SOS!!! Μετάγγιση επειγόντως!

Κοντευω να βαλω τα κλαματα!!
Τα δικα μου ειναι πολυ αδυνατα και 3 μηνων και 10 χρονων δεν κανουν:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λενε για αιμοπαρτωνελωση αν το λεω καλα μαζι με περιτονιτιδα αυτος ειχε χαθει 3 μερες και γυρισε αδυνατισμενος και με εντονο στρεςς γιατι δεν ειχε φυγει ποτε εκτος σπιτιου απο τοτε το στεςς βοηθησε στο να εκδηλωθουν ολα αυτα που πηθανοτητα να ειχε το μικροβιο απο την μανα χωρις να νοσει και το εκδηλωσε απο το στρεςς και την αιμοπαρτωνελωση την μετεδωσε ο ψυλλος που κολλησε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λενε για αιμοπαρτωνελωση αν το λεω καλα μαζι με περιτονιτιδα αυτος ειχε χαθει 3 μερες και γυρισε αδυνατισμενος και με εντονο στρεςς γιατι δεν ειχε φυγει ποτε εκτος σπιτιου απο τοτε το στεςς βοηθησε στο να εκδηλωθουν ολα αυτα που πηθανοτητα να ειχε το μικροβιο απο την μανα χωρις να νοσει και το εκδηλωσε απο το στρεςς και την αιμοπαρτωνελωση την μετεδωσε ο ψυλλος που κολλησε
αυτην την αρρωστια που λες..καθολου δεν την γνωριζω...:confused::confused::confused:..καλα..αυτη του προκαλει τοση αιμοραγια;;

ναι του εχει κανει φλεγμονη στο εντερο και μαλλον και στο στομαχι και αιμοραγει και αυτα που εβγαζε ηταν βλεννες αιματος καναμε αναλυση και ο αλλος μου ελεγε ταινια και απο τοτε που δωσαμε τα χαπια για την ταινια απο τοτε ξεκινησαν και οι αιμοραγιες πριν απλα ειχε σταματησει να εχει ορεξη και ειχε εμφανισει και πετρα και ουλιτιδα απο την ασθενεια

μακαρι να μπορουσα να φερω το δικο μου το "μοσχαρακι" για να δωσει αιμα :( Ευχομαι να τα καταφερει ο μικρουλης σας...

ευχαριστω μακαρι να καταφερουμε να κανουμε την μεταγγιση γιατι στις εξετασεις αν και τα παντα ειναι χαλια διχνει οτι ο μυελος των οστων ειναι πολυ αυξημενος που σημαινει οτι προσπαθει να αναπαραγει το καημενο αιμα γιαυτο αν κανουμε την μεταγγιση θα μπορεσει μετα να κανει και αγωγη με πιο δραστικα φαρμακα και μπορει ο οργανισμος να αντιδρασει και να τα καταφερει ενω τωρα ειναι στην αναμονη

Εύχομαι περαστικά στον γατούλη.

Βάλε αν θέλεις την αγγελία και στο www.gatospito.gr, ίσως κάποιο από τα μέλη που είναι στην Αθήνα να μπορεί να βοηθήσει.

το ξαναγραφω για να το βλεπουν οσοι δεν το εχουν δει...οποιος ΘΕΛΕΙ να βοηθησει εναν γατουλη να ζησει,και εχει γατα πανω απο 4 .500 κιλα που να ζει εσωτερικα...ας επικοινωνησει με την κοπελα στο νουμερο που εχει γραψει στο 1ο της ποστ,και ας παει τη γατα του για να δωσει αιμα..θα μπορουσαμε να ειμαστε εμεις στη θεση της..:(

Η αιμοπαρτωνελωση είναι μια αρρώστια που την κολλάνε οι γάτες και τα γατάκια κυρίως ή τα ζώα τα καταπονημένα με ασθενές ανοσοποιητικό απο τσίμπημα ψύλλων. Μολύνεται το αίμα, τα ερυθρά αιμοσφαίρια που είναι υπεύθυνα για την οξυγόνωση του αίματος και του οργανισμού και τα κάνει εύθραυστα και τα διαλύει. ( Feline Infectious Anemia ή Haemobartonella)...:/:

Υπάρχει θεραπεία αλλά παίζει ρόλο και η κατάσταση της γάτας, με αντιβιοτικά όπως οι τετρακυκλίνες ή οι οξυτετρακυκλίνες. Μερικές φορές είναι απαραίτητη και η μετάγγιση ή ορός με γλυκόζη, αν έχει έντονη δύσπνοια χορηγείτε και οξυγόνο. Σε κάθε περίπτωση ο κτηνίατρος είναι αυτός που κρίνει ποια είναι η κατάλληλη αντιμετώπιση.
(Catpress)

Περαστικά εύχομαι και όλα να πάνε καλά.:redface:

δυστυχως εδω εγινε ενα τεραστιο εγκληματικο λαθος απο τον 1ο γιατρο...αχ,θα τον σκοτωνα αν το ειχε κανει στο γατο μου αυτο...

το ξαναγραφω για να το βλεπουν οσοι δεν το εχουν δει...οποιος ΘΕΛΕΙ να βοηθησει εναν γατουλη να ζησει,και εχει γατα πανω απο 4 .500 κιλα που να ζει εσωτερικα...ας επικοινωνησει με την κοπελα στο νουμερο που εχει γραψει στο 1ο της ποστ,και ας παει τη γατα του για να δωσει αιμα..θα μπορουσαμε να ειμαστε εμεις στη θεση της..:(

το ξαναβαζω...δυστυχως απο εδω..ειναι το μονο που μπορω να κανω...:(

Το κέρατο μου τόσες είμαστε εδώ μέσα καμμιάς δεν είναι ο γάτος πάνω από 4 κιλά? Ο δικός μου είναι αλλά δεν είμαι Αθήνα. Άντε ρε παιδιά .
Να σου πω ρε πάρε το Κέντρο γάτας φιλοξενούν γατάκια εκεί μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν. Κάτσε να βρω τηλέφωνο.

