Δαρμένη Γατούλα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
περι τίνος πρόκειται..τι είναι αυτό το πρόγραμμα?
στατιστιστικής πρόγραμμα. Πρέπει κι εγώ να βγάλω αποτελέσματα έρευνας για το μεταπτυχιακό μου

katerina10
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στατιστική ???Μμμμ μόνο έναν φίλο έχω που έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο στατιστικής και αυτός είναι φαντάρος..Λυπάμαι ουρανία μου...αλλά θα ρωτήσω!!Μπας και βρω κανέναν άλλο!!Οκ???![]()
Υπέρ ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση

katerina10
Περιβόητο μέλος
σιγά μωρέ!αφού μπορούμε να βοηθήσουμε...γιατί να μην το κάνουμε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραισα σου έστειλα κάποια...περιμένω άλλα τόσα αύριο..Μέχρι πότε τα θέλεις???
Νά΄σαι καλά Κατερίνα!!!

Μέχρι το Πάσχα πρέπει να τα έχω

katerina10
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
και το χρησιμοποιησα για την εργασία μου στο μαθημα της Στατιστικής... μονο που "προθημοποιήθηκε" ο τότε φίλος μου... και εγώ ΔΕΝ ασχολήθηκα.. μόνο κοίταγα!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
θα τα έχεις...έχω πολλους γνωστούς και φίλους ...πάλι καλά..
Κατερίνα μου γλυκιά....πολλά πολλά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
τα πήρα όλα

Άντε παιδιά μη ξεχνιόμαστε....άλλα 60 έμειναν και τέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θες στειλτο και σε εμενα..Κατερίνα μου γλυκιά....πολλά πολλά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
τα πήρα όλα
Άντε παιδιά μη ξεχνιόμαστε....άλλα 60 έμειναν και τέλος![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΚ θα τα συμπληρωσω αυριο...πήγαινε στο πρώτο πρώτο ποστ...έχει δύο λινκ με τα δύο ερωτηματολόγια και το email που πρέπει να τα στείλεις!!!ΑΝΤΕ να βοηθήσουμε γιατί είναι πολλά!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
...
Αυτό μου αρέσει στο σαιτ αυτό το ότι βοηθάμε η μία την άλλη/τον άλλο. Και αφού για τα γατιά δεν ξέρω και πολλά προσπαθώ να βοηθάω με άλλους τρόπους!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
60????????????????????????????Ουφφφφφφφφφφφφφφ!!!!Δουλειά ξανά από αύριο!!!!Σήμερα, είχα μάθημα και μόλις μπήκα!!!Αγχώθηκα κάπως...αλλά θα κάνω ότι μπορώ!!!:kiss::kiss:

Δεν είπα ότι εσύ πρέπει να τα κάνεις και τα 60, ηρέμησε

Κατερίνα αυτά που μου έστειλες από τι ηλικίες περίπου είναι, είναι φοιτητές;; Πρέπει να έχω και δημογραφικά στοιχεία όπως ηλικία και φύλο

Σ΄ευχαριστώ και πάλι!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool