Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλά, αυτό το ψιψίνι είναι ό,τι πρέπει για αγκαλίτσες και μάλιστα στα καλά καθούμενα!Νομίζω ότι οι αγκαλίτσες που του έκανες μετά ήταν ότι καλύτερο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Κλείσαμε ήδη και το ψυγείο και νομίζω θα πάμε καλά.
Και να φανταστείτε την ώρα που με ξύπνησε, έβλεπα στο ονειρό μου ότι του είχε κοπεί η ουρά και την έψαχνα και ήμουν σε κατάσταση αλλοφροσύνης!!!

Τι να πω; Προαίσθηση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης, το βουρτσάκι που έχουμε στο μπανιο δίπλα στη λεκάνη, αν δεν είναι καλυμμένο, όπως τα περισσότερα, υπάρχει κινδυνος με την περιεργεια που εχουν ή να πατησουν μεσα ή να δοκιμασουν να πιουν (απιθανο αλλα λεμε), και ως γνωστον είναι τίγκα στο χημικο αυτα.
Αυτά αλλαχτήκαν πριν μπει στο σπίτι ο γάτος. Και κοιτάω να μην εξέχουν χαρτιά υγείας στο καλαθάκι απορριμάτων, γιατί ο χαζούλης μου θέλει να τα μυρίζει όλα.
Ακόμη προσοχή στο υγρό σαπούνι χεριών. Γυρίστε το έμβολο που έχει προς τον τοίχο, ώστε να μην μπορεί να το γλύψει.
Μια που αναφέραμε τον χώρο του μπάνιου, με τι καθαρίζετε την λεκάνη; Γιατί φοβάμαι τις έντονες μυρωδιές των χημικών, μια που το γατί πηγαίνει συνέχεια λόγω της άμμου του.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια που αναφέραμε τον χώρο του μπάνιου, με τι καθαρίζετε την λεκάνη; Γιατί φοβάμαι τις έντονες μυρωδιές των χημικών, μια που το γατί πηγαίνει συνέχεια λόγω της άμμου του.
Με ολότελα φυσικό καθαριστικό. Ξύδι και καυτό νερό...Ναι θα μου πεις μυριζει έντονα, αλλα η μυρωδιά διαρκεί λίγο, και σίγουρα είναι λιγότερο βλαβερό στην εισπνοη απο χημικά, χλωρίνες κλπ.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ρίξω τις αφρώδες ταμπλέτες, μυρίζουν;
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Επισης, το βουρτσάκι που έχουμε στο μπανιο δίπλα στη λεκάνη, αν δεν είναι καλυμμένο, όπως τα περισσότερα, υπάρχει κινδυνος με την περιεργεια που εχουν ή να πατησουν μεσα ή να δοκιμασουν να πιουν (απιθανο αλλα λεμε), και ως γνωστον είναι τίγκα στο χημικο αυτα.
Ax εμένα έχει πιεί κιόλας και είχα πάθει κρίση. Το είχαν ξεχάσει οι καμαριέρες ανοιχτό και όταν γύρισα τον είδα να πίνει. Φρίκαρα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ax εμένα έχει πιεί κιόλας και είχα πάθει κρίση. Το είχαν ξεχάσει οι καμαριέρες ανοιχτό και όταν γύρισα τον είδα να πίνει. Φρίκαρα

Μπλιαχ! Αηδία. Και πως του απολύμανες το στόμα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μπλιαχ! Αηδία. Και πως του απολύμανες το στόμα;
Μάλλον δεν πρόλαβε να πιεί πολύ και δεν είχαν και χημικά ριξει μέσα

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον δεν πρόλαβε να πιεί πολύ και δεν είχαν και χημικά ριξει μέσα![]()
Μα δεν είναι μόνο τα χημικά, αλλά και η χρήση στα δικά μας κόπρανα.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μα δεν είναι μόνο τα χημικά, αλλά και η χρήση στα δικά μας κόπρανα.![]()
Καθαρό ήταν μην ανησυχείς μόλις είχαν αλλάξει το νερό απλά ήταν χωρίς χημικά

kyka
Δραστήριο μέλος

Το καπάκι της λεκάνης είχε ξεχαστεί ανοιχτό μίαν και μοναδικήν φοράν!Ξυπνάω η έρμη ξημερώματα να πάω στην τουαλέτα με το μάτι μισάνοιχτο και πάω να καθήσω στη λεκάνη όταν συνειδητοποιώ ότι πριν κάτσω είδα κάτι ασυνήθιστο..Γυρίζω και τι να δω??!!

Η Κύκα κοιμόταν κουλουριασμένη μέσα στη λεκάνη!!

Και με κοιτούσε και με ύφος τύπου "με ξύπνησες.."!!!
Ευτυχώς είχα πάρει κάτι αντιμικροβιακά μαντηλάκια από το pet-shop ειδικά για γάτες κι έπιασα αμέσως δουλειά!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πώς δεν πνίγηκε, πώς δεν φράκαρε στο έντερό της ή στο στομάχι της

, πώς κατάφερε και το έκανε εμετό!! Είναι παμπόνηρα ΣΟΣ, ΣΟΣ. Ποτέ ξανά κορδόνια, ούτε σε φυλαγμένα μέρη 

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάω να μαζέψω τα κορδόνια που του έχω μόνιμα κρεμασμένα στην γατοπολυκατοικία και παίζει...
Πως δεν έπαθε ειλεό από το έντερο το γατόνι σου;
Πολύ τυχερό ήταν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αμ, το κορδόνι, το θεωρούσε δικό της, αχ, η χαζή τί παραλίγο να πάθω

julia
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης μανία έχουν μερικές γάτες με τα πλαστικά/μπεζ, τα νορμάλ, λαστιχάκια...
Εμένα αν μυρίσει κανένα, απο απόσταση μέτρων θα κάνει σαν τρελός, και να ανοίξει μέχρι και συρτάρι για να το φάει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loucretia
Νεοφερμένο μέλος
Επισης, μια φορα επαιζε με ενα κουκουτσι απο μουσμουλο, το εβγαλε απο τα σκουπιδια και παραλιγο να το καταπιει. Ευτυχως την ειδα και της το πηρα εγκαιρα μεσα απο το στομα!
Και μια αλλη φορα, ειχα δει σε γατα οτι ειχε μασησει και καταπιει ενα κομματι απο τα αφρολεξ που χρησιμοποιουμε για το πεντικιουρ, εκεινα που βαζουμε αναμεσα στα δαχτυλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.