κα χαλαρωτικό είναι. Βρείτε λίγο χρόνο και για τη γλυκιά Raisa. Πολλά φιλιά σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #45 04-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Click για ανάπτυξη... Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:54 Ο marylooo έγραψε: #46 04-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Click για ανάπτυξη... Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η Raisa έγραψε: #47 04-04-08 17:24 ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Α, ώστε έτσι μαγειρεύετε τις στατιστικές, ε; Ντροπή σας! Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι Αν ήταν έτσι γιατί να έκανα τόσο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:04 Ο marylooo έγραψε: #43 04-04-08 14:04 Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #44 04-04-08 14:41 Κουκλίτσα Raisa απάντησα και εγώ στο ερωτηματολόγιό σου. Χαίρομαι αν βοήθησα . Σου εύχομαι να ολοκληρώσεις σύντομα τον αριθμό ατόμων που χρειάζεσαι. Άντε βρε παιδιά! Απαντήστε και εσείς, εύκολο κα χαλαρωτικό είναι. Βρείτε λίγο χρόνο και για τη γλυκιά Raisa. Πολλά φιλιά σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #45 04-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Click για ανάπτυξη... Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:54 Ο marylooo έγραψε: #46 04-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Click για ανάπτυξη... Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η Raisa έγραψε: #47 04-04-08 17:24 ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #44 04-04-08 14:41 Κουκλίτσα Raisa απάντησα και εγώ στο ερωτηματολόγιό σου. Χαίρομαι αν βοήθησα . Σου εύχομαι να ολοκληρώσεις σύντομα τον αριθμό ατόμων που χρειάζεσαι. Άντε βρε παιδιά! Απαντήστε και εσείς, εύκολο κα χαλαρωτικό είναι. Βρείτε λίγο χρόνο και για τη γλυκιά Raisa. Πολλά φιλιά σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #45 04-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Click για ανάπτυξη... Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:54 Ο marylooo έγραψε: #46 04-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Click για ανάπτυξη... Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η Raisa έγραψε: #47 04-04-08 17:24 ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλίτσα Raisa απάντησα και εγώ στο ερωτηματολόγιό σου. Χαίρομαι αν βοήθησα . Σου εύχομαι να ολοκληρώσεις σύντομα τον αριθμό ατόμων που χρειάζεσαι. Άντε βρε παιδιά! Απαντήστε και εσείς, εύκολο κα χαλαρωτικό είναι. Βρείτε λίγο χρόνο και για τη γλυκιά Raisa. Πολλά φιλιά σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #45 04-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Click για ανάπτυξη... Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:54 Ο marylooo έγραψε: #46 04-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Click για ανάπτυξη... Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η Raisa έγραψε: #47 04-04-08 17:24 ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marylooo: Τα πηρες; Δεν ξερω αν βρηκα τα σωστα..Αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω. Click για ανάπτυξη... Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marylooo Νεοφερμένο μέλος Ο marylooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 14:54 Ο marylooo έγραψε: #46 04-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Click για ανάπτυξη... Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η Raisa έγραψε: #47 04-04-08 17:24 ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν τα πήρα Για δες το ξανά αν θες...κάτω κάτω γράφει κάπου download εκεί κάνε κλικ Click για ανάπτυξη... Εκει που λεει downloadlink:selfesteem telico.doc? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:24 Η Raisa έγραψε: #47 04-04-08 17:24 ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι!!!! ακριβώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Δαρμένη Γατούλα: #48 04-04-08 19:41 Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα δικά μου τα πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #49 04-04-08 21:11 Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα.... . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα . Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #50 05-04-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Συμφωνώ απολύτως Να μην μαγειρέψουμε και λίγο???? Click για ανάπτυξη... Ντροπή σας παιδιά.....σα δεν ντεπόσαστε λίγο που μου βάζετε τέτοιες ιδέες στο μυαλό Εγώ όπως πάντα με το σταυρό στο χέρι....και ερχόσαστε εσείς και μου βάζετε διαόλια μπροστά Αντιστέκομαι όμως και επιμένω....άλλα 77 θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 05-04-08 21:46 Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 21:47 Η Havana έγραψε: #52 05-04-08 21:47 help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #53 05-04-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Με το SPSS θα τα δουλέψεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όχι μόνη μου ...μαζί με τον καθηγητή!!! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: help καλε πως θα απαντησω? τα τυπωνω και στα στελνω ταχυδρομικα? γινεται ηλεκτρονικα και αν ναι πως??? Click για ανάπτυξη... Κάνεις κλίκ εκεί που λέει download τα ανοίγεις, τσεκάρεις με χρώμα ή υπογραμμίζεις αυτό που θέλεις και μετά τα στέλνεις συνημμένα στο μειλ μου esp0621@uom.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #54 06-04-08 15:18 σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σου εστειλα και εγω.Ελπιζω να ηρθαν.Καλη σου επιτυχια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαρμένη Γατούλα Νεοφερμένο μέλος Η Δαρμένη Γατούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 18:52 Η Δαρμένη Γατούλα: #55 06-04-08 18:52 Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γλυκιά μου Raisa Θα ήταν τουλάχιστον ευγενικό να απαντούσες, μια που αφιέρωσα και εγώ χρόνο για να απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου. Δεν πειράζει όμως. Να 'σαι πάντα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #56 06-04-08 22:04 Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δαρμένη Γατούλα, νομίζω ότι επειδή είναι ανώνυμα δεν πρέπει να σου απαντήσει.. Ράισα πόσα χρειάζεσαι ακόμα να στείλω σε φιλαράκια και όσους βρω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #57 06-04-08 22:43 Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγνώμη αν δεν απάντησα Δαρμένη Γατούλα.....τα πήρα!!! Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....χρειάζομαι ακόμα 50 περίπου...θα χαρώ πολύ αν τα προωθήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #58 07-04-08 01:03 Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 07:29 Η Raisa έγραψε: #59 07-04-08 07:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ραισα στέλνω του φίλου μου που είναι εδώ αλλά από το ίδιο email..μην μπερδευτείς είναι άλλες απαντήσεις.. εμμμ στέλνω και στους φίλους μου..αλλά για να μην γίνει λάθος θα τους πω να μου το στείλουν εμένα πρώτα και μετα το προωθώ εγώ σε εσένα ...Συμφωνείς??? Click για ανάπτυξη... Είσαι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Απριλίου 2008 στις 09:37 Η julia έγραψε: #60 07-04-08 09:37 Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa.... αν δεν βρήσκεις τελικά άλλα "θύμματα", μπορεί να συμπληρώσει και κανένα ο Κίκης???? και τα άλλα παιδιά μου??? Καμία 20αριά θα βγούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.