SOS!! Κίνδυνοι μέσα στο σπίτι!

Ναι, για τα ανακλινόμενα λέει, το έχω ακούσει κι εγώ αρκετές φορές...:/:
Αν και ομολογώ πως τα δικά μου γατιά δεν έχουν δείξει ποτέ το παραμικρό ενδιαφέρον για τη χαραμάδα της ανάκλισης.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα, με την ξαδέρφη μου έγινε το κακο ενα καλοκαιρι που αυτα κάθονταν στο μπαλκόνι. Επιασε αποτομα καταιγιδα και οα γατούλης τρόμαξε και πήγε να πηδήξει μέσα κατευθειαν απο εκει.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ανακλινόμενο παράθυρο είχε πιαστεί και ο γάτος της μαμάς μου, σφήνωσαν τα πίσω πόδια καθώς προσπαθούσε να βγεί στο μπαλκόνι και έμεινε ο μισός μέσα και ο μισός έξω για κάποιες ώρες γιατί λείπαμε. Το αποτέλεσμα για 5 μέρες δεν περπατούσε καθόλου και περάσαμε φριχτή αγωνία καθώς δεν ξέραμε αν θα επανέρθει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος. Από τότε δεν ξαναφήνουμε το παράθυρο σε ανάκλιση χωρίς επίβλεψη.
Έχω ακούσει και για γάτο που πνίγηκε με αυτόν τρόπο.
Συμβουλή μου: ΠΟΤΕ τα γατάκια μόνα τους στο σπίτι με παράθυρο σε ανάκλιση.

Παιδια, ναι, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά η ξαδέρφη μου έκανε καιρο να συνέλθει από το πως βρήκε τον γατούλη...:/:
Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι τζάμι και αν εγκλωβιστούν δεν έχουν τρόπο να πιαστούν για να ελευθερωθούν.

Επίσης.... εχτές που φύσαγε ωραία... τα είχα ανοίξει όλα μπροστά πίσω.. και έκανε ρεύμα.. και ξαφνικά ΜΠΑΜ....η πόρτα της κρεβατοκάμαρας..... Ευτυχώς που ήταν μαζί μου στο μπάνιο κλασσικά, να με κοιτάει τι κάνω....:P

Προσοχή στα ρεύματα.. και τις πόρτες, παράθυρα που χτυπάνε και κλείνουν με δύναμη.:hmm:

Επίσης.... εχτές που φύσαγε ωραία... τα είχα ανοίξει όλα μπροστά πίσω..
Κι εγώ το ίδιο έκανα.... :redface:
Αλλά βρε Julia δεν τα λέμε αυτά τα πράγματα:lol::lol::lol:.

Julia, σου βγήκε ο μικρός να έχει αδυναμία στο μπανιστήρι σαν τον Τούλη?

Κι εγώ που νόμιζα ότι η Κύκα ήταν περίεργη..όταν κάνω μπάνιο θέλει να παρακολουθεί όοολη τη διαδικασία και να έχει κι ανοιχτή την πόρτα για να φεύγει όποτε θέλει..κι αν κρυώνεις κι θέλεις να την κλείσεις σου γκρινιάζει κιόλας..:up:

Julia, σου βγήκε ο μικρός να έχει αδυναμία στο μπανιστήρι σαν τον Τούλη?

Δεν με αφήνει απο τα μάτια του.... Με ακολουθεί παντού. Αν τον κλείσω έξω για να σφουγγαρίσω μέσα κλαίει.. αν τον κλείσω μέσα για να καθαρίσω το μπαλκόνι το ίδιο.:(

Στο μπάνιο το ίδιο... μέχρι και στην μπανιέρα θέλει να μπει....
Αν δε, κάνω ότι με σκεπάζει το νερό.... και με χάνει.. αρχίζει και σκούζει!!! :/::/::/:

Εγώ όταν κάνω μπάνιο ο Τούλης κάθεται στην άκρη της μπανιέρας και χαζεύει...
Εννοείται ότι δεν τολμάω να κλείσω την πόρτα γιατί έχουμε κλάμματα απ' έξω!

Εγώ όταν κάνω μπάνιο ο Τούλης κάθεται στην άκρη της μπανιέρας και χαζεύει...
Εννοείται ότι δεν τολμάω να κλείσω την πόρτα γιατί έχουμε κλάμματα απ' έξω!

Και μένα!!!! :/: Τώρα με την ζέστη δε, ζητάει να τον βρέξω.. και απλώνει το χεράκι στο τηλέφωνο...:blink:

Έλα και ξεφύγαμε από το θέμααααα.Εγώ, φοβάμαι όταν τη βλέπω να γλύφει τα πόδια της, γιατί, όπως και τα δικά σας, τρελλαίνεται να μπαίνει στο μπάνιο να παρακολουθεί τα νεράκια και να τα πατάει. Πάει μετά στην άμμο ,που πετρώνει, γίνονται τσιμέντο τα πόδια της και αυτή αρχίζει να τα γλύφει. Εγώ την πλένω αμέσως, αλλά, σκέπτομαι, αν δεν τη δω καμμιά φορά, δεν είναι επικίνδυνο , να πετρώσει όλο αυτό στο έντερό της;

Πωπω ακούω και φρικάρω...
Γι'αυτό θα πάρω british shorthair που βαριέται να κάνει οτιδήποτε :lol::lol::happy:

Και τις πόρτες που ανοιγοκλείνουν και κοπανάνε από τον αέρα πρέπει να προσέχουμε. Κάπως έτσι την πάθαμε πρόπερσυ εμείς: Κοπανούσε η πόρτα και καμία όρεξη δεν είχα να σηκωθώ να την κλείσω, μέχρι που άκουσα μια γατοκραυγή. Είχε κλείσει πάνω στο ποδαράκι της Μάτας μου, το οποίο πρήστηκε και δεν το πατούσε για πέντε μέρες. :(
Και όλα αυτά από τη βαρεμάρα μου να κλείσω την πόρτα που χτυπούσε...

Παιδιά βρήκα τη λύση.
Ξανανοίγω το θέμα λοιπόν.
Έψαχνα πολύ καιρό κάτι που να κρατάει τις πόρτες στη θέση τους και να μη χτυπάνε με κίνδυνο να τραυματιστεί η γάτα.Είχα δοκιμάσει διάφορα κατά καιρούς, αλλά στα δύσκολα δεν κρατούσαν με αποτέλεσμα να μην ανοίγω τα παράθυρα για να μειώνω τις πιθανότητες να δημιουργηθεί ρεύμα.
Αλλά επιτέλους βρήκα τον τέλειο stopper και σας τον παρουσιάζω.Δεν μετακινείται με τίποτα κι έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείται πια για τα γατάκια σας!
Δεν ξέρω που πωλείται στην Αθήνα, -εγώ τα βρήκα τυχαία στις διακοπές μου στην Κρήτη- αλλά βρήκα το site και τη διεύθυνση του εισαγωγέα.

https://www.mystoppi.com/index.html

Den Braven Hellas Α.Ε., Μετσόβου 3, 18346 Μοσχάτο
τηλ. 210-4831140, fax 210-4831125
e-mail: denbrav@hol.gr

Και τις πόρτες που ανοιγοκλείνουν και κοπανάνε από τον αέρα πρέπει να προσέχουμε. Κάπως έτσι την πάθαμε πρόπερσυ εμείς: Κοπανούσε η πόρτα και καμία όρεξη δεν είχα να σηκωθώ να την κλείσω, μέχρι που άκουσα μια γατοκραυγή. Είχε κλείσει πάνω στο ποδαράκι της Μάτας μου, το οποίο πρήστηκε και δεν το πατούσε για πέντε μέρες. :(
Και όλα αυτά από τη βαρεμάρα μου να κλείσω την πόρτα που χτυπούσε...

H Survi μου έπαθε μια από τα ίδια... Παίζαμε στο πίσω μέρος της οικοδομής και σε κάποια φάση μπήκε μέσα. Νόμισα ότι βαρέθηκε και πήγα να κλείσω την πόρτα. Δεν είχα αντιληφθεί ότι επέστρεψε και στεκόταν ακριβώς δίπλα από την πόρτα και της έπιασα η κακούργα το παδαράκι ακριβώς κάτω από την πόρτα, με αποτέλεσμα να τις γδάρω όλη την πατουσίτσα. :(
Δύο τσιρίδιες... Μία της Survi και μία δικιά μου στα δεκαπλάσια ντεσιμπέλ, γιατί χέστ...κα όταν την άκουσα να σκούζει από τον πόνο. Αυτό έγινε το Σάββατο. Δύο μέρες το είχαμε δεμένο με αυτοσχέδιες γάζες... Το πρήξιμο έγυγε από την πρώτη μέρα, η πληγή έκλεισε και σήμερα όλη την ημέρα χοροπηδάμε και τρέχουμε πάνω κάτω... :)

Δε τη λένε τυχαία Survi... Βγαίνει από το... Survivor!!! :D

Στοπ έχω βάλει σε όλες τις πόρτες, κ στην πόρτα του ψυγείου.:blink: Η γάτα μου, ως ανεξάρτητο ζώο που είναι έμαθε να ανοίγει την πόρτα του ψυγείου. Μετά σου λένε δε έχουν iq τα ζώα. Κίνδυνος για τη δικιά μου αποτελεί κ...η ίδια. Πήρε από μένα, κ είμαστε λίγο αδέξιες...:redface: Οπότε πάνω στο παιχνίδι κοπανάει σε πόρτες κ τραπέζια, γλιστράει στο πάτωμα κ δε μπορεί να σταματήσει... Θα ψάξω να βρω μαλακές γωνίες για τα τραπέζια, αυτά που βάζουν κ για τα μωρά. Σε καλώδια δεν πλησιάζει, μόνο στο φορτιστή του κινητού... Επικίνδυνα κ τα ΚΕΡΙΑ. Είναι κ περίεργα ζώα πανάθεμά τα!;)

Παιδιάτι γίνεται με σιδερώστρα και σίδερο που είναι χύμα στο διάδρομο????Είναι επικυνδινο???

Παιδιάτι γίνεται με σιδερώστρα και σίδερο που είναι χύμα στο διάδρομο????Είναι επικυνδινο???
Κοίτα, η δικιά μου δεν ασχολείται καν. Μια φορά έριξε την απλώστρα κ από τότε δεν αφήνω ξαπλώστρα κ γάτα μαζί χωρίς επιτήρηση.:hmm: Αλλά αρκετά επικίνδυνα μου ακούγεται. Καλύτερα βάλε το σίδερο σε καμιά ντουλάπα.

Κοίτα, η δικιά μου δεν ασχολείται καν. Μια φορά έριξε την απλώστρα κ από τότε δεν αφήνω ξαπλώστρα κ γάτα μαζί χωρίς επιτήρηση.:hmm: Αλλά αρκετά επικίνδυνα μου ακούγεται. Καλύτερα βάλε το σίδερο σε καμιά ντουλάπα.
Γλυκια μου υπομονετική μελλοντικη ιδιοκτήτρια γατοπολυκατοικιας(γιατί κάποιος αργεί:redface::redface::redface::redface:)δεν έχουμε ντουλαπες....:/::/::/:Πραγματικά...!!!Θα άφήνουμε σιδερο και σιδερώστρα ανοιχτά(όχι στη πρίζα...ελεος)απλά...θα είναι στο κοινό δωμάτιο ή αλλιώς δωμάτιο των παιδιών!!!:hmm::hmm:Λες να έχουμε πρόβλημα????:hmm::hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back