210 8648140 Πάρε μήπως μπορούν να βοηθήσουν οι κοπέλες. Έφη μπαίνω φέις μπουκ να το προωθήσω

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!! ΕΧΩ 2 ΜΟΣΧΑΡΙΑ 7,600 2ΕΤΩΝ ΚΑΙ 8,100 6 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΝΑ 6949 125 858

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!! ΕΧΩ 2 ΜΟΣΧΑΡΙΑ 7,600 2ΕΤΩΝ ΚΑΙ 8,100 6 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΝΑ 6949 125 858

μπραβο νενα...αν μπορεις..παρε εσυ στο τηλεφωνο της..η κοπελα δεν ειναι μεσα τωρα...μπορει να ειναι στη δουλεια της..μπορει να ειναι στο κτηνιατριο..δεν ξερω...το εχει στο 1ο της [ποστ..:)

παιδια....βοηθεια ο γατουλης μου σβηνει εχει 5 αιμματοκριτη δεν εφτασε το αιμα να παρουμε ουτε για να δουμε την ομαδα αιματος του,θα τραβηξουμε κιαλλο αιμα για την εξεταση μονο αν βρουμε τραπεζα με αποθεματα χρειαζομαι επειγοντος τραπεζα αιματος,η κτηνιατρο που να εχει αποθεματα αιματος η πλασμα...σας παρακαλω προωθειστε το...ρωτηστε τους κτηνιατρους σας οσο πιο γρηγορα μπορειτε..το τηλεφωνο μου ειναι 6948302480 αν καποιος καταφερει κατι ας επικοινωνησει μαζι μου.ζητησα απο την τραπεζα αιματος στο αττικο στα σπατα και λενε δεν εχουν ουτε αιμα ουτε πλασμα τοτε τι σοι τραπεζα αιματος ειναι?η δινουν μονο σε δικους τους κτηνιατρους?:mad:
Νενα..αυτο ειναι το τηλεφωνο...

επικοινωνισα με το νοσοκομειο στο Πικερμι το θετικο ειναι οτι θα μας στειλουν ενα ειδικο τεστ που με μια σταγονιτσα μονο αιμα θα μας βρουν τι ομαδα αιματος εχει και αναλαμβανουν και την μεταγγιση αν υπαρχει η ομαδα του,απλα θα πρεπει να τον ταλαιπωρησω και να τον παω μεχρι εκει γιατι δεν μας το στελνουν το αιμα θελουν να το κανουν μονο εκει και ζητησαν και αρκετα χρηματα...δεν ξερω τι να κανω το ζωακι ειναι πολυ εξαντλημενο δεν στεκετε στα ποδια του θα αντεξει τοση ωρα διαδρομη? ολα για το κερδος γινονται τελικα και βασανιζονται αθωες ψυχουλες

παιδια....βοηθεια ο γατουλης μου σβηνει εχει 5 αιμματοκριτη δεν εφτασε το αιμα να παρουμε ουτε για να δουμε την ομαδα αιματος του,θα τραβηξουμε κιαλλο αιμα για την εξεταση μονο αν βρουμε τραπεζα με αποθεματα χρειαζομαι επειγοντος τραπεζα αιματος,η κτηνιατρο που να εχει αποθεματα αιματος η πλασμα...σας παρακαλω προωθειστε το...ρωτηστε τους κτηνιατρους σας οσο πιο γρηγορα μπορειτε..το τηλεφωνο μου ειναι 6948302480 αν καποιος καταφερει κατι ας επικοινωνησει μαζι μου.ζητησα απο την τραπεζα αιματος στο αττικο στα σπατα και λενε δεν εχουν ουτε αιμα ουτε πλασμα τοτε τι σοι τραπεζα αιματος ειναι?η δινουν μονο σε δικους τους κτηνιατρους?:mad:

επικοινωνισα με το νοσοκομειο στο Πικερμι το θετικο ειναι οτι θα μας στειλουν ενα ειδικο τεστ που με μια σταγονιτσα μονο αιμα θα μας βρουν τι ομαδα αιματος εχει και αναλαμβανουν και την μεταγγιση αν υπαρχει η ομαδα του,απλα θα πρεπει να τον ταλαιπωρησω και να τον παω μεχρι εκει γιατι δεν μας το στελνουν το αιμα θελουν να το κανουν μονο εκει και ζητησαν και αρκετα χρηματα...δεν ξερω τι να κανω το ζωακι ειναι πολυ εξαντλημενο δεν στεκετε στα ποδια του θα αντεξει τοση ωρα διαδρομη? ολα για το κερδος γινονται τελικα και βασανιζονται αθωες ψυχουλες
σε καταλαβαινω απολυτα..αλλα δεν νομιζω οτι εχεις αλλη επιλογη..εγω θα το ρισκαρα...ομως δεν θελω να παρω την ευθυνη..κανε οτι σου πει ο γιατρος..

ποσα λεφτα ζητησαν;;εγω ειμαι διατεθιμενη να βαλω καποιο ποσο..ειναι το μονο που μπορω να κανω απο εδω..νομιζω και καποιοι αλλοι θα μπορουσαν εστω και 10 ευρω..για αυτο,μην σε απασχολει το οικονομικο...αρκει να σωθει ο γατουλης..:(

ξερει κανεις ποση ωρα περιπου ειναι απο κορυδαλλο ως πικερμι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back