kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Τα δικα μου ειναι πολυ αδυνατα και 3 μηνων και 10 χρονων δεν κανουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτην την αρρωστια που λες..καθολου δεν την γνωριζω...λενε για αιμοπαρτωνελωση αν το λεω καλα μαζι με περιτονιτιδα αυτος ειχε χαθει 3 μερες και γυρισε αδυνατισμενος και με εντονο στρεςς γιατι δεν ειχε φυγει ποτε εκτος σπιτιου απο τοτε το στεςς βοηθησε στο να εκδηλωθουν ολα αυτα που πηθανοτητα να ειχε το μικροβιο απο την μανα χωρις να νοσει και το εκδηλωσε απο το στρεςς και την αιμοπαρτωνελωση την μετεδωσε ο ψυλλος που κολλησε

..καλα..αυτη του προκαλει τοση αιμοραγια;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ευχομαι να τα καταφερει ο μικρουλης σας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Tiger Lilly
Νεοφερμένο μέλος
Βάλε αν θέλεις την αγγελία και στο www.gatospito.gr, ίσως κάποιο από τα μέλη που είναι στην Αθήνα να μπορεί να βοηθήσει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχει θεραπεία αλλά παίζει ρόλο και η κατάσταση της γάτας, με αντιβιοτικά όπως οι τετρακυκλίνες ή οι οξυτετρακυκλίνες. Μερικές φορές είναι απαραίτητη και η μετάγγιση ή ορός με γλυκόζη, αν έχει έντονη δύσπνοια χορηγείτε και οξυγόνο. Σε κάθε περίπτωση ο κτηνίατρος είναι αυτός που κρίνει ποια είναι η κατάλληλη αντιμετώπιση.
(Catpress)
Περαστικά εύχομαι και όλα να πάνε καλά.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το ξαναγραφω για να το βλεπουν οσοι δεν το εχουν δει...οποιος ΘΕΛΕΙ να βοηθησει εναν γατουλη να ζησει,και εχει γατα πανω απο 4 .500 κιλα που να ζει εσωτερικα...ας επικοινωνησει με την κοπελα στο νουμερο που εχει γραψει στο 1ο της ποστ,και ας παει τη γατα του για να δωσει αιμα..θα μπορουσαμε να ειμαστε εμεις στη θεση της..![]()
το ξαναβαζω...δυστυχως απο εδω..ειναι το μονο που μπορω να κανω...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να σου πω ρε πάρε το Κέντρο γάτας φιλοξενούν γατάκια εκεί μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν. Κάτσε να βρω τηλέφωνο.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!! ΕΧΩ 2 ΜΟΣΧΑΡΙΑ 7,600 2ΕΤΩΝ ΚΑΙ 8,100 6 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΝΑ 6949 125 858
μπραβο νενα...αν μπορεις..παρε εσυ στο τηλεφωνο της..η κοπελα δεν ειναι μεσα τωρα...μπορει να ειναι στη δουλεια της..μπορει να ειναι στο κτηνιατριο..δεν ξερω...το εχει στο 1ο της [ποστ..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Νενα..αυτο ειναι το τηλεφωνο...παιδια....βοηθεια ο γατουλης μου σβηνει εχει 5 αιμματοκριτη δεν εφτασε το αιμα να παρουμε ουτε για να δουμε την ομαδα αιματος του,θα τραβηξουμε κιαλλο αιμα για την εξεταση μονο αν βρουμε τραπεζα με αποθεματα χρειαζομαι επειγοντος τραπεζα αιματος,η κτηνιατρο που να εχει αποθεματα αιματος η πλασμα...σας παρακαλω προωθειστε το...ρωτηστε τους κτηνιατρους σας οσο πιο γρηγορα μπορειτε..το τηλεφωνο μου ειναι 6948302480 αν καποιος καταφερει κατι ας επικοινωνησει μαζι μου.ζητησα απο την τραπεζα αιματος στο αττικο στα σπατα και λενε δεν εχουν ουτε αιμα ουτε πλασμα τοτε τι σοι τραπεζα αιματος ειναι?η δινουν μονο σε δικους τους κτηνιατρους?![]()
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παιδια....βοηθεια ο γατουλης μου σβηνει εχει 5 αιμματοκριτη δεν εφτασε το αιμα να παρουμε ουτε για να δουμε την ομαδα αιματος του,θα τραβηξουμε κιαλλο αιμα για την εξεταση μονο αν βρουμε τραπεζα με αποθεματα χρειαζομαι επειγοντος τραπεζα αιματος,η κτηνιατρο που να εχει αποθεματα αιματος η πλασμα...σας παρακαλω προωθειστε το...ρωτηστε τους κτηνιατρους σας οσο πιο γρηγορα μπορειτε..το τηλεφωνο μου ειναι 6948302480 αν καποιος καταφερει κατι ας επικοινωνησει μαζι μου.ζητησα απο την τραπεζα αιματος στο αττικο στα σπατα και λενε δεν εχουν ουτε αιμα ουτε πλασμα τοτε τι σοι τραπεζα αιματος ειναι?η δινουν μονο σε δικους τους κτηνιατρους?![]()
σε καταλαβαινω απολυτα..αλλα δεν νομιζω οτι εχεις αλλη επιλογη..εγω θα το ρισκαρα...ομως δεν θελω να παρω την ευθυνη..κανε οτι σου πει ο γιατρος..επικοινωνισα με το νοσοκομειο στο Πικερμι το θετικο ειναι οτι θα μας στειλουν ενα ειδικο τεστ που με μια σταγονιτσα μονο αιμα θα μας βρουν τι ομαδα αιματος εχει και αναλαμβανουν και την μεταγγιση αν υπαρχει η ομαδα του,απλα θα πρεπει να τον ταλαιπωρησω και να τον παω μεχρι εκει γιατι δεν μας το στελνουν το αιμα θελουν να το κανουν μονο εκει και ζητησαν και αρκετα χρηματα...δεν ξερω τι να κανω το ζωακι ειναι πολυ εξαντλημενο δεν στεκετε στα ποδια του θα αντεξει τοση ωρα διαδρομη? ολα για το κερδος γινονται τελικα και βασανιζονται αθωες ψυχουλες
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool