SOS!!!! Ερωτηματολόγια

Καλέ ναι το κατάλαβα..αλλά είναι πολλά όπως και να το κάνουμε!!!!;)Λοιπόν, το έχουν κάνει 2 μεγάλοι σε ηλικία 50 και κάτι άνδρας, γυναίκα, μία κοπέλα με 3 παιδιά ηλικίας 32, άλλοι 2 πάνω κάτω ίδια ηλικία με την προηγούμενη και όλοι οι υπόλοιπη είναι φίλοι μου ηλικίας από 23-30 και όχι δεν είναι όλοι φοιτητές, ή είναι τελειόφοιτη ή φοιτητές ή δουλεύουν. Α!ο ένας από αυτούς μένει Αγγλία και δουλεύει εκεί..Αν θες αναλυτικά στοιχεία μου λές!!Καλή σου μέρα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραισα μου...δεν σου έχω στείλει κανένα συγνώμη..Έχω μόνο ένα στην κατοχή μου!!Θα βάλω και το αδέρφι μου να το συμπληρώσει αύριο..και την ισπανικού μου και την οικογένεια της και θα σου στείλω λίγα ακόμη!!Θες αποκλειστικά έλληνες να το συμππληρώσουν ε???Εσύ ???Κατέφερες κάτι????Εγώ στέρεψα...!!!Αλλά που θα πάει θα ξανα΄-ανοίξει η βρυσούλα!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα μου μην αγχώνεσαι τόοοοσο.....:)
μάζεψα 54 μέχρι τώρα, μένουν άλλα 46...θα τα καταφέρω!!!!:up:
Φιλάκια πολλά καλή μου!:kiss:

Λοιπόν σου τα έγραψα τα νέα στο θρεντ με τις καλησπέρες..Αχχχχχ πως λέγεται???Αααααααα ναι!!!Τώρα που πήρα φόρα!!!Εκεί.Αλλά έχω μια απορία..Θες να σου στείλω στοιχεία αυτών που απαντησαν γενικά ή κατι συγκεκριμένο????Και δεν μου είπες πρέπει να είναι έλληνες???

Raisa μόλις τα συμπλήρωσα και θα τα στείλω με mail! Καλή επιτυχία ΄και ελπίζω να το έκανα σωστά)!!!!

Λοιπόν σου τα έγραψα τα νέα στο θρεντ με τις καλησπέρες..Αχχχχχ πως λέγεται???Αααααααα ναι!!!Τώρα που πήρα φόρα!!!Εκεί.Αλλά έχω μια απορία..Θες να σου στείλω στοιχεία αυτών που απαντησαν γενικά ή κατι συγκεκριμένο????Και δεν μου είπες πρέπει να είναι έλληνες???

Τα στοιχεία που χρειάζομαι είναι η ηλικία, το φύλο και το επάγγελμα
και δεν πρέπει να είναι έλληνες;)
Σου χρωστάω κέρασμα...με τοσα ερωτηματολόγια που μου έστειλες:D

Raisa μόλις τα συμπλήρωσα και θα τα στείλω με mail! Καλή επιτυχία ΄και ελπίζω να το έκανα σωστά)!!!!

Ευχαριστώ πολύυυυυυ γλυκιά μου:up::up::up: τα πήρα!!!

Μόλις σου έστειλα άλλα 8!!!!Από 5 πήγαν 6 και ξαφνικά έστειλα εδώ στους φίλους μου από το msn και τσουπ, μάζεψα άλλα 2...:PΕγώ ακόμη περιμένω άλλα 2, 3 αλλά δεν ξέρω αν θα τα πάρω και ποτέ. Τώρα, θα σου πω κάτι που μπορείς να το γράψεις σαν παρατήρηση. Οι περισσότεροι δεν συμφωνούσαν με καμία από τις 2 προτάσεις ή συμφωνούσαν και με τις 2. Τους είπα να σημειώσουν σε ποια τείνουν πιο πολύ έστω και 0,00000000001%. Επίσης πολλοί θέλουν να μάθουν τον σκοπό..και το τι ακριβώς κάνεις.

Τέλος, στο τελευταίο email σου έγραψα τα στοιχεία όλων, χωρίς αντιστοιχία στο κάθε ερωτηματολόγιο..θες και την αντιστοιχία??????Και υπήρχαν και μερικοί που θυμώμουν λίγα πράγματα για αυτούς...Συγνώμη...

Πότε τελειώνει η διορία μου??????:hmm:

Φιλάκια..Πάω για νάνι...:D

Και όχι δεν θέλω κέρασμα..Θέλω φωτογραφίες των παιδιών της Ραισας και του Φιντέλ όταν γεννήσει με το καλό!!!:D

Η έστω και απλά να τους γνωρίσω την κούκλα μας και τον κούκλο μας...Επίσης θέλω, πολύ υπομονή και πολλές απαντήσεις όταν θα έχω αμέτρητες απορίες με τα δικά μου μωρά!!!!;)

Αντε πάωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Μάκια

Κατερίνα μου καλή, ό,τι θέλεις από μένα!!!!:inlove::inlove::inlove:
Μετά από τόσα ερωτηματολόγια που έστειλες, απορώ ποιός κανει την έρευνα:confused: εσύ ή εγώ;:lol:
Έχουμε φτάσει τα 68....μη σκας όμως, και αυτά πιστεύω είναι υπέρ-αρκετά για μια εργασία εξαμήνου!
Όσο για την έρευνα το θέμα είναι το εξής: ποιά η διαφορά, αν υπάρχει, στην αυτοπεποίθηση και στον αυτο-έλεγχο (εσωτερικό ή εξωτερικό κέντρου ελέγχου)μεταξύ τυφλών και βλεπόντων;
Η σχετική έρευνα έχει γίνει με τυφλό δείγμα και εγώ κάνω το δείγμα των βλεπόντων, και θα τα συγκρίνω μεταξύ τους!
Ελπίζω να σε διαφώτισα σχετικά με το θέμα της έρευνας!:)

Και μόλις έχουμε μωρά σε περιμένω για καφέ ένα ΣΚ:up:
Φιλάκια

Κατερίνα μου καλή, ό,τι θέλεις από μένα!!!!:inlove::inlove::inlove:
Μετά από τόσα ερωτηματολόγια που έστειλες, απορώ ποιός κανει την έρευνα:confused: εσύ ή εγώ;:lol:
Έχουμε φτάσει τα 68....μη σκας όμως, και αυτά πιστεύω είναι υπέρ-αρκετά για μια εργασία εξαμήνου!
Όσο για την έρευνα το θέμα είναι το εξής: ποιά η διαφορά, αν υπάρχει, στην αυτοπεποίθηση και στον αυτο-έλεγχο (εσωτερικό ή εξωτερικό κέντρου ελέγχου)μεταξύ τυφλών και βλεπόντων;
Η σχετική έρευνα έχει γίνει με τυφλό δείγμα και εγώ κάνω το δείγμα των βλεπόντων, και θα τα συγκρίνω μεταξύ τους!
Ελπίζω να σε διαφώτισα σχετικά με το θέμα της έρευνας!:)

Και μόλις έχουμε μωρά σε περιμένω για καφέ ένα ΣΚ:up:
Φιλάκια

Σιγα μην δεν το εκμεταλλευτώ..Το πρώτο ΣΚ που θα βγουν τα μωρά..Θα σας έρθω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!:lol::lol:

Όχι μωρέ αφου κι εγώ τώρα από τον επόμενο μήνα (μια ή δύο βδομαδούλες έμειναν) θα έχω τα δικά μου μωράκια εδώ..:DΔεν ξέρω αν θα θέλω να φεύγω από το σπίτι πια!!!!!!!!!!Αλλά αν ο Φιντελ μου στείλει πρόσκληση κάτι θα γίνει!!!:P

Όσο για τα ερωτηματολόγια, καλά να φανταστείς ότι οι κολλητές μου δεν τα έχουν κάνει καν..Δεν τις βρισκω μέσα τελευταία..:hmm::hmm:Όλο τρέχουν και αυτές!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Τέσπα, αν μου έρθουν κι άλλα θα σου στείλω..υπολογίζω ότι άλλα 5 σου βρίσκω ΑΝΕΤΑ αρκεί να μπουν τα κοριτσάκια μου επιτέλους να τους τα στείλω!!!!:lol::lol:

Δεν μου είπεσ μόνο μέχρι ποια μέρα είναι η προθεσμία ΜΟΥ!!???

Δεν μου είπεσ μόνο μέχρι ποια μέρα είναι η προθεσμία ΜΟΥ!!???

Μετά το Πάσχα πρεπει να έχω τα στοιχεία έτοιμα!!!;)

Μια βδομάδα ακόμα..ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!!!Υπομονή!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back